Ya canim neler yaptiklarini bilmesem bu surecte dicem ki dogru ya kizlar hic stres yapmadi oldu yok yani deli gibilerdiKız boşver ya ne takıyorsun. Herkes ne yaşadığını unutup ahkam kesiyor. Bana sorduklarında siz doğurdunuz da ne oldu madalya mı taktılar diyorum daha da sormuyorlar
Merhaba, iletişimi kesmeniz bence en doğrusu olmuş, herkesin derdi kendine yetiyor zaten bu dünyada, üzerine eklemeye hiç ihtiyacımız yok gerçekten.Merhaba kizlar beni belki eski konulardan falan bilenler vardir. Dis gebelik gecirdim tupum alindi gecen ayda kimyasal gecirdim yani basima gelebilecek hersey geldi neyse.
Bu ay o kadar boşum ki bebek konusuna karşı. O kadar hic birsey yapmıyorum ki. Ne ovulasyon takip ediyorum ne bisey. Sevimli gelen bebekler sevimli gelmiyor sanki artık. Icim sogudu sanırım ya da bebegim olmayacak zaten gibi bir dusunceye kapiliyprum bilmiyorum.
Neyse asil sorun su ki 2 üniversite arkadasim var 2 side ben hamile kalmak istemedigim donemlerde hamile kalmak icin ugrasiyorlardi ve gecenlerde dogurdular. Yani her donemlerini biliyorum hamile kalana kadar neler neler yaptiklarini whatsappta bundan baska bisey konusmadiklarini keza hamilelik donemleri de ayni sekilde gecti. Benim yaptıklarım onlarin yaninda hic kalir.
Bu iki arkadas bana simdi akıl veriyorlar cok stres yaptigim icin olmuyormus evet olabilir etkisi olabilir birsey demiyorum ama benim tek tupum kaldi tup olab taraftan yumurtlamadigim aylar şansım bile yok. Bunu asla anlamiyorlar. Gecen de teki diyor ki benim bebek var ama hic uyuyamiyorum sen rahatsin ne guzel. Beni bununla mi avutuyorsun yani keske olsa da bende uyumasam dedim ve artik onlarla iletisimimi kestim.
Boyle tavirlarla ugrasmaktan bebek konusundan sogudum resmen soguttular.
Hamile kalmakta yetmiyor ki canim devami gelmesi onemli ben dis gebelikte hamile kaldigima pisman oldum hastaneye gec gitmişim ameliyata girerken %15 olum riskin var dedilerSeni gayet iyi anliyorum en azindan hamile kaliyosun bnim tuplerim tikali 3 tup bebek denemesi sonuc 0 ama olsun Allah var Gam yok kardeş nasibimizde varsa olur.Ben ayni kafadayim suan senle psikologa gitmeye baslicam .Cok skntiliysan sende basla derim
Anlıyorum seni benim de var çevremde böyle insanlar. Sallama gitsinYa canim neler yaptiklarini bilmesem bu surecte dicem ki dogru ya kizlar hic stres yapmadi oldu yok yani deli gibilerdi
Hadi yaaaaHamile kalmakta yetmiyor ki canim devami gelmesi onemli ben dis gebelikte hamile kaldigima pisman oldum hastaneye gec gitmişim ameliyata girerken %15 olum riskin var dediler
İnsanlar çok aptal . Çocuk doğurunca sınıf atlamış oluyorlar sanki . Nasipte varsa olur üzülmeyin .Merhaba kizlar beni belki eski konulardan falan bilenler vardir. Dis gebelik gecirdim tupum alindi gecen ayda kimyasal gecirdim yani basima gelebilecek hersey geldi neyse.
Bu ay o kadar boşum ki bebek konusuna karşı. O kadar hic birsey yapmıyorum ki. Ne ovulasyon takip ediyorum ne bisey. Sevimli gelen bebekler sevimli gelmiyor sanki artık. Icim sogudu sanırım ya da bebegim olmayacak zaten gibi bir dusunceye kapiliyprum bilmiyorum.
Neyse asil sorun su ki 2 üniversite arkadasim var 2 side ben hamile kalmak istemedigim donemlerde hamile kalmak icin ugrasiyorlardi ve gecenlerde dogurdular. Yani her donemlerini biliyorum hamile kalana kadar neler neler yaptiklarini whatsappta bundan baska bisey konusmadiklarini keza hamilelik donemleri de ayni sekilde gecti. Benim yaptıklarım onlarin yaninda hic kalir.
Bu iki arkadas bana simdi akıl veriyorlar cok stres yaptigim icin olmuyormus evet olabilir etkisi olabilir birsey demiyorum ama benim tek tupum kaldi tup olab taraftan yumurtlamadigim aylar şansım bile yok. Bunu asla anlamiyorlar. Gecen de teki diyor ki benim bebek var ama hic uyuyamiyorum sen rahatsin ne guzel. Beni bununla mi avutuyorsun yani keske olsa da bende uyumasam dedim ve artik onlarla iletisimimi kestim.
Boyle tavirlarla ugrasmaktan bebek konusundan sogudum resmen soguttular.
Evet gecmislerini hemen unutuyorlarİnsanlar çok aptal . Çocuk doğurunca sınıf atlamış oluyorlar sanki . Nasipte varsa olur üzülmeyin .
Hayır unutmuyorlar. Kendi mutsuzluklarını bastırıyorlar. Empati yapmayı bilmiyorlar . Can acıtmayı seviyorlar . Kimse seni senden fazla düşünemez . O grup sohbetleri canını sıkıyorsa yazma hiçbirşey. Kim küsmüş umrumda olmasın . Böyle insanlar hayatında olmasa da olur . Ben öyle yapıyorum . Hoş küsmüyorlar bir türlüEvet gecmislerini hemen unutuyorlar
Ciktim gruptan :) arkamdan noldu ki diyorlarmis noldu acabaHayır unutmuyorlar. Kendi mutsuzluklarını bastırıyorlar. Empati yapmayı bilmiyorlar . Can acıtmayı seviyorlar . Kimse seni senden fazla düşünemez . O grup sohbetleri canını sıkıyorsa yazma hiçbirşey. Kim küsmüş umrumda olmasın . Böyle insanlar hayatında olmasa da olur . Ben öyle yapıyorum . Hoş küsmüyorlar bir türlü
Bence daha iyi arkadaslar edinmeliyimArkadaslariniz üzülmeyin diye teselli etmeye calismislar. Tabi ne yasadiginizi en iyi siz bilirsiniz. İcinde bulundugunuz durum itibariyle daha hassas olmaniz normal. Ama tavsiyem kendinizi arkadaslarinizdan da soyutlayip yalniz kalmayin.
Devlet hastanesinde yumurta takibi yapmiyolar.onlarin yumurta takibinden anladığı aşilama.gereksiz zaman kaybi gibi geliyo bana asilamaDevlet hastanesinde duzgun bir doktor bulamadim ne yazik ki yumurta takibi yaptirmak istiyorum dedim oyle bisey yapmiyoz dedi sirf ugrasmamak icin ozele de surekli gitmek sıkıntı sektorden dolayi kış aylarinda pek işimiz olmuyor yaza dogru duzeliyor anca
Allah yardımcımız olsunCevresimde insanin gozune sokanlar olunca daha zor bir süreç haline geliyor ne yazik ki
He he stresten... Öyle olsaydı şöyle bir iki ay marihuana çekip üçüz beşiz doğururduk hayret birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?