Kendi evimde yabancı gibi hissediyorum artık..

bu daha beter ki

siz onu eşinize havale etmişsiniz

burası benim çöplüğüm benim borum öter demeli idiniz oysa

kız küçük değil evli çift ile olmaz denmesi lazımdı

yani sonuçta yan odada o kız varken her şey sessiz olur biz kendi çocuğumuzdan kaçacak delik arıyoruz neden bir de genç kızdan kaçmak zorunda kalayım

örneğin akşam birimiz bir koltukta birimiz bir koltukta yayılırken birbirimize uzaktan uzağa bakış attık vs vs bunu dahi yapamayacağın bir ev ortamının bir anlamı yok ki

Degil esimin yegeni kendi kardesim olsa istemem.
Herkesin bir ev hayati var. Benim melek dahi olsa disardan gelecek insana tahammuluk olmaz. Sizi cok iyi anliyorum o yüzden.
Insallah cozum bulabilirsiniz.

Sizin kurtuluşunuz bebek.
Doğumu fırsat olarak kullandın kullandın.Kullanamadın kız 4 sene kalır.Birde yüksek lisansa girerse düşünmek bile istemiyorum.
Rahat edemiyorum sinyallerini hastaneden eve gelir gelmez vermeye başlasan iyi olur.

sessiz kalarak en başta hata yapmışsın
ben bir gencin asla sorumluluğunu üstlenemem
hamileyim, çalışıyorum vs. demeliydin
bence şimdi üniversite yıllarında arkadaşlarınla yaşadığın şeyleri anlat
mesela yurtta kaldıysan yurt şöyle eğlenceliydi böyle gır gır şamataydı felan de
belkide gitmek ister ayy ben bunaldım yeminle

Evet artik sinyalleri verme vakti geldi. Esim de yegenlerine asiri duskun. su an cocugu olmadigi icin diye dusunuyorum. Anneme de sordum annem de kimse kendi evladindan cok baskasini sevmez dedi. O yuzden tek umudum cocuk. O kadar zor bir hamilelik gecirmeme, daha hamileyken cocuga tovbe etmeme ragmen sirf bu yuzden 2.yi hatta 3.yu bile istiyorum artik baskalarina degil kendi ailesine zaman ayirsin diye. Yegenlerini sevmesine lafim yok ama beni ikonci plana atmasi zoruma gidiyor

Ben universitedeyken ailemle kaldim :) yurt hayatim olmadi :)

Bence eşinizle konuşun.

Geç bile kalmışsınız, lohusalıkta hepten afakanlar basacak bu kız evde oldukça.

"Bu kız fazla serbest davranıyor, senin sözünü de dinlemiyor. Yarın öbür gün başına birşey gelir, sorumlusu sen olursun. Ayrıca evde rahat da edemiyorum, bebeğimizle ve seninle başbaşa olmak istiyorum" deyin.

seni o kadar iyi anlıyormki
sen cocuk bakıcısı degılsın baskasının cocuguna bakmak zorunda degılsın. yenı evlısın. evde yabancı biri. kardesım bile kalsa 4 yıl onu bıle istemem. aç değil açıkta değil. kımse kusura bakmasın. cok cok cok hak verıyorum sana. insanlar cok düşüncesiz. buna benzer bırseyı cok kısa sure yasadım psikolojim bozuldu resmen. ne yap ne et o kız seneye yurda gitsin

bu gezmelerde başına bir iş gelse o sülalede sizden daha kötüsü olmayacak bir kıza sahip çıkamadınız diye ..o yüzden arkadaşları ayrı eve çıkma teklifi yapıyorsa çaktırmadan sizde verin gazı zaten yarın bebek gelince muhtemelen gece ağlamalarından rahatsız olur kaçar

Eşinizle konuşun sonra kızla konuşup öyle yollayın. Başta ses cıkartmayıp kız gelınce alttan alttan laf söyleyip ona duyurarak eziyet olmayın gitsin diye.

