Kendi hayatimmi bebegimin hayatimi ??????

Evet arka arkaya on çocuk doğuran var. Belgeselini izlemistim. Ben erkek çocuk isteği ya da sahip olamadığı eş sevgisini bu şekilde bastırma olarak gördüm. Belli ki hayatında çok boşluk var.

Biz de sana diyoruz ki sen ne kadar kızlarını iyi yetiştirdiğini iddia etsen de bu sadece senin avuntun çünkü o kızların önünde yanlış bir orneksin davranış tarzınla.
Sizmi iyi bi örneksiniz görmediğiniz tanımadığınız birine yargılayan bi insan mi iyi bi örnek acaba

Evet arka arkaya on çocuk doğuran var. Belgeselini izlemistim. Ben erkek çocuk isteği ya da sahip olamadığı eş sevgisini bu şekilde bastırma olarak gördüm. Belli ki hayatında çok boşluk var.
Ne alaka neden erkek çocuğa bağladınız onuda anlamadım tüp bebekte cinsiyet seçimi yapılabiliyor bunuda biliyorsunuzdur isteseydin 3kız değil erkek dogurabilirdim değil mi

Cnm ben hamileyken mutluluk değil tam tersi zor hemde çok zor bi hamilelik yaşayan biriyim bide cnm erkek çocuk sevdası demek ne doğru ben artık 4cocuğumu erkek istiyorum ama bunun içinde çinsiyet seçimi yapmayacaö ALLAHIM ne nasip ederse ha onun nedeni ise gencecik yaşta ölen kardeşimin adini koyma isteyim çünkü benim kardeşim çok gençti hayalleri umutları vardı yaşayamadı unutulmasını istemiyorum sadece bu

Konuyu uzatmanın alemi Yok bu benim hayatım bu benim fikrim ben sizden bu konu hakkında yardım ve fikir istemedim konu başlığı ben değilim çünkü sizler ben ne kadar söylesem söylem siz kafanızdaki düşünceyi değiştiremem buna saygı duyorum ellimde geldiği kadar sizi kırmamaya çalıştım eğer kırdıysam affedin istemeden olmuştur hakkınızı helal edin lütfen bi yorum yazarkende kırıcı olmamaya çalışalım

bende annemi kaybettim yeni,onun ismini vermek için doğurmama gerek olduğunu düşünmüyorum.
Bir insanın adının yaşaması için onun adına hayırlı işler yapmak daha iyi.
Ayrıca ölmüşlerin ismi iyi değil derler,kaderi benzemesin.
Çocuğunuza onun istediği hayatı sunamadığınızda,bu hayatta mutlu olamadığında,neden beni doğurdun anne dediğinde,cevabınız sadece dayının ismini koymak içinmi olacak?
Çok yanlış bir mantık yapısı bu.
Yorumlarınızada tepkiler hep bu yüzden.
Ben eşimi seviyorsam oda beni,mutluysak ve dünyaya getireceğim çocuklara mutluluk,maddiyat,güzel ahlak ve eğitim verebileceksem çocuk ve çocukları düşünürdüm açıkçası.

Her zmn cozumden yanaym bosnmayla alakali yorum yapmyrm ama sunu soylemek istyrm. Once ben mutlu olcam ki baskalrni mutlu edebileyim. Kucuck bisyde bile moralim bozulsa bebegim de hemen etkilenir ki siz kim bilir ne yasiyrsnz

Başlığı okıyunca doğum yaparsa ölecek biri olduğunu düşündüm o ne biçim başlık??

İyi babalar aile sorumluluğunu bilir. Sadece çocukla ilgileniyor diye iyi olmaz bir baba. Yetişkin değil ki bu kuru ekmek olsa da yeter desin. Çocuklar nasıl yetiştirirsen yetiştir, illaki maddi ihtiyacı olan, hatta bazen maddi şeylerle mutlu olan varlıklar.
Ne kadar iyi bir baba da olsa evde huzursuzluk olursa o çocuğu olumsuz etkiler.

Bazı kişilerin yorumundan cehalet ve ucuzluk akıyor. Maalesef bu kişiler çocukları da toplum yapısını da mahvediyor. Bir kadın kendi eliyle kendi hayatını ve çocuklarını nasıl böyle bir duruma sokar. Allah ıslah etsin.

Ayrinti belirtmedginiz icin bilemiyorum ama.. fiziksel siddet yoksa bence biraz akisina birakin esinizle pek ilgilenmeyin araniz soguk olsun falan ama evli kalmaya devam edin derim. Cunku en iyi evlililler bile bebekle sarsiliyor buna emin olun. Siz de bebek dogunca karar vermissiniz baksaniza...
Ben de buraya her ay nerdeyse konu acmisimdir esimle anlasamamiza dair. Benim de 16aylik bi kizim var. Ve biseyler yerine daha yeni yeni oturacak gibi sanki. Erkekler anne gibi degiller ve oncelikleri bebek degil kendilerk oluyor. Sinirlendiklerinde gozleri bebeklerini gormuyor falan. Sizi de kirarlar cunku suclusunuzdur ilgisiz ve bakimsizsinizdir. Bunlari dillendirmezler ama ben oyle dusunduklerini saniyorum..
Bosanmayi isteme sebepleriniz nedir..

Eğer sorunlar büyük değilse, lütfen babasıyla büyüsün. Kim ne derse desin, anne baba boşanmış çocuklar boynu büküktür. Bu verdiğiniz karar onun bütün hayatını, hatta evliliğini bile etkileyecek. Boşanınca çok mutlu bir hayat sizi beklemiyor.Tek başına çocuk büyütmenin ve dulluğun tüm zorluklarını yaşayacağınıza, eşinizin kahrını çekin daha iyi

6 değil 9 sene oldu ama değişmedi. kızım 3,5 yaşında ve hala adam aynı adam. Çalışıp çocuk bakmak onu büyütmek ne kadar zor ve insan yanında bir desdekçi göremeyince yavaş yavaş bitiyo. Bende bir umut hep düzelecek diye devam ettim ama sadece kendimden sabrımdan ve kişiliğimden verdim. Bir adam kendi istemesse değer vermesse seni mutlu etmeyi istemesse kadın 5 çocuk doğursada nafileymiş. Kızımı aldım ve babama yerleştim. Bakıyorum düzelirmi? Koca bir umutsuzluk ve madem düzelebilirdi neden çabalamadı. 5 yıl sonra hala aynı soruları sormamak için ayrı denemek lazımki keşlerle ömür bitmesin. Sizin için çabalamayan yada değer verdiğini göremediğiniz bir insanla nasıl ömür bitecekki. Ruh sağlığımdan olduktan sonra ne anlamı kalıyor evliliğin. Günlerdir ağlıyorum neden bunları yaşamamıza izin verdi. Değerim olsaydı vermezdi.

Ah gülüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…