değmez canım haklısın
o yüzden bende artık aşmam erektiğini anladım
o öyle yaptı bu böyle yaptı diye mutsuzluğa itmiyorum kendimi
evet üzülüyorum kafama takılıyo belki
ama en azından aman amanede kalk kalk bi keyf yap uğrastığın şeylere bak diyip
kafamı dağıtabilmeyi öğrendim
dahada iyi olucam inş
kayınvalidemle başedebilicem diye kestirip atamam
çünkü bu ne sedefe benzer ne başkasına
çünkü o nişanlımın annesi
atsa atamıycağı satsa satamıycağı ne yaparsa yapsın yinede canından çok sevceği annesi
o yüzden beklemedeyim rahat takılıyorum yine iyiniyeli yaklasmayı düşünüyorum
yemn ederm kuyruğuma basılmadıkça sesim çıkmıyo kimseye durduk yerde sarmıyorum ben.
ama şunu söyleyebilirim çok üzgünüm keşke böyle olmasaydı fakat nişanlımın anne babasına zerre sevgim kalmadı
içimi buz gbi yaptılar
çünkü anladımki bırakın 2 ay kala nkah masasına gderken istemiyorum desem yne inceldiği yerden kopsun derler bi sahiplenmelerei yol göstermeleri büyüklük etmeleri yok varsa yoksa sedefi savunmayı biliyolar
o yzden mümkün mertebe mesafeli durucam bundan sonra.nişanlımada söyledim ki samimiyim öyle düşünüyorum
kızları gbi olmak istemiştim ama sen orda dur gelini çok güzel dediler bana .o yzden ben bundan sonra sadece gelinlerym daha fazlasını beklemiycekler.beni sevmeyen insanlar için yapacak hiçbişeyim yok
ki kayınvalideme tlfondada dedim.doğruyu söyleyince semada bende kıskanç ilan ediltik bu zmna kadar ama ben gercekten kıskanç bile olsam kıskancağım kişi ancak eşim olur
sizin sevginizi kıskandığım falan yok gönlünede karıscak değilim beni ister sev ister sevme
istersen sedefei basütnde tasırken benden nefret et
inan umrumda değil
yeterki huzurumuzu bozmayın kimsenn sevgisine ihtyacım yok eşim sevsin beni dedim.
inşallah mutlu olursun canım
evet ruh halimin açıklaması tam olarak bu
kendi karanlığımda boğuluyorum...bazen bi adım attığımı hissediyorum umuda doğru,el uzatıyorum biri tutsun diye ama sanki hep itekleniyor dahada dibe itiliyorum..psikolojim alt üst.aynada gördüğüm amanede bana çok yabancı.severdim eskiden kendimi,güvenirdim kendime bir zamanlar,dünya yansa umrumda olmazdı ve hep böyle olucağımı sanırdım (olmuyormuşş(
çoğunuz bıktı benden..belki yine yardım değil alay edecek bazılarınız.herseyi göze aldım yine buraya geldim.çünkü ne gideck başka yerim var.nede derdimi sıkılmadan yargılanmaktan çekinmeden anlatabileceğim bir kimsem.derdimin dermanı psikolog aslında bunuda çok iyi biliyorum.ema en uygun yerler bile seans başı 150 tl isterken bu benim için imkansız.devlet hastanelerinide denedim ilaç yazıp gönderiyolar.beynimi uyuşturmaktan baska hiçbişeye yaramayan ilaçların beni daha çok dibe çektiğini hissediyorum
nişanlım bana hiç hata yapmadı diye gecinirken,aslında ne umulmaz yaralar nasıl gecmeyecek izler bırakmış ruh saglıgımda şimdi şimdi anlıyorum.
başta sedef olmak üzere kendi akrabalrından bi iki kişiyi daha sürekli övmüş durmuş bana
tabi sedefin yeri her zmn baska ona yaptığı övgüler diğerleriyle kıyaslanamaz bile
ben samimi olma demişim nişanlım söz vermiş sedef i görür görmez unutmuş sözünü arkamdan aynı tas aynı hamam
sedefe bir kötü laf etsem sen sedefi ne olarak görüyosunla baslayan arkasıkeslmeyen savunmalar yapmış,bana karsı bile onu korumuş
sedefin üstnde gördüğü tşörtü bile gelip bana anlatmıs sana çok yakısır öyle tşört giysene diye
dinlemek isteyen olursa bei bu hale getren sebepleri daha yazarım fazla uzamasın diye sedefe olan davranısları bu kadarla bitirip bana olan davranıslara geciyorum
dar kot gymiş gitmişim bazen yakıstırmıs nişanlım bazen çıta gbi duruyo bacakların diye eleştrmiş,tayt gymişim bu seni çok zayf göseteriyo diye eleştrmiş (göseteriyo diye bişi yok ben ztn çok zayıfım)baska bişi gymişim beğenmiş bak bu seni yapılı gösteriyo çok yakısıo sana demiş.yani farkında olmadan zayflığımı beğenmediğini bi şeklde vurmuş yüzüme .saçıma tşötrtüme herseyime bi elştiri yapmış.süslenip yanına her gttiğimde moral bozcak bişi duymuş ve lanet etmişim nişanlım için süslendiğime.anlatmakla anlayabilseniz keske öyle kötüyümki sedefi övgüyle anlatıp beğenipte bana yaptığı eleştriler aklıma geldikçe dişlerimi sıkarken yakalıyorum kendimi hiç iyi değilim hiç
evleniceğim insanın göznde bir melek bir prenses olmak isterdim.aa bu sedefti uydu buydu öyle doldum öyle kavgalar ettikki ben çirkef kıskanç ruh hastası gına getiren bıktıran bi insan oldum onun gözünde.
