- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi AylanMcora
-
hadi siz iyilik olsun dediniz de kız bir gece okuldan gezmeden dönerken başı belaya girse ilk sizi suçlayacaklar kıza sahip çıkamadınız diye.Bir ara onun konusu da acildi. Erkek liseye gidiyor. O da uni kazaninca gelir diye. O zaman sustum ama bir daha acilirsa konu kesinlikle susmayacagim. Kusura bakma da evde aski memnu mu ceviriyoruz ne bu rahatlik diyecegim yani. Gerci acmaya cesaret edemez biliyorum. Esim benim icime kapanip susmamdan cok korkuyor. Bu kiz yuzunden biraz oyle oldum. Odama kapandim cikmiyorum. O da farkinda. Kiz gitmek istese esim dunden razi hic hayir demez.
hadi siz iyilik olsun dediniz de kız bir gece okuldan gezmeden dönerken başı belaya girse ilk sizi suçlayacaklar kıza sahip çıkamadınız diye.
Zaten biraz citlatmis arkadaslarim eve cikmak istiyor diye.bebekten sonra kendi bahane bulup kaçar zaten yok ağlıyor uyutmuyor ders çalıştırmıyor vs diye
o zaman eşin ablasına söylesin.Karakter olarak yapim bu malesef. Esim de bu huyuma cok kiziyor. Rahatsiz oldugun bir seyi sen soylemeden insanlar anlayamaz diyor. Benim esimin ailesi de hic ince dusunceli olmayan lambur lumbur yasayan ve konusan insanlar. Oyle alismis esim kendi de oyle o yuzden karsisindakinden de beklentileri bu. Ben kizin sorumlulugunu almadigimi ve almayacagimi kiz kacta gelmis ne giymis ne yemis okula gitmis mi gitmemis mi kesinlikle bunlar icin beni aramamalarini istedigimi soyledim. Cunku yok yere sonra her gun dakka basi beni arayacaklardi. Onlar oyleler. Yuz bulurlarsa kizin kac kasik yemek yedigine, gunde kac nefes aldigina kadar sorarlar. Muhattaplari ben degilim sorumluluk alan esim. Acikcasi basina bir sey gelirse resit olmus kiz. Annesi dakka basi arayip rahatsiz etsin ne yapiyorsun ne ediyorsun diye. Ailesine bir sey soylesem kizi ispiyonlamis durumuna duserim. Esim goruyor her seyi. Bazi seyleri gormezden geliyorsa bu onun sucu.
Ayrica dogum iznindeyim su an gunduz vakti beni okuluma arkadaslarimla gorusmeye gondermek istemiyor yolda kopek saldirir diye ama kizin gece esrarkeslerin ve kopeklerin cirit attigi bu bos mahallede saat 10a dogru eve gelmesine bir sey demiyor.
Kizin annesi bilse eminim bu kiz bu kadar rahat olamaz. Kiyameti koparir gorumcem. O da esime guveniyor kizimi adam ediyor diye. Halbuki esimi takan mi var. Esim de saldim cayira Mevlam kayira durumunda. Sadece nerdesin kizim, ne zaman gelirsin. Bundan ibaret.
Babasi zengin. Kiz ayda 2bin TL harciyor bizde kaldigi halde. Her gun okuldan cikip geziyor istanbul gibi gezmesi pahali olan bir sehirde. Yurt ucretleri yuksek, ozel okulda okuyor ve dayisina yani esime sahip cikar diye guvendikleri icin bizde kaliyor. Esim defalarca dedi bidaha haftaici okuldan sonra gezmek yok diye ama takan kim?
Benim esime pislik batmaz. Evi afedersin b.k goturse umrunda olmaz. O yuzden de rahat.Hadi kız tavuklu tabakları toplamadı, makineyi boşaltmadi da esin de mi yapmadı senin durumunu bile bile ?
Ay ohuy benim esimdede var.bulasik dag olsa o yemgini yer gider.Benim esime pislik batmaz. Evi afedersin b.k goturse umrunda olmaz. O yuzden de rahat.
Yazin gorumcemin kendi yegeni (kiz kardesinin kizi) tatil icin kaldi onda sonucta gecici bir sureyle kaldi. Gorumcem bir ton laf etti. Yok yemekleri begenmiyor yok disardan cigkofte istiyor yok gecenin bir vakti kuzeniyle (kendi cocuguyla yani) disari cikmak istiyor diye. Ortaokul cocugu. Kiz istemeden kizin saclarini kesti gorumcem. Sonunda kiz dayanamadi anneannemde kalmak istiyorum ben dedi. Gitti anneannesinde yani kayinvalidemde kaldi. Kendi yegeninin varligi rahatsizlik veriyor benim halimi de dusunmesi lazim.Ay ohuy benim esimdede var.bulasik dag olsa o yemgini yer gider.
Ben olsam çocuğumu yillarca dayisinin evinde okumaya gondermem.onca insan evladı dayi teyze vs yaninda okumuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?