Kendi hayatımı kurmam için fikirler

Bursa da düzenli ve ekonomik bir şehir.

Bence yalnız yaşayacaksanız küçük şehirleri tercih etmelisiniz. Kira her yerde problem maalesef, nereye giderseniz gidin çok uçuk fiyatlar ödeyeceksiniz, market pazar vs de yine aynı şekilde. Küçük şehirlerde hiç olmazsa ulaşım masrafınız olmaz.

İzmir diyeceğim ama maalesef izmirde de artık bir iş alanı kısıtlaması başladı. İş yok resmen

Eskişehir ya da izmir
Ama mali müşavir olarak orada şirket bulup çalışmanız gerek ya da ofis açmanız gerek
Normal muhasebeci olarak çalışırsanız asgarinin az üstü ancak alırsınız o da sizin yaşam standartlarınızı yükseltmez.

Çanakkale güvenli ve güzel bir şehir. Tek başına gece sokakta yürüyebilirsin örneğin. Ancak kiralar çok yüksek ve iş alanı kısıtlı. Öncelikle işiniz için araştırma yapıp ondan sonra gelin bence Çanakkale'ye.

Bursa :)

sanayi şehri denizi var dağı var, izmir'e istanbul'a yakın, o kadar çok fabrika var ki işsiz kalmazsınız.

kiralar burada da arttı ama öğrenci de çok o yüzden ilk başlarda apart ve ya geçici süre ile eşyalı ev de bulabilirsiniz.

hem güzeldir Bursa bekleriz :)

özelden cv atarsanız yönlendirebilirim de... şimdiden yeni hayatınızda başarılar :)

Büyük bir değişiklik ve sıkışmamak için şimdiden planlamanız mantıklı. Eskişehir derim tek geçerim. Her anlamda çok iyi. Yolunuz açık olsun

Ya çanakkale nasıl, rğzgaelı bir yer öyle. Şehrin ortasında binaların arasında bir fırtına var sanki. Ama güzel şirin bir yer

Antalya’da 1+1 kiralar minimum 5.000₺ oldu. Eskişehir’de hâlâ 1.500-2.000 civarına kiralar mevcut. Ben tek başıma düzen kuracaksam Eskişehir’den başka bir yeri düşünmezdim.

Yani bilmiyorum da iş bulmadan taşınmak çok mantıklı gelmedi bana. Ya işler ters giderse ve taşındıktan sonra iş bulamazsanız?

Merhaba izniniz olursa size özelden bir şey sorabilir miyim?

Siz 3 aşağı 5 yukarı ne kadar kazanirsiniz?yani 3000 kira,faturalar ,isinma derken kafadan en az 5000 gider.

Kesinlikle eskişehir veya antalya. sakın izmir’ e gelmek gibi bir hata yapmayın. İzmirliyim iş durumlarından dolayı yurtdısına gitmiştim . Daha sonrası izmire tekrardan geldim pişman oldum kiralar pahalı evler desen ev değil. Düzgün ev için 7 binden aşağı yok kalmadı zaten doğru düzgün ev. İş desen yok. Çok kalabalık düzensiz bir sehir oldu.. zaman kaybı izmir. Boşuna paranız gider.

İzmir çok güzel ama kiraların yüksekliği, kalabalık vs derken İstanbul'dan pek farkı kalmıyor :) Teşekkür ederim

Aslında kira araştırması yaptım söylediğim şehirler için ama baya yanıltıcı çıktı. Benim baktığımda 2500-3000 TL'ye gayet güzel evler çıkmıştı ama sanırım yanıltıcı evler koymuşlar :/ Bigaya daha önce gitmiştim gerçekten güzel merkezde iş bulup, bigada otursam çok sorun yaşamam sanırım. Teşekkür ederim. :)

Eskiden olsa İzmir derdim. Ancak kiralar 8-10000 bandında. Karşılayabilirim derseniz olabilir. Pazar bakımından İstanbuldan uygun tabi. Önce işinizi bulup o şehre yerleşmeniz daha iyi olur sanki.

Ben de ilk iş bulup sonra taşınmayı planlıyorum ama şöyle bir ksıır döngü var. Firmalar yaşadığım yer İstanbul olduğu için dönüş yapmıyor sanırım. :/ Biraz daha vakit geçsin yaşadığım şehri, gideceğim şehir olarak güncelleyip ön görüşmede söylemeyi düşünüyorum.

Yaaa çok teşekkür ederim <3

Bursa neden aklıma gelmedi bilmiyorum, her anlamda güzel bir şehir. Şimdi hemen taşınamaycağım için cv daha sonra atsam olur mu? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…