Kendi ilişkimi herkesin ilişkisiyle karşılaştırıyorum

canım ya kısmen yaşadıklarını bende yaşadım.
maddiyatsızlık konusunu özellikle..
şöyle düşün
-"Her şerde bir hayır vardır"
Buna inan tatlım.
Maalesef her zaman istediklerimiz bizim çin iyi olucak anlamına gelmiyor .
Erkekler fazla sıkılmaya gelemiyorlar maalesef.

Bence sizin sorununuz parasızlık değil,erkek arkadaşınız çok saygısız,o nasıl bir cevap öyle..

bende sewgılımn bana deger wermedigini dusundugum zaman hemen soylerım arkadasların daha degerlı bellkı kı ondan benımle ılgılenmıyosun bak herkes nasıl sewgılısıyle ılgılenıo dıorum o tabi ben bunu soyleyınce farkedıo we özür dılıyo ılgılenmeye baslıo. benım bu sozlerıme de uzuluo tabi. sende hemen soyle cnm darıldıgın zaman ozaman farkeder belkı erkekler derın dusunemıolar duz mantık onlarınkısı

reptomimcim soyledım zaten kadır senleyken kız arkadasıyla mesajlasmıyormu mesajlasıyor ben degerımı bılıyorum yazdım bu sefer ne alaka canım falan fişman ...erkeklerı bılırsın aynı tarz

canım o öyle dediğinde sen de iyi devam et sen sohbetine diyip telefonunu kapatıverseydin. sana ulaşamasa belki anlardı hatasını.
erkekler bi acayip zaten.

Peki aileleriniz destek olmuyor mu bu konuda ? Para onemli ama iyi bir maasi var demissin eger ciddiyete dokmek isterseniz bi nisan yaparsiniz once borclar bitincede evlenirsiniz. Erkek arkadasinla konustnmu bunlari ? Mesajinin cevabi gercekten sinir bozucu ben olsam bende sinirlenirdim erkekleri anlamak gercekten cok zor herseye soz geciriyoruz da kalbimize asla soz gecmiyor. Canim kusura bakma yazamadim vs gibi cvp verse daha guzel olurdu. Kendini yipratma eger sevgilinin ciddi olup olmadigni kesin biliyorsan bir karar vereceksin ciddiyse sabredeceksin degilse de biraz kendine zaman ayirip kafani dinliyceksin sonucta ilk kendinden baslamalisin deger vermeye sen kendine deger vermezsen baska kimse vermez. Zaman oyle guzel bir ilac ki ben sahidim.. Herseyde vardir bir hayir dua et kendin icin hayirli olan neyse onu iste canim Allah gonlune gore versin yolunu acik etsin INSALLAH

Allah seni ne'etmesin kız çok güldüm
Azıcık sıkma çocuğu, sal birazcık ipini, bırak o arasın o mesaj atsın bak göreceksin tersine dönecek işler..
tam itilmiş tam!!! yaa ben taktık yapmaya calsıyorum tam basarılı olacakken seytan durtuo ya bı kızlaysa ara sunu naapıyo dıye
cok fazla dayanamıyorum ama kaybedıyorummmm

reptomimcim soyledım zaten kadır senleyken kız arkadasıyla mesajlasmıyormu mesajlasıyor ben degerımı bılıyorum yazdım bu sefer ne alaka canım falan fişman ...erkeklerı bılırsın aynı tarz

ah cnm bak boyle durumlarda care susup hıc konusmamaktır. bayan konusmayınca erkek hatasını anlıo we daha cok ustune dusuo. eger sıze ayrılık getırmeyecegınden emınsen bı sure hıc konusma tlf cwp werme bak nasıl hızaya gelıo

Yapmanız gereken şey bence belli.Kesinlikle kendinizi çok ağırdan satın aramayın sormayın çok.Mesaja karşılık vermediği zaman tekrar tekrar mesaj atmak kadar da yanlışı yoktur bence.Tabi bu tarz ilişkilerde.

rüzgargulu canım yorumun için tesekkurler ... ama ıkımızın aılelerıde memur ıste o borclarını bıtırıp ewlenebılır ben beklerım ama yasıda bayagı var onun bişeylerın yukunu kendı basına almaktan bıkmıs gıbı ..bende elımden geldıgımce bişeyler yapmak ıstıyorum ama 2 bin 3 binden asagı calısacagım bıryerde olmamıda ıstemıyor.. bızım ilişkimiz suan umutsuz eskıden olsa ewet aramız ıyıydı gelecege karsı umutlyduk sabredıp beklıyordum herseye ragmen ama suan pamuk ıplıgıne baglı...iç acıcı aşk dolu samanlık seyran olsun onemlı deil tarzı konusmalar gecmıyor aramzda acıkcası su donem...

ya bi kızlaysa diye şimdiden şüphe varsa evlenince ne olacak canım.. her geç gelişinde aklına bumu gelecek..eğer bi ilişkde şüphe varsa onun devamında evlilik pek hayırlı görünmez..bence şüpheleri kaldırmalısın..tam terside olabilir tabi sevgilin güvensizlik veriyordur belki ama unutma ömür boyu şüphe duyacağın bi evlilik cehenneme döner..şüphe içini kemiren bi kurt gibidir.. üstelik mesaja yazdığı cevap çok saygısızca.. sen ilgi gösterdikçe naza çekmiş bence.. gönül kaçanı kovalar unutma..hakkında hayırlısı olsun canım

Anliyorum ama kendini uzupte depresyona girme bu yuzden cunki hayat herseyiyle yasamaya deger. Dun de Allah'in,bugun de,yarin da. O yuzden yarin basimiza ne gelecegi belli degil hayirli gelecekler versin Rabbim hepimize. Dundekiler gecmis care yok, gun bugundur,yarina cikmaya garantimiz yok. Uzulme her gecenin bir sabahi var,bence sana dusen sadece biraz zaman vermek biraz kafa dinlemek o kadar dert etme sevgilininde ustune gitme kendini yorma sen biseyler yapmaya calisma sadece karsilikli olsun hersey. Bir taraf kaldiramaz yuku. Gercekten birseyler yapmaya karar verdignizde hersey sizin icin cok guzel olur umarim.. :116:

inşallah canım yaa..amın hepımızın Rabbım yardımcısı olsun.. herseyde bır hayır wardır elbet.. insan zaman zaman hırslarına kurban olup kendını mutsuz edıyor hırpalıyor ama fazla dusunmemek lazım tabııki Allah a bırakıp hayırlısını dılemek lazım su akar yolunu bulur inşallah..

okudum cnm ama bence arada kalma durumu en kötü şey bu arada olan sana olacak msj atmıcaksın belki ama bir yandan kendini tutamıcaksın ya da elin telefonda atsam mı atmasam mı o bu arada bunları düşünmücek bile ya da düşünene kadar sen ne duruma geleceksin erkekler bana göre o kadar detay düşünmez gibi geliyo bence ii olduğunuz zaman herşeyi anlatmalısın sen burda onu düşünüyosun o gayet normal herşeyin farkında muhabbet ediyo

parasızlıktan daha ciddi sıkıntılar gibi..
böyle kaba biriyle ömrünü geçirebileceğinden emin misin?
bence öncelikle birliktelik kararını irdelemelisin. bu arada o borçlar nereden?özel değilse tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…