Kendi halini unutup akil verenler

Kız boşver ya ne takıyorsun. Herkes ne yaşadığını unutup ahkam kesiyor. Bana sorduklarında siz doğurdunuz da ne oldu madalya mı taktılar diyorum daha da sormuyorlar
Ya canim neler yaptiklarini bilmesem bu surecte dicem ki dogru ya kizlar hic stres yapmadi oldu yok yani deli gibilerdi

Merhaba, iletişimi kesmeniz bence en doğrusu olmuş, herkesin derdi kendine yetiyor zaten bu dünyada, üzerine eklemeye hiç ihtiyacımız yok gerçekten.

Hamile kalmakta yetmiyor ki canim devami gelmesi onemli ben dis gebelikte hamile kaldigima pisman oldum hastaneye gec gitmişim ameliyata girerken %15 olum riskin var dediler

Hamile kalmakta yetmiyor ki canim devami gelmesi onemli ben dis gebelikte hamile kaldigima pisman oldum hastaneye gec gitmişim ameliyata girerken %15 olum riskin var dediler
Hadi yaaaa Haklisin gerci insan bi hamile kaliyimda yeter ki diyo ama sonrasi da varrr Neyse sal kendini yaaa rahatsiz edenlerle gorusme insanlar sana sozde destek oluyo saniyo ama farkinda degil uzdu mu kirdi mi

İnsanlar çok aptal . Çocuk doğurunca sınıf atlamış oluyorlar sanki . Nasipte varsa olur üzülmeyin .

Evet gecmislerini hemen unutuyorlar
Hayır unutmuyorlar. Kendi mutsuzluklarını bastırıyorlar. Empati yapmayı bilmiyorlar . Can acıtmayı seviyorlar . Kimse seni senden fazla düşünemez . O grup sohbetleri canını sıkıyorsa yazma hiçbirşey. Kim küsmüş umrumda olmasın . Böyle insanlar hayatında olmasa da olur . Ben öyle yapıyorum . Hoş küsmüyorlar bir türlü

Ciktim gruptan :) arkamdan noldu ki diyorlarmis noldu acaba

Arkadaslariniz üzülmeyin diye teselli etmeye calismislar. Tabi ne yasadiginizi en iyi siz bilirsiniz. İcinde bulundugunuz durum itibariyle daha hassas olmaniz normal. Ama tavsiyem kendinizi arkadaslarinizdan da soyutlayip yalniz kalmayin.

Devlet hastanesinde yumurta takibi yapmiyolar.onlarin yumurta takibinden anladığı aşilama.gereksiz zaman kaybi gibi geliyo bana asilama

Hamile kalmadan once bu tarz basliklari okudugumda hep bana da soylene stres yapma hamile kalirsindi.Icimden hep "nasil yapmayayim,olmuyor iste" derdim.Pkoyum.Doktor senede en fazla 1 defa yumurtluyorsun belki o da olmuyordur demisti.1 yumurta catlatma tedavisi denedik.Olmadi tabi.Ben zaten olmayacagini biliyordum cunku ihtimal dusukmus.O gun doktora ne bir daha catlatma ne asilama istiyorum.Kendimi hazir hissedince rahim filmi cekilip tup bebege gecelim diye mesaj attim ve konuyu kapattim.Ertesi ay hamile kalmisim ben.Idrarda yanma sikayetiyle gittigimde ogrendim.Yani bir bakima haklilar mi ? Evet haklilar.Kimyasal da olsa hamile kalabilmeniz cok onemli.Iyi tarafindan bakin.Diyorum ya yumurtlamayan ben bile hamile kalabildim.Icini biraz ferah tut.Gelecek illa o mujdeli haber.

Cok gecmis olsun. Bence sizi teselli etmeye calismislar. Kotu niyetleri oldugunu dusunmuyorum. Ancak siz hassas durumda oldugunuz icin fazla alinmissiniz. Bazen teselli etmek icin ne diyecegini bilemez insan ve anlamsiz cumleler kurabilir. Sanirim oyle bir durum bu.. Insallah en kisa surede sorunsuz bir sekilde hamile kalip bebeginizi kucaginiza alirsiniz.

Geçmiş olsun,Allah yar ve yardımcınız olsun.
Tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah.
Biliyorum zor ama bazen görmemek,
duymamak en güzeli.
Bunu başarmak mümkün değilse moralimizi bozan,kendimizi kötü hissetiren insanlardan uzak durmak çözüm olabilir.

Gecmis olsun Allah yardimciniz olsun gercekten yıpratıcı bir surec.
Bende 1.5 senelik bi beklemeden sonra hamile kalabildim. O zamanlar cok uzunmus gibi geliyor ama sonra baktim cok daha uzun sene olmayanlar var Allah yardimcisi olsun hepsinin hepsine cok cok sabir versin. İsteyen herkese hayirlisiyla nasip olsun.
İnsanlarin dedikleri bu surecte ne kadar zor tahmin edebiliyorum. Aylardir deneyen insan bana kalkıp nasil hamile kaldim anlamadim demisti :)) bunun gibi örnekler cok. Aa karnin nasil büyük ne guzel dedigim birisi oyle deme nazarin deger demisti gibi gibi halbuki bana biri dese gulerim mutlu olurum.
Benim mucizem simdi uyuyor isteyen herkes hep duamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…