Kendi hayatimmi bebegimin hayatimi ??????

didem-yaz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
59
23
8
Merhaba arkadaslar

Kisa geceyim 6 yillik evliyin 10 aylik bit oglum var ve esimden bosanmak istiyorum. Ama bebegimi aile ortami icinde büyümesini cok istiyorum babasiyla beraber ve babasi da cok iyi babalik yapiyor.

Kendi hayatim.icin ayrilma karari aldim sadece oglum icin duruyorum suan.

Cocuklu ayrilan kadinlar, sizce düsüncelerim nekadar dogru????

sagolun simdiden

Eger iliskini bittiyse sirf o cocuk icin evli kalmakta kotu. Neden derseniz aile bagi kopmus ee sevgi de bittiyse zamanla o adam baska birisini sevip birlikte olmak isteyebilir ya da ayni sekilde siz oyle isteyebilirsiniz o zaman durumlar daha karisik bi hal alir ve zaten sonucu bosanmaya gider. Aradaki evlilik bagi kopmus kisileri nikah bagi baglamaz bence olaylar daha kirici hale gelir. Eger kararinizdan eminseniz bosanin cocuk daha az etkilenir ve simdiden alisir. Ayrica ayrilmayi istediginiz biriyle zaten bir aile ortami olusturamazsiniz. Aile demek anne baba cocugun sadece ayni ortamda yasamasindan cok daha fazlasi demek bence.

6 yıl çocuksuz evlilik sürüp,çocuk olunca eşinizi boşamaya karar vermenizdeki sebep nedir?
Bana bu kısmı ilginç geldi doğrusu.
Adam birde iyi baba ve onun için katlanıyorsunuz?
6 sene çocuk yokken katlanmasaydınız.
Tek amaç çocuk yapıp kendi hayatına bakmakmıydı,böyle bayanlarda var karşılaştığım çünkü.
Yinede bu amaç için bile 6 sene beklemek saçma olurdu.

Nedenlerime gelirsek siddet görmüyorum ikimizde cok ablayisli cagdas düsünceli insanlariz. Yani gayet özgürüm evliligimde kendisi de ayni sekilde ama esim evlendignizden beri dogru dürüst calisdi diyemem sorumsuzluk var ve dikkafalilik kendi bildigini yapar herzamanda zarara maddi.manevi acidan koydu bizi. Zit kutup gibiyiz ben hep mutlu sen sakrak o mutsuz yalnizligi seven vs.

Aile sicakligi , bağını almayan cocuga kusursuz anne babayi sunsaniz da bir yerden patlak verecektir ileride.Neden es geciliyor bu anlamadim? Aile olmak fiziken sadece bir arada olmak degildir.Mutsuzsaniz bu cocugunuza da yansir.

Çok özür dileyerek soruyorum ama, neden çocuk peki,yani bebeğiniz küçük ve adam da baştan beri böyleydiyse

Hayir yani meslek durumum da iyi yani benim esime veya bir erkege sükür ihtiyacim yok asla o düsüncede olmadim isi parasi olmayan esim. Ben 6 sene icinde herzanan ara ara bosanalim diyordum ama herdefasinda vicdan yapiyordum ne yapicsk emek verdik kiyamadim esime ama artik sabrimin sonuna geldim sanirim.

Cünkü hep ayrilmak istedigimde sans verdim kiyamadim esime ne yapicak emek verildi vs. Artik tamam böyle kabul edebilirim sandim ama bebegimin dogumundan sonra hic ise vs gitmedi benimde sabrim sevgim bitti.
Çok özür dileyerek soruyorum ama, neden çocuk peki,yani bebeğiniz küçük ve adam da baştan beri böyleydiyse

işi parası olmayan adama çocuk olunca külfetli geldi tabi hakkısınız.
Hatalar silsilesine katılan son halka malesef her hikayede olduğu gibi çocuk olmuş.
Keşke 6 yıl yapmadığınız çocuğu hiç yapmasaydınız.
Niye bu kadınlar böyle erkekleri çekip çekip üstüne çocuk yapmak için çabalıyor ben anlamıyorum.
Neyse bu veryansını ömür boyu çocuğunuz size yapacak zaten niye doğurdun beni diye.
Evlendiği gece hamile kalanlar hariç(ki onlar azınlıklar),bu adamların birlikteyken göremedikleri yüzünü,evlenince görüp üstüne evli kalacağım diye direnip çocukta yapanlar içinde ayrı bir ceza kanunu konulmalı.
Benim annem böyle bir tabloya beni dünyaya getirse,dünyadada ahirettede hesap sorar hakkımı isterdim.

Bu nasıl yorum yahu
Belki adam kumara başladı
Dışarda baska kadınlarla gezıp tozuyor belki aılesıne bakmıyor vs vs uzar gıder sebepler
Boşanmayı istemek için illa rahatlık mı batması lazım ?
Neden sebep ilişkisini daha görmeden yapılan yorum çok cahilce .
Evet kocamı sperm bankası olarak mı kullandım demesini bekliyorsunuz ?
Kötü giden bir evlilik iyiye döndüğü gibi
İyi giden bir evlilikte kötüye yönelebilir

Cünkü hep ayrilmak istedigimde sans verdim kiyamadim esime ne yapicak emek verildi vs. Artik tamam böyle kabul edebilirim sandim ama bebegimin dogumundan sonra hic ise vs gitmedi benimde sabrim sevgim bitti.
Zor bir durum,bilemedim yani geliriniz iyi çalışıyorsunuz ama eşiniz aynı sorumluluğu göstermiyor....Ve çocuk için kalmalı mıyım diyorsunuz, peki bir ömür sırtlayabilecek misiniz? kendinizi en iyi siz tanırsınız?Yani ya sindirip devam edecek onu böyle kabulleneceksiniz ya da bitirip yolunuza bakacaksınız!Çocuğunuz için değer ama eşiniz için değer mi bunu en iyi siz bilirsiniz!

İşi ve parası için mi çocuk doğuran kadın var?

Sizin gibi toz pembe bakamıyorum olaya,bir anda iyi olmadığı gibi bir anda hokus pokusta bozulmuyor bir hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…