- 23 Mayıs 2009
- 14.479
- 15.907
- 823
- Konu Sahibi Papatya129
Bu ne biçim başlık sevgilin seni sokağamı atmış. Bunu dert edinip buraya konu açmakta ayrı bi saçmalık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilimle aynı evde kalıyoruz ve bir de ev arkadaşımız var. Öğrenci evi gibi ev.
Salondaydım annem aradı annemle görüntülü konuşuyorduk. Amcam boşanma aşamasında şu an ve boşanma sebebi başka bir kadınmış, annem de bunu duymuş bunun muhabbetini yapıyoduk. Ben de ya inanamıyorum ne kadar iğrenç bir adammış aldatmış vs diyodum.
Sonra sevgilim birkaç el kol hareketi yaptı. Telefonun kamerasını ve sesini kapatıp “noluyo?” Dedim.
“Git içeride konuş ya aile dedikodunuzu dinlemek zorunda mıyız bize ne yengenden amcandan” dedi.
O kadar bozuldum ki tam o sırada ev arkadaşım da odaya girmişti. Odama geçtim ve şu an sinirden çıkamıyorum. Tamam o an rahatsiz olmus olabilir boyle özel bi mevzudan ama uslup bu mu olmali ya burası benim de evim tek onun değil beni başka odaya kovmak ne demek
Cok saygisizca degil mi? Allah askina ben mi hataliyim?
Bunu odaya göndermişler..Madem sevgilisiniz 3. kisi evinizde ne arıyor bunu anlayamadım. Garip bir durum![]()
bana da tuhaf geldiMadem sevgilisiniz 3. kisi evinizde ne arıyor bunu anlayamadım. Garip bir durum![]()
Sevgilinizle beraber yaşadığınız evde arkadaş ne alaka dedikodu mevzuundan daha saçma geldi bana bu durum.Sevgilimle aynı evde kalıyoruz ve bir de ev arkadaşımız var. Öğrenci evi gibi ev.
Salondaydım annem aradı annemle görüntülü konuşuyorduk. Amcam boşanma aşamasında şu an ve boşanma sebebi başka bir kadınmış, annem de bunu duymuş bunun muhabbetini yapıyoduk. Ben de ya inanamıyorum ne kadar iğrenç bir adammış aldatmış vs diyodum.
Sonra sevgilim birkaç el kol hareketi yaptı. Telefonun kamerasını ve sesini kapatıp “noluyo?” Dedim.
“Git içeride konuş ya aile dedikodunuzu dinlemek zorunda mıyız bize ne yengenden amcandan” dedi.
O kadar bozuldum ki tam o sırada ev arkadaşım da odaya girmişti. Odama geçtim ve şu an sinirden çıkamıyorum. Tamam o an rahatsiz olmus olabilir boyle özel bi mevzudan ama uslup bu mu olmali ya burası benim de evim tek onun değil beni başka odaya kovmak ne demek
Cok saygisizca degil mi? Allah askina ben mi hataliyi
Sevgilinizle beraber yaşadığınız evde arkadaş ne alaka dedikodu mevzuundan daha saçma geldi bana bu durum.
Üslup sert ve kötü, evet.
Bunun dışında; konu ne olursa olsun milletin yanında görüntülü konuşmak çok saçma bence. Normal telefon konuşması bile rahatsız ediciyken görüntülü konuşmaya maruz kalmak büsbütün sevimsiz.
Onlar gelince senin direkt kalkıp odana gitmen gerekirdi, ki ilk kez yaptığın bi şey olduğunu düşünemedim ben. Annen orda konuşurken insanların sesten rahatsız olacağını düşünmedin mi mesela veya konudan utanmadın mı?
e yaşadığınız yer paylaşımlı evin yaygın olduğu bir yer yani yurtdışındasınızyaşadığım yerde herkes ev paylaşıyor. Evli çiftler bile. Sizin hiç duymamış olmanız bunu saçma yapmaz. Kiralar çok yüksek.
Sevgilimle aynı evde kalıyoruz ve bir de ev arkadaşımız var. Öğrenci evi gibi ev.
Cok saygisizca degil mi? Allah askina ben mi hataliyim?
Otobüste bağıra çağıra konuşan Araplar var..işte siz o kişisinizYaptığım doğru demiyorum ama kendileri de ortak alanda gayet uzun saatler telefonda konuşuyolar. Ben yapınca mı sorun.
Sevgilime göre sorun ortak alanda telde konuşmam değil de dedikoyu ev arkimiz duymamalıymış
Ailemi tanımıyor bile bambaşka bi ülkedeyiz ev arkadaşımın benle alakası bile yok tanımadığı 2 kişi hakkında duyduğu şeyleri çok önemseyeceğini sanmıyorum
Üçünüzün de ortak kullanım alanında telefonla uzun uzun konuşması yanlış, hele ki görüntülü, evlerden ırak.Yaptığım doğru demiyorum ama kendileri de ortak alanda gayet uzun saatler telefonda konuşuyolar. Ben yapınca mı sorun.
Sevgilime göre sorun ortak alanda telde konuşmam değil de dedikoyu ev arkimiz duymamalıymış
Ailemi tanımıyor bile bambaşka bi ülkedeyiz ev arkadaşımın benle alakası bile yok tanımadığı 2 kişi hakkında duyduğu şeyleri çok önemseyeceğini sanmıyorum
sevgilisi de Türk herhaldeÜçünüzün de ortak kullanım alanında telefonla uzun uzun konuşması yanlış, hele ki görüntülü, evlerden ırak.
Ev arkadaşının özel konuyu duymaması önemliymiş de sana bağırdığına şahit olması, durumun çirkinliği önemli değil miymiş? O kısımda çok hatalı.
Otobüste bağıra çağıra konuşan Araplar var..işte siz o kişisiniz
Karşıdakini önemsemeyen sizsiniz