Kendi halini unutup akil verenler

Bende uzun zamandır onun gelgitini yaşıyorum.. 37 yaşımdayım.. insanların yorumları vs ile mücadele edebilir miyim diyorum.. netleşemedim henüz..
Bende dusunebilirdim ama yasim ve evlilik suremiz yetmiyormus bir suru sarti varmış

Sabretmek çok zor ama şu kesin ki her şey olması gereken zamanda oluyor. Biz de üzüldüğümüzle kalıyoruz. Dilerim daha fazla beklemeden hayırlı bir çocuğunuz olur.

Tüp bebek için doktorla görüşün desem... en iyi fikri alırsınız bence.

Sabretmek çok zor ama şu kesin ki her şey olması gereken zamanda oluyor. Biz de üzüldüğümüzle kalıyoruz. Dilerim daha fazla beklemeden hayırlı bir çocuğunuz olur.
Bu ay ne olduysa birden bıraktım herseyi canim icimde hic bir duygu yok sanki ne üzüntü ne umut ne beklenti olursa olur olmazsa napalim modundayim

Tek tuple gecen ay hamile kaldim ama kimyasal oldu bu yuzden doktorlar sureci hizlandirmaya gerek duymuyorlar teşekkür ederim
Tüp bebek önerisine cevabınız buysa gerçekten stres yapmayın zaten doğal yolla hamile kalabiliyorsunuz degil mi? Bu kadar stres yapıyorsanız da süreci hızlandırın derim.

Tüp bebek önerisine cevabınız buysa gerçekten stres yapmayın zaten doğal yolla hamile kalabiliyorsunuz degil mi? Bu kadar stres yapıyorsanız da süreci hızlandırın derim.
Doktorlar 1 yil hamile kalamazsan tup bebek yapariz dediler ama 1 yil iicnde hamile kalinca tup bebege gerek yok dediler ozelde yaparlar heralde ama suanda o kadar maddi durum yok

Aynisini görümcem yapti.3 sene ugrasti hamile kalmak icin ki bendrn 7 yas büyük.simdi dioki hic takmadigim ay oldu.bosuna stres yapma diye bana akil veriyo.yalan tup bebege gidiyolardi bisuru ilac kullaniyodu tiroid prolaktin icin.yani icini biliyoruz neyin tribindesin.

Bu ay ne olduysa birden bıraktım herseyi canim icimde hic bir duygu yok sanki ne üzüntü ne umut ne beklenti olursa olur olmazsa napalim modundayim

Kolay değil yaşadıklarınız ama yine de umutsuzluğa düşmeyin. Aynen simdi yaptığınız gibi odağınızı değistirip akışına bırakmak iyi olabilir. Bence bu muhabbetlerden uzaklaşmanız da iyi gelecek size tabi arkadaşlarınız tamamen iyi niyetlidirler sadece o an doğru cümleleri seçememişlerdir bunu bilemem.

Arkadaşlarının stres yapma tavsiyesi doğru birşey. Fakat ben bebekten uyuyamiyorum sen uyuyabilirsin ne guzel demesi yanlış olmuş. Böyle dönemde cok cok guvenmediginiz kisilere icinizi acmayin..

Ay aynen yaaa 3 5 saatte bir ovulasyon testi yaptıklarını biliyorum neyin kafasi bu

Doktorlar 1 yil hamile kalamazsan tup bebek yapariz dediler ama 1 yil iicnde hamile kalinca tup bebege gerek yok dediler ozelde yaparlar heralde ama suanda o kadar maddi durum yok
Benim önerim her ay usenmeyip yumurta takibi yaptirmaniz.eger sağlam tüpün olduğu taraftan yumurta büyürse o ay beklentinizi artirirsiniz.baska türlü daha yıpratıcı olur.tup olmayan tarafta yumurta büyürse boşuna kürek çekip olumsuz sonuçla karşılaştiginizda demoralize olursunuz.
Hiç usenmeyin.yumurta takibi yaptırın.ovulasyon testi de alın.zaten kolay hamile kalabiliyormussunuz bin maşallah .dediğim gibi yaparsaniZ oh mis .tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama da deneyebilirler ama bence gerek bile kalmicak.dedigimi bi dusunun

Devlet hastanesinde duzgun bir doktor bulamadim ne yazik ki yumurta takibi yaptirmak istiyorum dedim oyle bisey yapmiyoz dedi sirf ugrasmamak icin ozele de surekli gitmek sıkıntı sektorden dolayi kış aylarinda pek işimiz olmuyor yaza dogru duzeliyor anca

Özel olayını geçtim.ben olsam ortalığı birbirine katarim ne demek yumurta takibi yapmiyormuş eline mi yapisirmis.bashekimle görüşün.dilekce yazın.cok ekstrem bir istek değil ki bu çok sıradan bisey

Bende kimyasal gebelki geçirdim çocuğum olmuo seni o kadar iyi anliyorum insan iyi yada kötü bu konuda hiç bir sözü kaldıramıyor

Bende kimyasal gebelki geçirdim çocuğum olmuo seni o kadar iyi anliyorum insan iyi yada kötü bu konuda hiç bir sözü kaldıramıyor
Cevresimde insanin gozune sokanlar olunca daha zor bir süreç haline geliyor ne yazik ki

Kız boşver ya ne takıyorsun. Herkes ne yaşadığını unutup ahkam kesiyor. Bana sorduklarında siz doğurdunuz da ne oldu madalya mı taktılar diyorum daha da sormuyorlar

Seni gayet iyi anliyorum en azindan hamile kaliyosun bnim tuplerim tikali 3 tup bebek denemesi sonuc 0 ama olsun Allah var Gam yok kardeş nasibimizde varsa olur.Ben ayni kafadayim suan senle psikologa gitmeye baslicam .Cok skntiliysan sende basla derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…