nerden nereye atlıyorum inanın ben bile anlıyamıyorum kendimi sizin anlamanız bekliyorum(
konunun başını sonunu yakalayamıyo kafamı toplayamıyorum
tek bildiğim bu dipsiz çukurdan çıkmak
aynaya baktığımda kendimi beğenmek istiyorum eskisi gbi.özgüvenimi kazanmak istiyorum bu lanet sedef takıntısından beynimi kemiren düşüncelerden
bu değersizlk hissinden belkide herseyden kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum işte bunuda beceremyorum!
amanede birşey daha söyleyeceğim,eğer senin yerinde olsaydım o insanla da evlenmezdim..bu kadar sorunun içine yapılan bir evlilik huzursuzluk getirir.daha nişanlıyken bunları yaşadın.
arkadaşım ben böyle biir adamla evlendim, kocam eltime aşık diye konu bile açacak kadar kendimi kaybettim. sakın evlenme bu adamla, zamanla ikisindende nefret ediceksin, kendini özgüvenini kaybettikce dahada kötü durumlara düşüceksin, bir kere içine kurt düştüyse ne olur evlenme. ikisini konuşturmadığım ,evde ismini bile andırmadığım halde şu an tahammül edemiyorum, çünkü düşüncelerinden atabildimmiki, zannetmiyorum, çok zor tahammül edemezsin dahada kötü durumlara düşersin
benden büyük olduğunu tahmin ederek yazıyorum sen varya ablacım sen
sen benim hep aklımdasın hep duamdasın konunu okudum seni gözümün önüne alarak ilerde böyle olurmuyum diye düşünerek bu hale geldim dibe vurdum
bi cesaret ayrıldım ama yapamadım işte hala brlkteyz allah sonumu hayr etsn diyorum dua et bana lütfen
benden büyük olduğunu tahmin ederek yazıyorum sen varya ablacım sen
sen benim hep aklımdasın hep duamdasın konunu okudum seni gözümün önüne alarak ilerde böyle olurmuyum diye düşünerek bu hale geldim dibe vurdum
bi cesaret ayrıldım ama yapamadım işte hala brlkteyz allah sonumu hayr etsn diyorum dua et bana lütfen
senden büyük ve tecrübeliyim tatlım, aklını başına al bi cesaret bırak bu adamı, boşanmak daha zor, öyle aklında kurtla yaşanmıyor ya o kurdu öldüreceksin ya öldürecek başka yolu yok. yaşın genç , evli değilsin , çocuğun yok sonra çok pişman olucağın işlere kalkışma, ne yap ne et kurtul, unutur gidersin , bu kadar sorunla mutlu olamazsın, bunlar iyi günlerin,
aslına bakarsan bayramı bekliyorum ben ablacım bayramda aynı ortama gelicez o sahıslarla.ilk defa ev ortamında ve uzun süre bi arada olucaz.benim tek amacım incelemek gözlemek.benim içimi rahatsız etcek tek bi bakıs yakalarsam ztn betecek bu iş.çünkü tahamül sınırım çoktan asıldı
aslına bakarsan bayramı bekliyorum ben ablacım bayramda aynı ortama gelicez o sahıslarla.ilk defa ev ortamında ve uzun süre bi arada olucaz.benim tek amacım incelemek gözlemek.benim içimi rahatsız etcek tek bi bakıs yakalarsam ztn betecek bu iş.çünkü tahamül sınırım çoktan asıldı
sen kendi konunda konu başlığına ilişkin evlenmeden öncede hissettiğim bişey demiştin.evlenmeden önce ne gördün ne yaşadın neye dayanarak evlenmeden öncede hissettiğim bişey dedin.en çok bunu merak ediyorum.eğer anlatrsan belkide bi çıkış bulucam kendime yazdıklarından fark etme şansımı bana geri verceksin belkide.
bana kalırsa 1 gün bile bekleme ama madem kendine böyle bir hedef koydun sedefle ilgili sen bilirsin, benim sana tavsiyem sevgilinin beğenisiyle ilgili ufak bir süphen bile varsa evlenme. hem ne demek başkasının karısını seni rahatsız edecek kadar beğenme, ben diyorumki eğer kıskançlıktan adamı kafese kapatmamış başka böyle vakan yoksa bu beğeniden rahatsızlık hissediyorsan sen kendini değil onlar kendilerini sorgulasın, manyakmıyımda dünyada milyon kadın varken ben gideyim eltimden kıskanıyım, ay çok öfkelendim
onu fazlaca koruması, onu güzel bulduğunu falan söylemesi gibi şeyler
onu fazlaca koruması, onu güzel bulduğunu falan söylemesi gibi şeyler
bana kalırsa 1 gün bile bekleme ama madem kendine böyle bir hedef koydun sedefle ilgili sen bilirsin, benim sana tavsiyem sevgilinin beğenisiyle ilgili ufak bir süphen bile varsa evlenme. hem ne demek başkasının karısını seni rahatsız edecek kadar beğenme, ben diyorumki eğer kıskançlıktan adamı kafese kapatmamış başka böyle vakan yoksa bu beğeniden rahatsızlık hissediyorsan sen kendini değil onlar kendilerini sorgulasın, manyakmıyımda dünyada milyon kadın varken ben gideyim eltimden kıskanıyım, ay çok öfkelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?