- Konu Sahibi melekgulus
-
cewap yazmayınca arka arkaya vır ıkı mesaj yazdım ondan oyle terslendı ama tabııkı nolursa olsun cok saygısız odunun onde gıdenıdır zatenBence sizin sorununuz parasızlık değil,erkek arkadaşınız çok saygısız,o nasıl bir cevap öyle..
saygısız odunun onde gıdenıdır zaten
arkadaslar merhaba
buraya yazıp yazmamakta cok kararsız kaldım ama içimi dökmem lazım gece gece asabım bozuldu
benım 2 yıllık bir ilişkim var we suan berbat durumdayız ayrıyız gibi birşey zaten gecenlerde ayrılmıstık dayanamadık yıne gorusmeye basladık neyse konu o değil, aramızda guclu bır sevgi bagı olmasına ragmen parasızlıktan ciddiyete girişemedık erkek arkadasımın iyi bir maaşı var ama suan borcları var bende desen para yok işi bıraktım sınavlara hazırlanıyorum
bizim de ortak bır arkadasımız var onlarda çift..ara sıra gorusurduk çiftler olarak we bızden cok cok sonra sewgılı oldular ve kısa zamanda gecen hafta nişanlanmışlar o cocugunda iyi bir maaşı var kızında...
gel gelelim onlar adına sevindim kesinlikle kıskanmadım mutluluklarında da asla gozum yok kızı cok sewerım zaten...ama bi yandan da kendi halımıze bak dedım bız onlardan cok daha uzun zamandır bırlıkteyız bızde tık yok yaa bu para ne kadar onemlı we benım gordugum degere bak mesaj atıyorum ıkı saat yazmıyor sonra yazdıgı su noldu yaa kadir bizde bi sohbet ettırmedın(nişanlanan arkadası)
yani kadır nişanlısına boyle mı yazardı yanında arkadası olsa bıle
ister istemez herkesın ilişkisiyle karsılastırıyorum
ama artık bızım ilişkinin direnemedıgının farkındayım bende psikolojık olarak cok yıprandım
beni teselli edin lutfen yorumlarınıza da acıgım...
tam itilmiş tam!!!Allah seni ne'etmesin kız çok güldüm
Azıcık sıkma çocuğu, sal birazcık ipini, bırak o arasın o mesaj atsın bak göreceksin tersine dönecek işler..
reptomimcim soyledım zaten kadır senleyken kız arkadasıyla mesajlasmıyormu mesajlasıyor ben degerımı bılıyorum yazdım bu sefer ne alaka canım falan fişman ...erkeklerı bılırsın aynı tarz
rüzgargulu canım yorumun için tesekkurler ... ama ıkımızın aılelerıde memur ısteo borclarını bıtırıp ewlenebılır ben beklerım ama yasıda bayagı var onun bişeylerın yukunu kendı basına almaktan bıkmıs gıbı ..bende elımden geldıgımce bişeyler yapmak ıstıyorum ama 2 bin 3 binden asagı calısacagım bıryerde olmamıda ıstemıyor.. bızım ilişkimiz suan umutsuz eskıden olsa ewet aramız ıyıydı gelecege karsı umutlyduk sabredıp beklıyordum herseye ragmen ama suan pamuk ıplıgıne baglı...iç acıcı aşk dolu samanlık seyran olsun onemlı deil tarzı konusmalar gecmıyor aramzda acıkcası su donem...
Anliyorum ama kendini uzupte depresyona girme bu yuzden cunki hayat herseyiyle yasamaya deger. Dun de Allah'in,bugun de,yarin da. O yuzden yarin basimiza ne gelecegi belli degil hayirli gelecekler versin Rabbim hepimize. Dundekiler gecmis care yok, gun bugundur,yarina cikmaya garantimiz yok. Uzulme her gecenin bir sabahi var,bence sana dusen sadece biraz zaman vermek biraz kafa dinlemek o kadar dert etme sevgilininde ustune gitme kendini yorma sen biseyler yapmaya calisma sadece karsilikli olsun hersey. Bir taraf kaldiramaz yuku. Gercekten birseyler yapmaya karar verdignizde hersey sizin icin cok guzel olur umarim.. :116:
araba borcu vs. haklısın canım kendıme cok kızıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?