- 16 Haziran 2011
- 16.058
- 70.063
- 798
- Konu Sahibi birevimolsun
-
Çalışıyor musunuz ? Ekonomik özgürlüğünüz var mı ? Çocuklarınız kaç yaşında ?Iste ne cocuklarima ne de eşime bunu yaşayamam o yüzden bunalıyorum akrep gibi kendimi sokuyorum.
Gidiyorum ama sonuçta orada yaşamıyorum misafir gibiyimBaşka sebepler mi var size böyle düşündürten? 2.5 saat çok mesafe değil aslında. Neden sık sık gidip gelmiyorsunuz bir süre? En azından özlem giderir evinizi, düzeninizi özlersiniz. Tabi çok abartmayın derim. Bu defa evinize hiç ısınamazsınız.
İsim var cocuklar biri 7 aylik biri 5 yas.akrBa cok yok memlekette ben oranin yeşilini ağacını sakinligini kalabalık olmamasını sığınmacı olmamasını meyvesinin sebebinin doğal olmasını vs özlüyorumÇalışıyor musunuz ? Ekonomik özgürlüğünüz var mı ? Çocuklarınız kaç yaşında ?
Kendi memleketiniz gerçekten bıraktığınız gibi mi ? Evlenmeden önce, çoğunluğu akrabalardan oluşan bir köyde mi yaşıyordunuz ? O rahatlığı özlüyor olabilir misiniz ?
Gerçekten iyi muhitte bu dediğiniz zor. Ben de şehrimin iyi muhitindeyim göçmen çok az.Eşim bu konuda umursamaz ben istiyorum ama o halinden memnun.ayrica şehrin genel yapısı itibariyle ferah bir semtteyim guya ama mahallede turk dükkan yok
Eşim bu konuda umursamaz ben istiyorum ama o halinden memnun.ayrica şehrin genel yapısı itibariyle ferah bir semtteyim guya ama mahallede turk dükkan yok
Bence sizde sorun var. İşiniz var, çocuğunuzun biri okullu. Kendinize yeni bir çevre kurabilmeniz lazım. İş arkadaşı, veli arkadaşı gibi bir ortam kurabilirsiniz.İsim var cocuklar biri 7 aylik biri 5 yas.akrBa cok yok memlekette ben oranin yeşilini ağacını sakinligini kalabalık olmamasını sığınmacı olmamasını meyvesinin sebebinin doğal olmasını vs özlüyorum
Yetişkin halinizle memleketinizde tek başınıza yaşayıp, ev geçindirdiniz mi hiç ?İsim var cocuklar biri 7 aylik biri 5 yas.akrBa cok yok memlekette ben oranin yeşilini ağacını sakinligini kalabalık olmamasını sığınmacı olmamasını meyvesinin sebebinin doğal olmasını vs özlüyorum
Cok haklısınız saglikli dusunemedigimin. Farkındayım eşim için hava hoş sülalesi burda ya şunu demek istiyorum.kadin fedakarlik yapıp eşinin memleketine geliyor.dimdizlak burda kimse yok ama adamlar rahat sulales burda bu haksızlıkSağlıklı düşünemiyorsunuz. Geri dönüp ağacı yeşili bol olan yere taşındınız diyelim iki gün sonra başka bir problem çıkmayacak mı üstelik boşanmaktan bahsediyorsunuz. Ağaç yeşil görmek için çocukları evlilik birliği olmadan babasız büyütmek mantıklı geliyor mu? Üstelik her şehrin güzel yerleri vardır havalar da güzelleşmeye başladı hafta sonu planları yapabilirsiniz. Bazen içinde bulunduğumuz durumu kabullenip onu güzelleştirmeye çalışmak lazım.
Tamam da olan olmuş gitmişsiniz iki çocuk doğurmuşsunuz. Üstelik çocuk küçük olmadığına göre yeni gitmemişsiniz. Siz kendiniz hiç mi çevre yapmadınız arkadaşınız yok. Geçen yılları sürekli "ay güzel memleketim, buraya neden geldim" diye diye yas tutarak mı geçirdinizCok haklısınız saglikli dusunemedigimin. Farkındayım eşim için hava hoş sülalesi burda ya şunu demek istiyorum.kadin fedakarlik yapıp eşinin memleketine geliyor.dimdizlak burda kimse yok ama adamlar rahat sulales burda bu haksızlık
Burdan evlenecek kızlarımıza sesleniyorum bir erkeğin peşine düşüp memleketinizden ayrılmayın güzelse memleketiniz .kendi şehrimizde evlenin türküsü bile var yüksek yüksek tepelere ev kurmasinlar.asri asri memlekete kiz vermesinler.bisey biliyorlar da böyle söylemişler.
Valla benim annem babamla evlenip şehir merkezine yerleştiği halde sırf kendisi şirin buluyor diye beni bi ilçeye tıksa babamdan da ayırsaydı bozuşurduk. Ben şehir seviyorum küçük yerde yüreğim daralıyor. Benim memleket küçük, üniden itibaren kaçıp gittim uzaklara. Ya çocuklarınız da benim gibi olursa?Bugun 2.konum ama çok doluyum.sirin güzel bir ilçede yaşıyordum yemyeşil siginmacinin olmadığı halkının birbirini tanığı bir yer.e evlendik geldik sehir merkezine dik binalar sığınmacılar kalabalık gürültü yeşillik yok 2 de cocugum oldu çok üzülüyorum çocuklarımı kendi memleketimde mustakil bahçeli bir evde oturup buyutmeliydim diye dusunuyorum ne işim vardı burada bu karmaşanın için de diye dusunuyorum hatta 2 cocukla bosanip gidip memleketime mi yerleşmek diye bile dusunuyorum.hic iyi degilim.benim.gibo hisseden düşünen var mı.
Eksilemisler ama kesinlikle katılıyorum. İki kişi evlenecekse en güzel, yaşanası şehir hangisiyse, hangisinin imkanı çoksa ona taşınmalı. Yozgatlılar alınmasın ama Canakkaleli kızın Yozgat'a gelin gitmesi bence vizyonsuzlukYa anlatamam çok bunaldım.bence kizlar memleketleri güzelse kendi memleketlerinden biri ile evlenmeliler.baska şehirlere gitmemeliler.ben 2 buçuk saatlik başka şehre gittim.pismanim.
2 buçuk saat gerçekten de çok uzakmışYa anlatamam çok bunaldım.bence kizlar memleketleri güzelse kendi memleketlerinden biri ile evlenmeliler.baska şehirlere gitmemeliler.ben 2 buçuk saatlik başka şehre gittim.pismanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?