- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
ben çalışmıyorım asker aradı ben de kaçarsa izin alırsa hastaneye sevk olursa söyle ben şehir değiştiricem can güvenliğim yok senin de kardeşin annen vardır anla beni dedimAy hala ondan haber almaya çalışıyosun. Valla boşuna konuşuyoruz.
Bencede dönünce ayrıl belki o zaman sana sıkar sende vicdan azabından kurtulursın.İnsanlar birliği ara diyor siz yok gerçek yok şöyle diyorsunuz.Ne bekliyorsunuz kendini öldürmesin senin tüm hayatını mahvetsin istiyorsun denecek tek kelime dön ve mutlu olhahır o cevap çıkson istemiyorum görüşleri merak ediyorum. uzun zamandor ayrılmaya çalışıyorum zaten. babası etkiledi sanki dönünce ayrıl barı yaptığın yanlış diye cidden yanlış ama napayım adam deli
ya ne yalanı ne egosu agedersiniz ama altıma ettim ben burada. sağolsun bilenler aydınlattı öğrendim rahatladım ailemizde ne asker var ne polis ne başka biri uzağım bu konulara bilmiyorım olamaz mı. bana aktarılanı paylaştım ben sadece olabilir mi ne yapayom korkmam lazım mı diye 3. sayfa haberi olmak istemiyorumİnsanlarin zekasini kucumsemeyin lutfen burada asker esi asker yakini askeriye ile baglantili calisanlarda var
Oyle bir konu komutan bagirmasi olmuyor askeri birlik icerisinde gercek olsun yada olmasin hemen sevk edilir kontrolleri yaptirilir silahi alinir tutanak tutulur dr raporuna gore geri donet veya donmez tedaviye yollanir
Kendine yapacagi disinda baskasini tarama ihtimalide var kimse bunun sorumlulugunu alamaz
Evet cok karisik cok heycanli vazgecilmez super ilgi uyandirici bir iliskiymis sizde diri tutmak birakmamak icin arkadas arama aile sozu dinleme hepsine uyuyorsunuz hepimiz ikna olduk artik egonuzu yalan konularda kasmayin lutfen
Seruma koptumHahahhahah eşimde “küfür dağarcığım gelişti askerde. Adamlar çok yaratıcı. Bi çarşaf kırışıklığına ufkumuzu geşletiyorlar” diyordu. Var gerisini sen düşün. Bide şey çok komik, ellerinde ağzına kadar mermi dolu silahlarla geziyorlarmış gibi vurucam kendimi diyor. Serum taktırıp fotoğraf atsa daha etkili olurdu.
Tabii ki blöf , askere giden herkes yapacağı oyunun nasıl biteceğini bilir , o yüzden 2-3 kişilik bir oyun çevriliyor ama yine de istersen ara sor ben olsam aramıştımdedim ki ben şikayet etmek istemiyorum olay çıkmasın ama iş büyürse arıcam birliği sorucam dedim. yok yok aramayın dedi. kendi başı da yanacak diye korktu gerçekten blöf herhalde
hahaha mendel geldi aklımakomutana bak ne garip. ayrılmak istiyorsanız ayrılın. o da eğer bu kadar güçsüzse vursun kendini. doğal seçilim olur.
bu durum dan içten içe hoşlanıyorsunuz galiba.çünkü ben olsam ister kendini öldürsün ister assın umrumda olmazdı ailesi değilim çünkübirliğini arayamam ayrıca inanıyorum almıştor silahı ama şimdi komutanlaymış. çok mu canice askerdeki nişanlıdan ayrılmak ben mi abartıyorum her kötğ şartta askerlik yapan böyle mi oluyor deliricem
Ülkede polis kıtlığı mı var?ben çalışmıyorım asker aradı ben de kaçarsa izin alırsa hastaneye sevk olursa söyle ben şehir değiştiricem can güvenliğim yok senin de kardeşin annen vardır anla beni dedim
katılıyorummmmmmBöyle bir psikopatı ne merak ederim, ne de iyi veya kötü bir haber almak isterim.
Askerdeki arkadaşıyla niye mesajlaşıp 'bir şey olursa bana yaz' diyorsunuz?
Arkadaşı bunu söylemedi mi zannediyorsunuz o psikopata?
İletişim için zemin hazırlarsanız o da sizi aratıp şovunu yapar.
Kusura bakmayın ama bu hastalıklı ilişki içten içe sizin gururunuzu okşuyor.
blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuş
silahlık denılen bır bolum var o bolumun basında da asker varbirliğini arayamam ayrıca inanıyorum almıştor silahı ama şimdi komutanlaymış. çok mu canice askerdeki nişanlıdan ayrılmak ben mi abartıyorum her kötğ şartta askerlik yapan böyle mi oluyor deliricem
hala iletişime devam yaniiii.siz artık siteyi meşgul etmeyin biz de gerçekten derdine çare arayanlara yorum yapalımşimdi oradaki asker aradı beni mesajları sildim görür eder başım yanmasın kendisi iyi şimdi yaşı büyük bir komutan aldı bağırdı çağırdı dışarı çıkardı merak etmeyin dedi.
uzman cavus mu yanınişanlım kıdemli ve terör bölgrsinde silahı var ve dolu ek demiri bilmiyorum
silah kendinin hep yanında terör bölgesinde boş çıkmıyorlar odadan. normal er değil ayrıca ama blöf yani şimdi de intihar mektubu attı açmıyorum mesajlarını ekran bildiriminden gördümsilahlık denılen bır bolum var o bolumun basında da asker var
o askerı atlatacak silahlıga gırecek sılah cıkaracak ıcerden sonra sana kafama sıkacam dıyecek kafasına sıkacakken bunu bulacaklar ve komutanı arabuluculuk yapacak oyle mı
cok ucuz cok basit bır blöf
bazı seylerı bılmek ıcın ılla askere gıtmeye gerek yok askerıyeden hıc mı haberınız yok
bukadar saf olmayın ya
nıkah sahıdınız de komutanı olsun barı bukadar arabulucu copcatanlıga
hayatda hıc bır komutan boyle bırsey yapmaz
hayır asteğmenuzman cavus mu yanı
normal er de yıne beylık tabancası tarzında sılah olmaz cunku
ya ne yalanı ne egosu agedersiniz ama altıma ettim ben burada. sağolsun bilenler aydınlattı öğrendim rahatladım ailemizde ne asker var ne polis ne başka biri uzağım bu konulara bilmiyorım olamaz mı. bana aktarılanı paylaştım ben sadece olabilir mi ne yapayom korkmam lazım mı diye 3. sayfa haberi olmak istemiyorum
Sen anlayamıyorsun sanırım,korkuyorsun.silah kendinin hep yanında terör bölgesinde boş çıkmıyorlar odadan. normal er değil ayrıca ama blöf yani şimdi de intihar mektubu attı açmıyorum mesajlarını ekran bildiriminden gördüm
ozaman ya sozlesmelı askersilah kendinin hep yanında terör bölgesinde boş çıkmıyorlar odadan. normal er değil ayrıca ama blöf yani şimdi de intihar mektubu attı açmıyorum mesajlarını ekran bildiriminden gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?