- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Evet arka arkaya on çocuk doğuran var. Belgeselini izlemistim. Ben erkek çocuk isteği ya da sahip olamadığı eş sevgisini bu şekilde bastırma olarak gördüm. Belli ki hayatında çok boşluk var.yorumum yine tartışmaya dönebilir ama yazmadanda duramadım.
Başka bir konudada bu tarz bir açıklama yapmıştım,bazı kadınlar hamilelik dönemlerinde fazla mutluluk hormonu salgıladıkları için hamile olmayı doğurmayı seviyor. Uyuşturucu,alkol bağımlıları gibi,anlık mutluluk rahatlama alayım ne olursa olsun.
Bu bayanda ya bu nedenle yada erkek çocuk doğurma sevdasından hala doğurma aşkı yaşıyor.
Rızık elbetteki Allahtan,ancak bu kafadaki insanlara ne dersen asla vazgeçiremezsiniz.
Konunun içinde konu oldu kendisi resmen.
Sizmi iyi bi örneksiniz görmediğiniz tanımadığınız birine yargılayan bi insan mi iyi bi örnek acabaBiz de sana diyoruz ki sen ne kadar kızlarını iyi yetiştirdiğini iddia etsen de bu sadece senin avuntun çünkü o kızların önünde yanlış bir orneksin davranış tarzınla.
Ne alaka neden erkek çocuğa bağladınız onuda anlamadım tüp bebekte cinsiyet seçimi yapılabiliyor bunuda biliyorsunuzdur isteseydin 3kız değil erkek dogurabilirdim değil miEvet arka arkaya on çocuk doğuran var. Belgeselini izlemistim. Ben erkek çocuk isteği ya da sahip olamadığı eş sevgisini bu şekilde bastırma olarak gördüm. Belli ki hayatında çok boşluk var.
Hayır yapılamaz çünkü yasal değil ülkemizde. Sadece tahminde bulunduk.Ne alaka neden erkek çocuğa bağladınız onuda anlamadım tüp bebekte cinsiyet seçimi yapılabiliyor bunuda biliyorsunuzdur isteseydin 3kız değil erkek dogurabilirdim değil mi
Cnm ben hamileyken mutluluk değil tam tersi zor hemde çok zor bi hamilelik yaşayan biriyim bide cnm erkek çocuk sevdası demek ne doğru ben artık 4cocuğumu erkek istiyorum ama bunun içinde çinsiyet seçimi yapmayacaö ALLAHIM ne nasip ederse ha onun nedeni ise gencecik yaşta ölen kardeşimin adini koyma isteyim çünkü benim kardeşim çok gençti hayalleri umutları vardı yaşayamadı unutulmasını istemiyorum sadece buyorumum yine tartışmaya dönebilir ama yazmadanda duramadım.
Başka bir konudada bu tarz bir açıklama yapmıştım,bazı kadınlar hamilelik dönemlerinde fazla mutluluk hormonu salgıladıkları için hamile olmayı doğurmayı seviyor. Uyuşturucu,alkol bağımlıları gibi,anlık mutluluk rahatlama alayım ne olursa olsun.
Bu bayanda ya bu nedenle yada erkek çocuk doğurma sevdasından hala doğurma aşkı yaşıyor.
Rızık elbetteki Allahtan,ancak bu kafadaki insanlara ne dersen asla vazgeçiremezsiniz.
Konunun içinde konu oldu kendisi resmen.
Kıbrıs’ta yasal cnmHayır yapılamaz çünkü yasal değil ülkemizde. Sadece tahminde bulunduk.
bende annemi kaybettim yeni,onun ismini vermek için doğurmama gerek olduğunu düşünmüyorum.Cnm ben hamileyken mutluluk değil tam tersi zor hemde çok zor bi hamilelik yaşayan biriyim bide cnm erkek çocuk sevdası demek ne doğru ben artık 4cocuğumu erkek istiyorum ama bunun içinde çinsiyet seçimi yapmayacaö ALLAHIM ne nasip ederse ha onun nedeni ise gencecik yaşta ölen kardeşimin adini koyma isteyim çünkü benim kardeşim çok gençti hayalleri umutları vardı yaşayamadı unutulmasını istemiyorum sadece bu
Her zmn cozumden yanaym bosnmayla alakali yorum yapmyrm ama sunu soylemek istyrm. Once ben mutlu olcam ki baskalrni mutlu edebileyim. Kucuck bisyde bile moralim bozulsa bebegim de hemen etkilenir ki siz kim bilir ne yasiyrsnzMerhaba arkadaslar
Kisa geceyim 6 yillik evliyin 10 aylik bit oglum var ve esimden bosanmak istiyorum. Ama bebegimi aile ortami icinde büyümesini cok istiyorum babasiyla beraber ve babasi da cok iyi babalik yapiyor.
Kendi hayatim.icin ayrilma karari aldim sadece oglum icin duruyorum suan.
Cocuklu ayrilan kadinlar, sizce düsüncelerim nekadar dogru????
sagolun simdiden
Eğer sorunlar büyük değilse, lütfen babasıyla büyüsün. Kim ne derse desin, anne baba boşanmış çocuklar boynu büküktür. Bu verdiğiniz karar onun bütün hayatını, hatta evliliğini bile etkileyecek. Boşanınca çok mutlu bir hayat sizi beklemiyor.Tek başına çocuk büyütmenin ve dulluğun tüm zorluklarını yaşayacağınıza, eşinizin kahrını çekin daha iyiMerhaba arkadaslar
Kisa geceyim 6 yillik evliyin 10 aylik bit oglum var ve esimden bosanmak istiyorum. Ama bebegimi aile ortami icinde büyümesini cok istiyorum babasiyla beraber ve babasi da cok iyi babalik yapiyor.
Kendi hayatim.icin ayrilma karari aldim sadece oglum icin duruyorum suan.
Cocuklu ayrilan kadinlar, sizce düsüncelerim nekadar dogru????
sagolun simdiden
Ben de aynı şeyi düşündümya bu ne biçim konu başlığı ya, ölüm kalım meselesi zannettim, hamilelik devam etse siz riskte olacaksınız gibi, çok üzüldüm bir an
6 değil 9 sene oldu ama değişmedi. kızım 3,5 yaşında ve hala adam aynı adam. Çalışıp çocuk bakmak onu büyütmek ne kadar zor ve insan yanında bir desdekçi göremeyince yavaş yavaş bitiyo. Bende bir umut hep düzelecek diye devam ettim ama sadece kendimden sabrımdan ve kişiliğimden verdim. Bir adam kendi istemesse değer vermesse seni mutlu etmeyi istemesse kadın 5 çocuk doğursada nafileymiş. Kızımı aldım ve babama yerleştim. Bakıyorum düzelirmi? Koca bir umutsuzluk ve madem düzelebilirdi neden çabalamadı. 5 yıl sonra hala aynı soruları sormamak için ayrı denemek lazımki keşlerle ömür bitmesin. Sizin için çabalamayan yada değer verdiğini göremediğiniz bir insanla nasıl ömür bitecekki. Ruh sağlığımdan olduktan sonra ne anlamı kalıyor evliliğin. Günlerdir ağlıyorum neden bunları yaşamamıza izin verdi. Değerim olsaydı vermezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?