- 13 Haziran 2011
- 12.770
- 7.953
- 448
- Konu Sahibi melekgulus
-
rüzgargulu canım yorumun için tesekkurler ... ama ıkımızın aılelerıde memur ısteo borclarını bıtırıp ewlenebılır ben beklerım ama yasıda bayagı var onun bişeylerın yukunu kendı basına almaktan bıkmıs gıbı ..bende elımden geldıgımce bişeyler yapmak ıstıyorum ama 2 bin 3 binden asagı calısacagım bıryerde olmamıda ıstemıyor.. bızım ilişkimiz suan umutsuz eskıden olsa ewet aramız ıyıydı gelecege karsı umutlyduk sabredıp beklıyordum herseye ragmen ama suan pamuk ıplıgıne baglı...iç acıcı aşk dolu samanlık seyran olsun onemlı deil tarzı konusmalar gecmıyor aramzda acıkcası su donem...
arkadaslar merhaba
buraya yazıp yazmamakta cok kararsız kaldım ama içimi dökmem lazım gece gece asabım bozuldu
benım 2 yıllık bir ilişkim var we suan berbat durumdayız ayrıyız gibi birşey zaten gecenlerde ayrılmıstık dayanamadık yıne gorusmeye basladık neyse konu o değil, aramızda guclu bır sevgi bagı olmasına ragmen parasızlıktan ciddiyete girişemedık erkek arkadasımın iyi bir maaşı var ama suan borcları var bende desen para yok işi bıraktım sınavlara hazırlanıyorum
bizim de ortak bır arkadasımız var onlarda çift..ara sıra gorusurduk çiftler olarak we bızden cok cok sonra sewgılı oldular ve kısa zamanda gecen hafta nişanlanmışlar o cocugunda iyi bir maaşı var kızında...
gel gelelim onlar adına sevindim kesinlikle kıskanmadım mutluluklarında da asla gozum yok kızı cok sewerım zaten...ama bi yandan da kendi halımıze bak dedım bız onlardan cok daha uzun zamandır bırlıkteyız bızde tık yok yaa bu para ne kadar onemlı we benım gordugum degere bak mesaj atıyorum ıkı saat yazmıyor sonra yazdıgı su noldu yaa kadir bizde bi sohbet ettırmedın(nişanlanan arkadası)
yani kadır nişanlısına boyle mı yazardı yanında arkadası olsa bıle
ister istemez herkesın ilişkisiyle karsılastırıyorum
ama artık bızım ilişkinin direnemedıgının farkındayım bende psikolojık olarak cok yıprandım
beni teselli edin lutfen yorumlarınıza da acıgım...
Yapmanız gereken şey bence belli.Kesinlikle kendinizi çok ağırdan satın aramayın sormayın çok.Mesaja karşılık vermediği zaman tekrar tekrar mesaj atmak kadar da yanlışı yoktur bence.Tabi bu tarz ilişkilerde.
canım senin erkek arkadaşın Türkiye de yaşadığının farkın da mı. ne demek ikibinler üçbinler.... benim nice üniversite mezunu arkadaşım asgari ücretle işe girdi. Bence sizin durumunuz çok vahim değil. sevgilinin işi var. Bence olay ciddiye binmeli artık. aileler memur diyosun daha ne. benim babamın bi emekli maaşı var genede dillere destan nişan yaptık tabiki borçla harçla. borçsuz olmaz zaten. boşuna beklemeyin. tabi sevgilinin niyeti varsa. inan herşey niyette bitiyo
canım hissettiklerini anlayabiliyorum ben de buna benzer bir ilişki yaşıyorum. erkek arkadaşım hala maaşlarımızın yeterli olmadığını, az olduğunu söyler. ailesi destek olmadığından evlilik için acele etmemek gerektiğini söyler. ama ona sorsan çoook istiyor evlenmeyi ama cesaret edemiyor. halbuki bizden daha az geliri olan çiftler gördüm evlenen.. ama artık ben de soğudum bu mevzulardan. ben de zamana bıraktım hiç açmıyorum konusunu. bir de zaman geçtikçe öküzleşmeye başlıyor. benimm sevgilim dünyanın en naif, kibar erkeğiydi ama birazcık şimdi üstüne gitsem hemen öküz yüzünü gösteriyor. kaybetme korkusu kalmamış çünkü. rahat bırak, üstüme gelme, huzur ver demeler. sonra da kendini haklı çıkarmalar. ne kızlar görüyorum etrafta sevgilileri, nişanlıları etrafında pervane.. ama demek ki ben haketmiyorum diyorum... yapcak pek de bişey yok taktik izlemek lazım sanırım o yokmuş gibi davranmak lazım.çok zor ama mecburi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?