Kendi Huzurumu Kendim kaçırıyorumm :(

bayıldım bu mesaja ne kadar özgüvenli bi mesaj

Anladım canım iş çok önemli bencede hayatta mutsuzluk sebebi :) ama kendini sıkma bulunur.
ne mezunusun, hiç çalıştınmı deneyimlerin filan. belki uygun bir iş bulunur forumdakilerden sana

ben sımdı kendımı gordum sende ama yengem sagolsun uyardı... herseye trıp trıp olmuyo ınan erkek kopek gıbı sevsın ama bıyerden sonra patlar.. ve ben yengemden surat yapmamayı trıp atmamayı ogrendım sabrettım tabı cok zor oldu ama yaptım.. ne bıllım telefonla konusurken bısı oluyo aslında cınlenecegım bısı sebebsızde olsa. tamam hayatım ya sorun degıl dıyorum.. ama telefonu kapatınca sankı ole yapmasan nolur allahım yarabbım yaaaa gıbı tepkıler verıyodum sımdı onlarda gıttıı.. adam benı cok sevıyo ama sonunda farkettımkı bu gereksız trıpler yuzunden mis gıbı ılıskımı sevdıgımı kaybedıcem hemen u dönüşü yaptımm.. sende oyle yap aklından trıp surat olayını cıkarr... ve bıraz daha temkınlı davran.. misall kızacagın bı konu oldu bunu trıp atarak surat yaparak onu bezdırerek degılde 'askım bak ben sunun soyle olmasını ısterdım hayatım yaa ' gıbı gıbııı bırazda demogajıyle kendı sıkıntını oyle anlat... yanii kaleye taş atmaa dısardan degıl içine gir öyle fethet uzmanlar dahı kadınların bu sekılde yaklasmasını bas bas soyluyo umarım yaparsın bak ben yaptım ıkı katı hatta on katı ustume titrer oldu :) anlayış abidesi görüyo biiinii

peki aynı konuda 3-5 defa bu şekilde uyardığın halde yine aynısını yaparsa ne yapıyorsun?

O günden sonra azami dikkat ediyorum ve teşekkür öpücüğümü aldım Tabi acayip memnun oldum =)) Gerçekten gereksiz şeyler herşey harika gidiyoken herşeye surat yapan bir sevgili bende aynı tepkileri verirdim=))

Anladım canım iş çok önemli bencede hayatta mutsuzluk sebebi :) ama kendini sıkma bulunur.
ne mezunusun, hiç çalıştınmı deneyimlerin filan. belki uygun bir iş bulunur forumdakilerden sana

Ben babamdan dolayı istemediğim bir bölümden mezunum benim hayalim turizmdi ama muhasebe okudum o yüzden de çalışmadım o zamanlar gerekte yoktu ama artık var evde psikolojim bozuldu =((

psikoloğa gitmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…