- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.637
- 43
- 27
- Konu Sahibi birevimolsun
-
Anladım. Çocuklarınız henüz küçükmüş bu da sizi bunaltıyordur. Küçük çocukla insan bir şekilde hayattan soyutlanıyor. Gidecek düzgün park bahçe, düzgün okullar olmaması insanı ekstra gerebilir. Daha iyi bir semte taşınma şansınız varsa değerlendirmenizi öneririm o zaman.Gidiyorum ama sonuçta orada yaşamıyorum misafir gibiyim
Hiç pisman olmayacağını düşünerek kendi istegimle taşınan ben bile pişman oldum. Net pişmanlıkEşimin yaşadığı şehire taşınıp pişman olmayan var mı?
Madem memnun değildiniz,iki çocuk olduktan sonra mı aklınız başınıza geldi bayan müstakilYa anlatamam çok bunaldım.bence kizlar memleketleri güzelse kendi memleketlerinden biri ile evlenmeliler.baska şehirlere gitmemeliler.ben 2 buçuk saatlik başka şehre gittim.pismanim.
Nasil bi memleket sevdası bu arkadaşbunaldım.bence kizlar memleketleri güzelse kendi memleketlerinden biri ile evlenmeliler.baska şehirlere gitmemeliler
Buna katılıyorum. Bekarken bulunduğu yerden daha kötü bir yere giden herkes pişman oluyor o yüzden bekarlar iyi düşünmeli.Ya anlatamam çok bunaldım.bence kizlar memleketleri güzelse kendi memleketlerinden biri ile evlenmeliler.baska şehirlere gitmemeliler.ben 2 buçuk saatlik başka şehre gittim.pismanim.
Kalabalık şehirlerde , çok katlı binalarda yaşamak çağımızın deliliği bence hiç akıl işi değil. Ben de aynı şekilde şehir hayatından bıkmış durumdayım . Şartlar el vermiyor şimdilik ama ilk fırsatta daha doğa ile iç içe olabileceğim bir hayata geçmek istiyorum .Bugun 2.konum ama çok doluyum.sirin güzel bir ilçede yaşıyordum yemyeşil siginmacinin olmadığı halkının birbirini tanığı bir yer.e evlendik geldik sehir merkezine dik binalar sığınmacılar kalabalık gürültü yeşillik yok 2 de cocugum oldu çok üzülüyorum çocuklarımı kendi memleketimde mustakil bahçeli bir evde oturup buyutmeliydim diye dusunuyorum ne işim vardı burada bu karmaşanın için de diye dusunuyorum hatta 2 cocukla bosanip gidip memleketime mi yerleşmek diye bile dusunuyorum.hic iyi degilim.benim.gibo hisseden düşünen var mı.
Sakamisiniz sirf yasadiginiz yeri sevmediginiz icin boşanacak misiniz?Bugun 2.konum ama çok doluyum.sirin güzel bir ilçede yaşıyordum yemyeşil siginmacinin olmadığı halkının birbirini tanığı bir yer.e evlendik geldik sehir merkezine dik binalar sığınmacılar kalabalık gürültü yeşillik yok 2 de cocugum oldu çok üzülüyorum çocuklarımı kendi memleketimde mustakil bahçeli bir evde oturup buyutmeliydim diye dusunuyorum ne işim vardı burada bu karmaşanın için de diye dusunuyorum hatta 2 cocukla bosanip gidip memleketime mi yerleşmek diye bile dusunuyorum.hic iyi degilim.benim.gibo hisseden düşünen var mı.
Ben varım haklısın....Bugun 2.konum ama çok doluyum.sirin güzel bir ilçede yaşıyordum yemyeşil siginmacinin olmadığı halkının birbirini tanığı bir yer.e evlendik geldik sehir merkezine dik binalar sığınmacılar kalabalık gürültü yeşillik yok 2 de cocugum oldu çok üzülüyorum çocuklarımı kendi memleketimde mustakil bahçeli bir evde oturup buyutmeliydim diye dusunuyorum ne işim vardı burada bu karmaşanın için de diye dusunuyorum hatta 2 cocukla bosanip gidip memleketime mi yerleşmek diye bile dusunuyorum.hic iyi degilim.benim.gibo hisseden düşünen var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?