Olmazsa evlatlik alacaz dedim
Bende dusunebilirdim ama yasim ve evlilik suremiz yetmiyormus bir suru sarti varmışBende uzun zamandır onun gelgitini yaşıyorum.. 37 yaşımdayım.. insanların yorumları vs ile mücadele edebilir miyim diyorum.. netleşemedim henüz..
Tüp bebek için doktorla görüşün desem... en iyi fikri alırsınız bence.Merhaba kizlar beni belki eski konulardan falan bilenler vardir. Dis gebelik gecirdim tupum alindi gecen ayda kimyasal gecirdim yani basima gelebilecek hersey geldi neyse.
Bu ay o kadar boşum ki bebek konusuna karşı. O kadar hic birsey yapmıyorum ki. Ne ovulasyon takip ediyorum ne bisey. Sevimli gelen bebekler sevimli gelmiyor sanki artık. Icim sogudu sanırım ya da bebegim olmayacak zaten gibi bir dusunceye kapiliyprum bilmiyorum.
Neyse asil sorun su ki 2 üniversite arkadasim var 2 side ben hamile kalmak istemedigim donemlerde hamile kalmak icin ugrasiyorlardi ve gecenlerde dogurdular. Yani her donemlerini biliyorum hamile kalana kadar neler neler yaptiklarini whatsappta bundan baska bisey konusmadiklarini keza hamilelik donemleri de ayni sekilde gecti. Benim yaptıklarım onlarin yaninda hic kalir.
Bu iki arkadas bana simdi akıl veriyorlar cok stres yaptigim icin olmuyormus evet olabilir etkisi olabilir birsey demiyorum ama benim tek tupum kaldi tup olab taraftan yumurtlamadigim aylar şansım bile yok. Bunu asla anlamiyorlar. Gecen de teki diyor ki benim bebek var ama hic uyuyamiyorum sen rahatsin ne guzel. Beni bununla mi avutuyorsun yani keske olsa da bende uyumasam dedim ve artik onlarla iletisimimi kestim.
Boyle tavirlarla ugrasmaktan bebek konusundan sogudum resmen soguttular.
Bu ay ne olduysa birden bıraktım herseyi canim icimde hic bir duygu yok sanki ne üzüntü ne umut ne beklenti olursa olur olmazsa napalim modundayimSabretmek çok zor ama şu kesin ki her şey olması gereken zamanda oluyor. Biz de üzüldüğümüzle kalıyoruz. Dilerim daha fazla beklemeden hayırlı bir çocuğunuz olur.
Dis gebelikten sonra kimyasal gecirdigim icin kendin hamile kalabiliyorsun tup bebege gerej yok dedilerTüp bebek için doktorla görüşün desem... en iyi fikri alırsınız bence.
Tüp bebek önerisine cevabınız buysa gerçekten stres yapmayın zaten doğal yolla hamile kalabiliyorsunuz degil mi? Bu kadar stres yapıyorsanız da süreci hızlandırın derim.Tek tuple gecen ay hamile kaldim ama kimyasal oldu bu yuzden doktorlar sureci hizlandirmaya gerek duymuyorlar teşekkür ederim
Burayı okumamışım tüp bebek tavsiye ettim. Kusuruma bakma. Aklıma ilk o gelmişti.Tek tuple gecen ay hamile kaldim ama kimyasal oldu bu yuzden doktorlar sureci hizlandirmaya gerek duymuyorlar teşekkür ederim
Doktorlar 1 yil hamile kalamazsan tup bebek yapariz dediler ama 1 yil iicnde hamile kalinca tup bebege gerek yok dediler ozelde yaparlar heralde ama suanda o kadar maddi durum yokTüp bebek önerisine cevabınız buysa gerçekten stres yapmayın zaten doğal yolla hamile kalabiliyorsunuz degil mi? Bu kadar stres yapıyorsanız da süreci hızlandırın derim.
Bu ay ne olduysa birden bıraktım herseyi canim icimde hic bir duygu yok sanki ne üzüntü ne umut ne beklenti olursa olur olmazsa napalim modundayim
Ay aynen yaaa 3 5 saatte bir ovulasyon testi yaptıklarını biliyorum neyin kafasi buAynisini görümcem yapti.3 sene ugrasti hamile kalmak icin ki bendrn 7 yas büyük.simdi dioki hic takmadigim ay oldu.bosuna stres yapma diye bana akil veriyo.yalan tup bebege gidiyolardi bisuru ilac kullaniyodu tiroid prolaktin icin.yani icini biliyoruz neyin tribindesin.
Benim önerim her ay usenmeyip yumurta takibi yaptirmaniz.eger sağlam tüpün olduğu taraftan yumurta büyürse o ay beklentinizi artirirsiniz.baska türlü daha yıpratıcı olur.tup olmayan tarafta yumurta büyürse boşuna kürek çekip olumsuz sonuçla karşılaştiginizda demoralize olursunuz.Doktorlar 1 yil hamile kalamazsan tup bebek yapariz dediler ama 1 yil iicnde hamile kalinca tup bebege gerek yok dediler ozelde yaparlar heralde ama suanda o kadar maddi durum yok
Devlet hastanesinde duzgun bir doktor bulamadim ne yazik ki yumurta takibi yaptirmak istiyorum dedim oyle bisey yapmiyoz dedi sirf ugrasmamak icin ozele de surekli gitmek sıkıntı sektorden dolayi kış aylarinda pek işimiz olmuyor yaza dogru duzeliyor ancaBenim önerim her ay usenmeyip yumurta takibi yaptirmaniz.eger sağlam tüpün olduğu taraftan yumurta büyürse o ay beklentinizi artirirsiniz.baska türlü daha yıpratıcı olur.tup olmayan tarafta yumurta büyürse boşuna kürek çekip olumsuz sonuçla karşılaştiginizda demoralize olursunuz.
Hiç usenmeyin.yumurta takibi yaptırın.ovulasyon testi de alın.zaten kolay hamile kalabiliyormussunuz bin maşallah .dediğim gibi yaparsaniZ oh mis .tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama da deneyebilirler ama bence gerek bile kalmicak.dedigimi bi dusunun
Özel olayını geçtim.ben olsam ortalığı birbirine katarim ne demek yumurta takibi yapmiyormuş eline mi yapisirmis.bashekimle görüşün.dilekce yazın.cok ekstrem bir istek değil ki bu çok sıradan biseyDevlet hastanesinde duzgun bir doktor bulamadim ne yazik ki yumurta takibi yaptirmak istiyorum dedim oyle bisey yapmiyoz dedi sirf ugrasmamak icin ozele de surekli gitmek sıkıntı sektorden dolayi kış aylarinda pek işimiz olmuyor yaza dogru duzeliyor anca
Cevresimde insanin gozune sokanlar olunca daha zor bir süreç haline geliyor ne yazik kiBende kimyasal gebelki geçirdim çocuğum olmuo seni o kadar iyi anliyorum insan iyi yada kötü bu konuda hiç bir sözü kaldıramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?