Kendi Huzurumu Kendim kaçırıyorumm :(

LilYumiyum

You Belong To Me..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
7.679
3.799
448
Nasıl başlasam bilmiyorum aslında çok büyük bir derdim yok ama herşeyi kafama takıyorum. En ufak şeylerden tartışma çıkarıyorum. Çok basit şeylere surat yapıyorum ve erkek arkadaşımı dün çileden çıkardım bunlar yüzünden Hiçbir sorunumuz yok farkındamısın sadece bu senin saçma suratların yüzünden tartışıyoruz dedi. Dün ilk defa öyle gördüm onu.. Öyle haklı ki.. Neden böyleyim neden böyle yapıyorum anlamıyorum. Surat yapıyorum 2 dakika sonra pişman oluyorum. Ondan öncesinde neden engelliyemiyorum kendimi. Ne yapmam lazım. Artık buna dur demem lazım farkındayım. Hatalarımın da farkındayım saçma şeylere tartışma çıkardığımında farkındayım ve inanılmaz pişman oluyorum.. Onu çok seviyorum onu üzmek istemiyorum bu saçmalıklarım yüzünden. Susmayı öğrenmem lazım da bunu nasıl yapıcam işte onu bilmiyorum. Anlık oluyor çünkü bi anda ağzımdan çıkıyor yada bi anda suratım düşüyor sonra olan oluyor zaten toparlıyamıyorum.. bi akıl verirseniz çok mutlu olurum.. Yakında sözümüz olucak ondan önce buna çözüm bulmak istiyorum..

Hiç bilmiyorum.. ASlında okuyorum hatta araştırıyorum :) Bunu yapmamam lazım diyorum ama yine aynı..

ben bunu ılskımın ılk aylarnda yapardım

mesela ufakta olsa onemsızde olsa dıyelım kı bır lafına canım skldı suratımı asar otururdum sevgılımde cıleden cıkardı sonra olay buyurdu ben nıye surat astgmı bıle söyleyemzdm cunku yuh buna mı kavga edıyoruz dıyecektı:)

bunu nıye yapıyorum dıye sordum.... canımı sıkan seyı pat dıye söylemıyorum neden söylemıyorum? tartsmayalım dıye yanlıs anlar dıye bunu mu takıosun kafana der diye vs vs

ama zamanla bunun banada onada birşey katmadıgını farkettım.. şimdi bir bakışı bile beni rahatsız edıyorsa anında soruyorum
neden öyle baktın? niçin öyle söyledın dıye... acıklamasını dınlıyorum konusuyorm soruyorum ve kapanıyor konu kendılıgınden...

Takılmalarına bile surat yapar alınır oldum sonra takıldım der düzel o zaman demi hayır illa uzatıp deliye çevircem.. Sonra özür üstüne özür.. Toplamam lazım artık kendimi sormak bile istemiyorum hatta niye böyle dedin diye..

benim eski erkek arkadaşım aynı senin yaptığın davranışları sergiliyordu bana. ve beni en sonunda kaybetti. çünkü sevginin de bir sonu var bunu unutma bence. o da aynı böyleydi ufak tefek şeyleri uzatır da uzatırdı. başta bende mi tuhaflık diyordum ama yok, zamanla sevgim azaldı azaldı ve birden bitti. sonunda ayrıldım ama aylarca ayrılık acısını o çekti. çünkü ben o kadar bıkmıştım ki inan üzerimden yük kalkmış gibi hissettim. sana tavsiyem empati kur, o aynı şeyi yapsa ne yaparsın? ki senin erkek arkadaşın özür de diliyor. sabır da bir yere kadardır bunu unutma. istersen eğer bunu başarabilirsin. dediğim gibi sana tavsiyem empati kur, kendini onun yerine koy, ve biraz akışına bırak her şeye takılma.

Öyle çok istiyorum ki şu takmama olayını başarmayı:) Artık ben de sıkıldım bu durumdan mutlusun huzurlusun herşey tamam ama boş şeylere sorun yapıyorsun şimdi düşündümde nankörlük gibi birşey bu resmen

Ayyyyy, bi an gözümün önünden 3 yıllık bir birlikteliğim ve neden bittiği geçti gitti

Aynı durumu ben de neredeyse 3 yıl yaşadım, benim de eski erkek arkadaşım böyleydi. En ufak bir şeyden surat asar yahut minicik şeylerden huzursuzluk çıkarırdı. Bir de konuşmak istemem dersin ona bir ayrı alınır, sonra konuşalım desen ona bir ayrı takılır, derdini anlatsan tartışma çıkar. Oooof ömrüm tükenmiş vallahi. Bi de anlamsız kıskançlıklar vardı tabi. Ve 3 ay önce terkettim. Vallahi öyle bir yük kalktı ki üstümden anlatam. Aylardır peşimde dolaşıyor, tam özledim bi tebessüm edeyim diyorum bunlar aklıma geliyor, arkama bakmadan kaçıyorum.

Bunları şunun için yazıyorum cnm, aynı duruma düşme ihtimalini düşün ve bu seni biraz motive edebilir.

