Kendi Evimdeki Nişana Davet Edilmem

Birincisi insan yengesini neden nisanima bekliyorum der onu anlamadim sen ailedensin davete gerek yok. Sadece sizin evde olacak senin icin de uygun mu denmesi lazimdi. Kafaniza takmaniz gereken kisim bu bemce oda moda degil.
abisiyle yıllardır görüşmüyor bende çok görüşmüyorum bu yüzden. Abisi ben katılmam yeni üye de isterse katılabilir ama sanmıyorum dediği için aklınca davet ediyo işte

abiyle kardeş birbirlerine çok zıt olduğu için çok görüşmüyolar. zaten görümcem saygısız bi insandır dayanamıyo hiç. nişana katılsa eşim katılır ama kız bi garip olduğu için sorun çıkarabilir diye hiç bulaşmayayım diyo

Sen evlendiğin zaman kvalidenin evine mi geldin? yoksa ev kurdunuz da o senin yanına mı geldi?

bence yanlış olan bir şey yok.eşin ve kayınvaliden zahmet edip neden söylememişler bunu sana da sen bu şekilde öğrenmişsin?

Bilmiyorum ama düğün ölüm bunlar çok önemlidir, yedi yabancı katılırken abinin katılmamaıs hiç doğru değil
Ne yapar abisini mi kovar kendi evinden ? Bence bişey yapmaz tamam patavatsız olabilir abi nişanında da sorun çıkaracak değil aksine hoşuna gider bence

Nasıl yani? Kardeşinin nişanına katılmama planı mı varmış eşinizin?

bence yanlış olan bir şey yok.eşin ve kayınvaliden zahmet edip neden söylememişler bunu sana da sen bu şekilde öğrenmişsin?
aynısını söyledim ikisine de benim evimde davet var benim haberim yok diye. eşim daha yeni öğrendim sorun yok dedim biz dışarı çıkarız dedi kayınvalidem ise eşime söylediğini o benle konuşur diye bana söylemediğini söyledi garip bir olay yani

Önce eşine kız bence
Sana bildiği söylemiyo, güm diye görümcenin odandan çıkarak katılabilirsiniyle öğreniyosun

Kardeşler anlaşamayabilir, kavga edebilirler fakat bunu elin öğrenmesine ne gerek var değil mi? Görümceniz belki de dışlanmış hissettiğinden laf sokmuş olabilir size telefonda. Kimsesiz hissetmiş olabilir kendisini. Eşinizin de abilik yapması gerekiyor bana kalırsa.

kv haklı, eşin haksız diyorum ben.

yine de amaaaan boşver.

Suç eşinde. Sana baştan söyleyecekti bir de bu nişanı sen yapacaksın kv gelip mutfakta sana yardımcı olmayacak ki o görümcende sanmıyorum gelsin bir tabak tutsun. Bir de işim olmazsa nişana gelirim demişsin o da bana garip geldi akrabalar davet edilmezki böyle bir şeye edilse bile kimse demez işim yoksa gelirim diye. Konuş kocanla yaptırma evde milleti ağırlayacaksın o kadar yiyip içecekler ağırlığını sen çekeceksin tutsun bir cafe yapsın nişanını

ilk düğününe katıldığımızda şehir dışındaydı bizi evinden kovmaktan beter etmişti annesinin isteği için kaldık gece vakti dönmüştük yani yapar

Odanızdan çıkıp teşrif eder misiniz gibi olmuş
İçeriğini öğrenince laf sokması da çok acayip gelmedi ama abisine soksun yengeye değil

ilk düğününe katıldığımızda şehir dışındaydı bizi evinden kovmaktan beter etmişti annesinin isteği için kaldık gece vakti dönmüştük yani yapar
Neyi paylaşamıyo iki kardeş
Anlaşamamak ayrı elin içinde renk vermek ayrı, düğün ölüm önemlidir yedi yabancı bile gelirken abin yengen nerde denmez mi

Odanızdan çıkıp teşrif eder misiniz gibi olmuş
İçeriğini öğrenince laf sokması da çok acayip gelmedi ama abisine soksun yengeye değil

Belki kıskanmıştır, onlar 3'ü oturuyorlar fakat kardeş yalnız gibilerinden. İnsanlar çeşit çeşit.

Cok tepki vermissiniz..esinize cikip giderimler,kayinvalidenizi aglatmalar..telefonda susmak yerine görümcenize atarlansaymissiniz..kayinvalideniz de yazik cekinmis
o yüzden üzüldüm zaten malesef birşey diyemedim ama annesi de yanındaydı bunu bana söylerken hiç tepki vermedi o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…