- Konu Sahibi AylanMcora
-
3 yillik evliyiz esimle. Kizla cok bir muhabbetim yok. Kiz eve gelirken kesinlikle kizin sorumlulugunu almayacagimi, annesinin kizla ilgili meseleler icin beni aramamasini sorumlulugun kesinlikle esimde oldugunu soyledim. Yani kizla arkadas olacak veya hayatina mudahale edecek kadar bir samimiyetim yok. Gordugum yerde evde kose kapmaca oynuyorum zaten. Konusurken yuzune bakmiyorum genellikle.
Evet artik sinyalleri verme vakti geldi. Esim de yegenlerine asiri duskun. su an cocugu olmadigi icin diye dusunuyorum. Anneme de sordum annem de kimse kendi evladindan cok baskasini sevmez dedi. O yuzden tek umudum cocuk. O kadar zor bir hamilelik gecirmeme, daha hamileyken cocuga tovbe etmeme ragmen sirf bu yuzden 2.yi hatta 3.yu bile istiyorum artik baskalarina degil kendi ailesine zaman ayirsin diye. Yegenlerini sevmesine lafim yok ama beni ikonci plana atmasi zoruma gidiyorSizin kurtuluşunuz bebek.
Doğumu fırsat olarak kullandın kullandın.Kullanamadın kız 4 sene kalır.Birde yüksek lisansa girerse düşünmek bile istemiyorum.
Rahat edemiyorum sinyallerini hastaneden eve gelir gelmez vermeye başlasan iyi olur.
Ben universitedeyken ailemle kaldim :) yurt hayatim olmadi :)sessiz kalarak en başta hata yapmışsın
ben bir gencin asla sorumluluğunu üstlenemem
hamileyim, çalışıyorum vs. demeliydin
bence şimdi üniversite yıllarında arkadaşlarınla yaşadığın şeyleri anlat
mesela yurtta kaldıysan yurt şöyle eğlenceliydi böyle gır gır şamataydı felan de
belkide gitmek ister ayy ben bunaldım yeminle
o zaman taktiği değiştirBen universitedeyken ailemle kaldim :) yurt hayatim olmadi :)
bu gezmelerde başına bir iş gelse o sülalede sizden daha kötüsü olmayacak bir kıza sahip çıkamadınız diye ..o yüzden arkadaşları ayrı eve çıkma teklifi yapıyorsa çaktırmadan sizde verin gazıBabasi zengin. Kiz ayda 2bin TL harciyor bizde kaldigi halde. Her gun okuldan cikip geziyor istanbul gibi gezmesi pahali olan bir sehirde. Yurt ucretleri yuksek, ozel okulda okuyor ve dayisina yani esime sahip cikar diye guvendikleri icin bizde kaliyor. Esim defalarca dedi bidaha haftaici okuldan sonra gezmek yok diye ama takan kim?
Babasi zengin. Kiz ayda 2bin TL harciyor bizde kaldigi halde. Her gun okuldan cikip geziyor istanbul gibi gezmesi pahali olan bir sehirde. Yurt ucretleri yuksek, ozel okulda okuyor ve dayisina yani esime sahip cikar diye guvendikleri icin bizde kaliyor. Esim defalarca dedi bidaha haftaici okuldan sonra gezmek yok diye ama takan kim?
Zaten konusuluyordu mevzu. Ben kiz sehir disinda yasamak icin yol yapiyor yoksa kim baskasinin evinde rahat eder ki diye dusunuyordum. Kesinlikle ailesiyle ayni sehirde okumak istemiyordu. Dayimda kalacagim bahanesiyle sehir disinin yolunu yapar gelir bizde gostermelik birkac ay kalir sonra rahat edemiyorum diye isyan cikartip gider saniyordum. Ailesi geldi universiteyi arastirdi. Bizde bikac gece kaldilar. Tamam universiteye karar verdiler. Esim yine diger sehirler konusunda ikna etmeye calisti ama yok ille burayi yazdilar. Gorumcem kavga edecek duruma gelene kadar kalir gibi sacma bir cumle kurdu. Ne kadar kalsa kar yurt parasindan o kadar kar etmis oluruz dedi.
Evet benim sucum. Pasifligimden ve hayir diyemiyor olmamdan ve korkakligimdan kaynaklaniyor.benim hala aklım almadı. siz istemedikten sonra kimse gelemezdi. yumuşak davranmışsnız.
benim dayım diğer dayımın kızını yine okul için evinde misafir etmiştiMerhaba sevgili bayanlar. Daha once bununla ilgili konu acmadim ama sagda sola yeri geldiginde deginmistim.
Konu esimin yegeni. Bulundugum sehirde bir universiteyi kazandi. Daha dogrusu ailecek karar verdiler biz burdayiz diye o universiteyi yazdilar. Esimin ikna cabalarina ragmen kararlarindan vazgecmediler. Kiz "ben dayimla kalacagim" diye tutturdu. Kayinvalidem de gorumcelerim de gazi verdi. Kiz geldi bize yerlesti. 7 aydir bizde kaliyor.
Bulantili donemlerimde gece gunduz kusuyordum cok agir 2 ay gecirdim. Mutfaga giremedim. Hicbir is yapamadim. Dayisi yani esim soylemeden kesinlikle hicbir is yapmadi. O tavuk artiklari kalmis tabaklar masanin ustunde 3 gun durdu. Bulasik makinesi doldu. Yaninda bir makine daha bulasik birikti. Ogretmenim ve sabah kahvaltida yiyebildigim sadece 1 muz ve biraz yogurttu. Sabah kalktigimda duzgun bir masaya oturcam diyorum bakiyorum masanin ustu leş. onlarin masada geceden kalan bulasiklarini topladim defalarca.
Simdi duzeldim bulantilarim bitti evimin isini yapabiliyorum. Kiza ihtiyacim yok aksine hicbir sey yapmasini istemiyorum. Mutfagima girince bir seyler yapmaya calisinca huzursuz oluyorum.
Aslinda gorunurde bana bir zarari yok. Sabah okula gidiyor aksam geliyor. Yemegini yiyor sofrayi toplamaya yardim ediyor cayini iciyor yatiyor. Onun icin ekstrdan evde is yapmiyorun o olmasa da yapacagim isleri yapiyorum.
Fesat dusundugum icin kendimden nefret ediyorum. Ama kizin varligi beni cok rahatsiz ediyor. O varken odamdan cikmak istemiyorum. O evden gitmeden mutfaga girip kahvalti yapmak istemiyorum. Evin icinde dolasmak istemiyorum. Evimin icinde olan benim yaptigim veya esimle yasadigim her seyi annesine ve kv me anlatir diye tedirgin oluyorum. Sanki evimin icine sokulmus bir casus gibi hissediyorum. Belki anlatmiyordur ama tedirgin oluyorum.
Bu problemimin bir cozumu de yok simdilik. Esinle konus gondersin, gitsin diyeceksiniz biliyorum ama bunu yapamiyorum. Esimle arami bozmak da istemiyorum. Ama artik burama kadar geldi. Kizin bir zarari da yok o yuzden kendime kiziyorum niye fesat dusunuyorsun diye.
Sana sormadilar mi kiz gelirken diyeceksiniz. Evet sordular. Ama benim pasif olmamdan kaynakli sanirim biraz oldu bittiye getirdiler. Esim pasif biri degildir aksine cok dominanttir ama enistesini cok sevdigi icin ve enistesinin ona cok iyiligi dokundugu icin hayir diyemedi. Durumum bu malesef. Su an tek umudum bebegim. Onun dogmasini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?