Ayrıca şunu hayat felsefesi yap derim nacizane;
Bir bayan her zaman asil ve dik durmalı. Ufak şeylerle vakit harcayan, minik şeylere takılan değil, duruşuyla oturuşuyla herşeyiyle özenilir olmalı.

Söylediklerime sakın kırılma, nacizane fikrimi paylaştım. Allah yardımcın olsun inşallah...

Yorumun için çok teşekkür ederimm :) kırılmak ne demek:) kesinlikle yazdığının her kelimesine katılıyorum çok haklısın.. Sevgisinden hiç şüphem yok ama bıktırmanın da bi anlamı yok kendime yapıyorum resmen.. Dünden sonra bunu çok iyi anladım. Burda herkes derdini yazıyor paylaşıyor insan kendine geliyor anlıyor gerçekleri.. Ben zaten hatanın bende olduğunu biliyordum ama yazdıklarınızda kamçıladı gerçekten:)

Katkım olduysa çok sevinirim gerçekten :)

Hayat kısa gerçekten, sevgi de kolay bulunmuyor. Şuan yeni bir insana tahammül edebilir miyim, ona sabırla vakit ayırabilirmiyim bilmiyorum. O yüzden sevdiceğin elindeyken, seni de yürekten seviyorken keyfini çıkar, gez, toz, kahkahalar atın, güzel anılar biriktirin

Sevgiler canım

Katkım olduysa çok sevinirim gerçekten :)

Hayat kısa gerçekten, sevgi de kolay bulunmuyor. Şuan yeni bir insana tahammül edebilir miyim, ona sabırla vakit ayırabilirmiyim bilmiyorum. O yüzden sevdiceğin elindeyken, seni de yürekten seviyorken keyfini çıkar, gez, toz, kahkahalar atın, güzel anılar biriktirin

Sevgiler canım

bende bazen küçük şeylere çok takarım niye öyle dedin niye böyle yaptın yok şöyle yok böyle
sevgilimde bana bazen senin takıntıların yüzünden tatrışıyoruz farkında mısın der yanındayken çokta fazla takıntılık yapmam zaten yanında suratta assam güldürüyo çünkü

senin kadar değil tabi ama tuttumu tutuyorr özellikle regl döneminde herşeye takar oluyorum :26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu şekilde davranmanızın muhakkak bir sebebni var içinize sinmeyen bir şeyler mi var?
elinizdekiler sizi memnun etmiyor içinize sinmiyor bu da anlık hırçınlaşmalara neden oluyor. Sonrasında düşündüğünüzde aslında bunun o insanla ilgili olmadığını düşünüp pişman oluyorsunuz acaba erkek arkadaşınızı mı sevmiyorsunuz?

Ben de evlendiğim ilk aylar sizin gibiydim... Çok hassas bir yapım var karşımda konuşurken eşim lafları mıknatısla çekmeye dikkat eder çünkü ya ağlarım yada alınır üzülürüm.. Adam aptala döndü sayemde çünkü ne söylerse suç.... Tama her şeye tepki vermek yanlış hoş değil ama erkeklerde uğraştırınca daha iyi oluyor

Eğer kendi ailen içinde problemlerin varsa veya hayatında yoluna gitmeyen birşeyler varsa iş/okul gibi onları yoluna koyarsan daha bir gülümseyerek bakarsın hayata.

Ben cook sevdigim bir insani bu hareketlerimden dolyi kaybettim.Seni cok sevdigine guvendigin icinde bu rahatlikla yapiyor olabilirsin ama hayatimizda hic bir kimsenin sonsuza kadar yaninda olacak diye bir garanfisi yok.O yuzden kaybetmek istemiyosan rahat ol

muhtemelen senin çok boş vaktin var :))
üniversite bittiğinde bende böyle davranmaya başlamıştım. yaptığı sakalara kadar alınır konusmazdım. kucucuk bı esprısı yuzunden 3 gun tavır yapardım. ustunden bıraz gectıgınde ya gercekten buna mı kızmısım derdım ama o an cok buyuk cok önemlı gıbı gelırdı :))
şimdi çok şükür bende iş güç sahibi oldum ve söyledıklerıne yaptıklarına takılmamaya başladım :) kızdıgım seyı o an söyluyorum ıcımde kalmasın sonra taşmayayım diye ama uzatmıyorum. daha telefonu kapatmadan yıne canım cıcım oluyoruz

Şuan yazılanları okuyunca farkettim de evet beni memnun etmeyen şeyler var :) ama bunun onunla bir ilgisi yok.. Onu inanılmaz çok seviyorum.. Benim işim yok :) Söz istiyoruz ve bunun için benim çalışmam lazım öncelikle ama hala iş bulamadım ve bu ertelememize neden oluyor sanırım onunla ilgili hırçınlaşma olabilir

Evet benimde öyle ben iki dakika sonra pişman oluyorum buna mı tavır aldım diye=) SAnırım benim ciddi anlamda işe ihtiyacım var..

Bunlar çözülebilecek şeyler canım
Ama sevginizi hırpalamayın yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…