Kendi evimde kovulmak? Çok sinirliyim

Ev sadece size ait değil ki. Öğrenci evi. Hatta sevgilinizle beraber yaşadığınız ev bile değil. Extra üçüncü bir kişi var. Giderleri paylaşmak için hep beraber yaşıyorsunuz ve herkes birbirinin özel alanına saygı duymak zorunda.

Ev arkadaşı kız mı erkek mi?

Bu arada üslup yanlış okadar sert tepki vermesi evet şaşırtıcı ve sizin için de gurur kırıcı olmuş.

Benim de kocam telefonda çok konuşur işiyle ilgili aradıklarında vs kaç kez dedim git ötede konuş öf başım ağrıyor diye İns beni evden kovdu demez ya 😀
1695639250334.webp

Sanırım aynı şeyleri düşünüyoruz. Ev arkadaşı kızsa aldatma potansiyeli yüksek ve oyuzden çok büyük tepki verdi diye düşündüm. Oyuzden ilk sorduğum soru ev arkadaşının cinsiyeti 🤣
Konuyu okurken benimde aklıma o geldi :KK70: arkadaş neyse ama sevgilimle aynı evde yaşasam ne erkek ne kız üçüncü bir kişiyi istemezdim. Mağarada mı kaldım acaba ben?:KK70:

Yalnız konu sahibi önceki konusunda sevglimle beraber yaşıyoruz ama hala evlilik için bir adım atmadı demişti. Bu konuda ortaya çıktı ki evde bir kişi daha var. Sevgiliyle beraber yaşamak bu değil kanımca… daha doğrusu sevgilinin beraber yaşadığınızdan haberi var mı olayı sözkonusu😂

Sizden nefret eden birinin dili bu şekilde olabilir sebebi ne olursa olsun.

Davranış olarak bana da ilginç geldi amcanız ile sarf ettiğiniz sözler böyle kibar zarif bi kadın dili değil bir de böyle gıybet tarzı iştahlı iştahlı konuşmak gibi bi duruş pek güzel gelmedi görüntü olarak da .Yine de sevgilinizin değer verme biçimini görmeye engel bi hareket tavır değil .Ya da size değer veriş biçimi bu ,bunu en iyi siz bilirsiniz .

Konuyu okurken benimde aklıma o geldi :KK70: arkadaş neyse ama sevgilimle aynı evde yaşasam ne erkek ne kız üçüncü bir kişiyi istemezdim. Mağarada mı kaldım acaba ben?:KK70:
kirayı karşılamak için 3 kişi beraber yaşamayı anlarım da bu 3 kişinin içinde sevgilimin olması
beni de rahatsız ederdi
tamam yine 3 kişi yaşansın ama sevgilisi de başka 2 kişiyle beraber birileriyle ev bölüşsün
milletin içi nasıl rahat ediyor asla anlamıyorum
sevgilime güvensem karşı tarafa güvenmem
cinsiyeti kız olsun erkek olsun farketmez
eğer cinsiyet erkekse sevgilim neden rahatsız değil bu durumdan onu sorgularım

1. Kendi eviniz değil ortak kalınan ev.
2. Kendi eviniz dahi olsa sıkıcı bir konu ve ailevi mesele. Daha özel alan da konuşabilirsiniz.
3. Özür dilemiş zaten bunun nesi kovulmak ?
Yer arayan tipler gibisiniz üzülmek için sanki.

Madem sevgilisiniz 3. kisi evinizde ne arıyor bunu anlayamadım. Garip bir durum🙄

Evet ya kankileri kadar yakınsa demek ki diyeyim artık bilmiyorum ben kimseye güvenmiyorum pek artık. Sevgili evinde kalmam ya habire mıç mıç sıkılırım ben kavga etseler herseylerine sahitsin 2 ay kaldım oda arada bı geliyordu sevgilisi onda bile kafayı yedim. 😂

Back
X