kendi i vurucam diyip silah almış çok acil yardım

blöf
bırlık tutupda nısanlısını aramaz anasını babasını evını arar
kogus arkadası sıze blof yapmıs
nobet esnasında verılen sılahı kafasına dayamıs olsun hadı eger kafasına sıkmazsa o askerlık bıtmez
psıkolojık tedavıye gonderırler ve bırdaha elıne sılah vermedıklerı gıbı askerı mahkemeye cıkar hakkında tutanak tutulur yanı

o yuzden bır asker ıntıhar edecekse gercekten eder cıdden kafasına sıkar

hala yasadıgına gore ?

yemeyın blofü

Bencede dönünce ayrıl belki o zaman sana sıkar sende vicdan azabından kurtulursın.İnsanlar birliği ara diyor siz yok gerçek yok şöyle diyorsunuz.Ne bekliyorsunuz kendini öldürmesin senin tüm hayatını mahvetsin istiyorsun denecek tek kelime dön ve mutlu ol

ya ne yalanı ne egosu agedersiniz ama altıma ettim ben burada. sağolsun bilenler aydınlattı öğrendim rahatladım ailemizde ne asker var ne polis ne başka biri uzağım bu konulara bilmiyorım olamaz mı. bana aktarılanı paylaştım ben sadece olabilir mi ne yapayom korkmam lazım mı diye 3. sayfa haberi olmak istemiyorum

Seruma koptum Allahta seni guldursun

dedim ki ben şikayet etmek istemiyorum olay çıkmasın ama iş büyürse arıcam birliği sorucam dedim. yok yok aramayın dedi. kendi başı da yanacak diye korktu gerçekten blöf herhalde
Tabii ki blöf , askere giden herkes yapacağı oyunun nasıl biteceğini bilir , o yüzden 2-3 kişilik bir oyun çevriliyor ama yine de istersen ara sor ben olsam aramıştım

bu durum dan içten içe hoşlanıyorsunuz galiba.çünkü ben olsam ister kendini öldürsün ister assın umrumda olmazdı ailesi değilim çünkü

ben çalışmıyorım asker aradı ben de kaçarsa izin alırsa hastaneye sevk olursa söyle ben şehir değiştiricem can güvenliğim yok senin de kardeşin annen vardır anla beni dedim
Ülkede polis kıtlığı mı var?
Bulunduğunuz yerde savcılık karakol yok mu?
Hani şikayet etmemenizi gerektirecek ne gibi bir sebep var? Aranızda bir sır mı var adam falan mı öldürdünüz bunu mu biliyor da şikayet edemiyorsunuz.
Delillerle,ses kayıtları ve ekran görüntüleriyle birlikte verin mahkemeye çıkartın uzaklaştırma kararını,ondan sonra onunla bağı olan herkesi engelleyin toptan numaralarınızı değiştirin bitsin gitsin.
Korktukça ezecek,ezdikçe daha da sineceksiniz.
İsterseniz devam edip 3. Sayfa haberi de olabilirsiniz,bizim için bir sıkıntı yok.
Hayatı yitip giden siz olacaksınız,biz değil.
Ha ayrıca egonuz mu okşanıyor bilmiyorum ama yarın bir gün kendine birşey yapıp ölürse ailesi seni intihara yönlendirme gibi suçlarla da suçlayabilirler,aklında bulunsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
katılıyorummmmmm

blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuş

silahlık denılen bır bolum var o bolumun basında da asker var
o askerı atlatacak silahlıga gırecek sılah cıkaracak ıcerden sonra sana kafama sıkacam dıyecek kafasına sıkacakken bunu bulacaklar ve komutanı arabuluculuk yapacak oyle mı
cok ucuz cok basit bır blöf
bazı seylerı bılmek ıcın ılla askere gıtmeye gerek yok askerıyeden hıc mı haberınız yok
bukadar saf olmayın ya

nıkah sahıdınız de komutanı olsun barı bukadar arabulucu copcatanlıga

hayatda hıc bır komutan boyle bırsey yapmaz

hala iletişime devam yaniiii.siz artık siteyi meşgul etmeyin biz de gerçekten derdine çare arayanlara yorum yapalım

silah kendinin hep yanında terör bölgesinde boş çıkmıyorlar odadan. normal er değil ayrıca ama blöf yani şimdi de intihar mektubu attı açmıyorum mesajlarını ekran bildiriminden gördüm

Neyin altina ediyorsunuz cok pardonda bu kadar hastalikli bir adam bunca olaydan sonra size nasil ulasabiliyor birlikten biri sizi nasil ariyor siz degilmisiniz merakinizdan arkadasiyla iletisim kuran ha bire kanirtan ailesinin iletisimine izin veren hem egom oksansin hem heycan olsun burdan bakinca gorunen bu kusura bakmayin korkan insan nefesinin yonunu bile degistirir

silah kendinin hep yanında terör bölgesinde boş çıkmıyorlar odadan. normal er değil ayrıca ama blöf yani şimdi de intihar mektubu attı açmıyorum mesajlarını ekran bildiriminden gördüm
Sen anlayamıyorsun sanırım,korkuyorsun.
Engellesene şu adamı.
Adam gerçekten ölüp giderse ailesi sana intihara yönlendirmekten falan dava açar seni suçlar.
Ceza almasan bile adın kirlenir.
Engellemek bu kadar mı zor.
Gerçi aman bizene.
Biz burada o kadar örnek veriyoruz yol gösteriyoruz yine bildiğini oku,ya adam kendini öldürecek sende zan altında kalacaksın ya da ileride seni öldürecek 3. Sayfa haberlerini süsleyeceksin. Şimdiden başarılar sana.

ozaman ya sozlesmelı asker
ya subay
ya assubay oyle mı
normal ere oyle sılah vermezler oyle kafasına gore sılah edınemez
teror bolgesınde de olsa
teror bolgesınde sılahlık denılen bolum hep acık olur ama ordan sılahı kafasına gore gıdıp alamaz bellerınde sılah ıle gezmezler yanı
baskın durumunda sılahlara kolay erısebılır ona normal er yıne erısemez suan catısma olmadıgına gore ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…