Kendi evimde kovulmak? Çok sinirliyim

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Sevgilimle aynı evde kalıyoruz ve bir de ev arkadaşımız var. Öğrenci evi gibi ev.

Salondaydım annem aradı annemle görüntülü konuşuyorduk. Amcam boşanma aşamasında şu an ve boşanma sebebi başka bir kadınmış, annem de bunu duymuş bunun muhabbetini yapıyoduk. Ben de ya inanamıyorum ne kadar iğrenç bir adammış aldatmış vs diyodum.
Sonra sevgilim birkaç el kol hareketi yaptı. Telefonun kamerasını ve sesini kapatıp “noluyo?” Dedim.
“Git içeride konuş ya aile dedikodunuzu dinlemek zorunda mıyız bize ne yengenden amcandan” dedi.

O kadar bozuldum ki tam o sırada ev arkadaşım da odaya girmişti. Odama geçtim ve şu an sinirden çıkamıyorum. Tamam o an rahatsiz olmus olabilir boyle özel bi mevzudan ama uslup bu mu olmali ya burası benim de evim tek onun değil beni başka odaya kovmak ne demek

Cok saygisizca degil mi? Allah askina ben mi hataliyim?

Evden kovmamış ki odaya göndermiş yanlış birşey göremedim. Bende başka birinin aile ilişkilerini duymak istemezdim.

Üslubu çok çirkin ve sertti bize ne ya bundan git içeride konuş yerine daha yumuşak söylenebilirdi. Sonuçta orası benim de evim ve yeri gelyio kendi saatlerce arkadaşlarıyla telefonda konuşuyo salonda saçma sapan muhabbetler

Ben salonda konuşuyordum sonrasında sırayla sevgilim ve ev arkadaşım salona indi.
Onlar gelince kalkıp gidebilirdiniz
Daha doğrusu kalkıp gitmeniz gerekiyordu, sevgiliniz belki de böyle bir özel konuyu ev arkadaşınızın yanında konuştuğunuz için de sinirlenmiş olabilir ama uslubu kötü evet

Üslubu çok çirkin ve sertti bize ne ya bundan git içeride konuş yerine daha yumuşak söylenebilirdi. Sonuçta orası benim de evim ve yeri gelyio kendi saatlerce arkadaşlarıyla telefonda konuşuyo salonda saçma sapan muhabbetler
Bunu ona söyleyin. Belki olayın igrençliğinden böyle tepki vermiştir.

Ogrenci evi şeklinde yasiyorsaniz orasi sadece sizin eviniz olmuyor. Amcanizin aldatmasini dinlemek zorunda değil ev arkadasiniz, salon ortak kullanim alani sonuçta. Ortamda biri telefonla konusuyorken diger taraf sessiz olmak zorunda hissedebiliyor sıkıcı bir durum yani.

Şimdi geldi özür diliyo
Ama hala ben görüntülü konuştuğum için suçluymuşum ev arkadaşımız neden duysunmuş. Abi sanki devlet sırrı benim ailemi tanımıyo bile
Ben hak verdim sevgilinize
Üslubu sert olmuş olabilir fakat ev arkadaşınız neden duysun ki :kahve:

Çok dert edilecek bir konu değil ya bi dahakine odanızda konuşursunuz

Üslubu sert ve saygısızca olabilir ama siz de fazla drama queensiz. Bu kadar abartmaya gerek yok. Uğruna sinirden kendinizi odaya kitleyecek, koştur koştur bdvde konu açılacak bir mesele değil.

Başlık bile “kendi evinden kovulmak”. Başlığı okuyunca kavga ettiniz sizi sokağa attı sandım.

Son düzenleme:
Üslupu sert be saygısızca olabilir ama siz de fazla drama queensiz. Bu kadar abartmaya gerek yok. Uğruna sinirden kendinizi odaya kitleyecek, koştur koştur bdvde konu açılacak bir mesele değil
Aynen bı de bayıl istersen Feriha diyesim geldi.. Kendi evimen kovdular diyor odana git konuş demiş sevgilisi üstelik ev arkadaşı var ev onun değil

Üslup sıkıntılı evet ama ben 5 senedir beraber 2 senedir evli olduğum adam ailesiyle dedikodu yaparken bile içeri geçiyorum. Aldatmaydı boşanmaydı herkese sizin duyurmak istememeniz gerekirdi başkasının uyarısına gerek kalmadan bence. Evden falan da kovmamış.

:) üslup çirkin ama haklı bence erkek arkadaşınız ayrıca da iyi olmuş boşver şimdi gelir özür diler suçlu hisseder peşinde dolanır :))) kavgalar ilişkinin tadı oluyor bazen😉

Şimdi geldi özür diliyo
Ama hala ben görüntülü konuştuğum için suçluymuşum ev arkadaşımız neden duysunmuş. Abi sanki devlet sırrı benim ailemi tanımıyo bile
Sevgilinizin üslubu çok yanlış ama onun fikrine katılıyorum. Amcanızın, ailenizin mahrem konularını neden sevgiliniz ve arkadaşı da bilsin ki? Babanız da orada olsa uyarırdı sizi eminim. Ayrıca arkadaşı belki orda burda farklı konuşacak ondan uyarmıştır. Sevgiliniz ailesiyle alakalı herşeyi söylediğini de sanmıyorum, erkeklerin çoğu sevmez bu tür konuları konuşmayı, milletin hayatı banane der geçer. Sevgilinizi olgun buldum şaşkınlıkla, bu zamanda yeni nesilde olmayacak şey bunlar.

Back
X