okurken gerildim. böyle düşüncesiz insanlara öyle gıcık oluyorum ki. o şehirde dayısı var diye 4 yıl dayısının evinde mi kalacak yani? herkesin bir aile düzeni var özeli var vs. insan en yakınlarını bile 1 hafta 10 gün zor ağırlıyor. bu kız 7 aydır sizinleymiş. bravo bunca zaman yine iyi sabretmişsiniz. ben kesinlikle böyle bişeye razı olamazdım. ne kadar yegeni de olsa evin içinde bir yabancı. istediği kadar varlığı yokluğu bir olsun, çok şey farkeder. evimin içinde eşimle rahat konuşamam, ya da ne bileyim öpüp koklayamam , istediğim gibi evde dolanamam uzatıp ayaklarımı yatamam. yapamam yani bunları başkası varken. bile isteye yazmışlar nasılsa dayısında kalır diye, keşke başta tavrınızı koyabilseydiniz. bilmiyorum nasıl bir yol izlersiniz şuandan sonra ama eşinizle konuşun. bebeğiniz de olacakmış. bir 3 sene daha bu şekilde gitmez.

bunu okuyunca hele hepten gıcık oldum. sizin ev bedava otel gibi olmuş.

kendinize baskı uyguluyorsunuz
evde yalnız kalmak istiyorsunuz aslında
evde olan biteni yetiştirme huyu varsa eğer daha çabuk yollarsınız
bu konuda elinize koz geçer çok takılıyorsunuz aslında
ama bu bir gerçek karşınıza alıp konuşun derim bana yardımcı olmanı istiyorum
çocuk olunca çok zorlanacağim gibi bunaltıp gidebilirde

Şimdi hamileliğin son dönemleri. Bir sinir gelmesi bir bıkkınlık sıkıntı hali normal o yüzden hiç kendine yüklenme bu bir. İkincisi şimdi Doğum olunca ev cümbüş olur gelir giden çok olur belki kendisi rahatsız olur gider bu iki. Hadi gitmedi diyelim canım sen 30 yaşında halinle 18 yaşındaki kızı mı evirip çeviremeyeceksin yardım isteyip yapmasını sağlayacaksın. X bebeğin küvetini hazırlar mısın canım bir banyo yaptıralım tarzı hareketler sergilemezsen bu sinirle sana dünya dar olur.
Ayrıca ajan olduğunu varsayarsak elbet eşinin ailesi bir açık verir şöyle olmuş böyle olmuş diye işte o zaman sepet havasını çalarsın ben kardeşim gibi gördüm evimi açtım o size laf mı yetiştiriyormuş diye verirsin kalayı

benim hala aklım almadı. siz istemedikten sonra kimse gelemezdi. yumuşak davranmışsnız.

benim dayım diğer dayımın kızını yine okul için evinde misafir etmişti
ve kız neredeyse dayımla karısının boşanmasına sebep oluyordu dayım kalp krizi geçirecekti
dayımın ikinci evliliğiydi şimdiki yengem ve durduk yere kadına demiş ki önceki ilk eşini bırakmayacaktı
dayımla yengem torun sahibi insanlar düşünün kaç yaşındaki insanlara kaç yılın meselesini konuşmuş

Ekonomik imkanı varken bir başkasına yük olmak ne saçma. Siz de pasif kalmasaydınız keşke. O evde sizin söz hakkınız böyle bir konu için eşinizden çok daha fazla. Ben kesinlikle istemezdim 1 - 2 ay değilki idare edilsin. Artık rahatsız olduğunuzu eşinize hissettirin. Allah kokaylık versin.

Normal sartlarda bile cekilemezken
Ustelik bir de hamilesiniz nasil dayaniyorsunuz.
Bana oyle geliyor ki
Ilk yilindan sonra eve veya yurda gider.
Siz de dogum yapinca rahatsiz olur artik evde.
Simdi ev sakin 3 yetiskin var.
Dogumdan sonra oyle olmayacak.
Ders calismak icin uygun sessiz bir ortami olmazsa gider evden
Bu iki guzel ihtimal var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…