kendi karanlığımda boğuluyorum

inşallah olursun cnım. şunu bilki asla geçmişinle yaşama şöyle olduydu böyle olduydu dersen hiçbir zaman mutlu yaşayamazsın
bırak geçmişi olduğu gibi kalsın hayatnı mutlu yaşamaya bak

kayınvalidemle başedebilicem diye kestirip atamam
çünkü bu ne sedefe benzer ne başkasına
çünkü o nişanlımın annesi
atsa atamıycağı satsa satamıycağı ne yaparsa yapsın yinede canından çok sevceği annesi
o yüzden beklemedeyim rahat takılıyorum yine iyiniyeli yaklasmayı düşünüyorum
yemn ederm kuyruğuma basılmadıkça sesim çıkmıyo kimseye durduk yerde sarmıyorum ben.
ama şunu söyleyebilirim çok üzgünüm keşke böyle olmasaydı fakat nişanlımın anne babasına zerre sevgim kalmadı
içimi buz gbi yaptılar
çünkü anladımki bırakın 2 ay kala nkah masasına gderken istemiyorum desem yne inceldiği yerden kopsun derler bi sahiplenmelerei yol göstermeleri büyüklük etmeleri yok varsa yoksa sedefi savunmayı biliyolar
o yzden mümkün mertebe mesafeli durucam bundan sonra.nişanlımada söyledim ki samimiyim öyle düşünüyorum
kızları gbi olmak istemiştim ama sen orda dur gelini çok güzel dediler bana .o yzden ben bundan sonra sadece gelinlerym daha fazlasını beklemiycekler.beni sevmeyen insanlar için yapacak hiçbişeyim yok
ki kayınvalideme tlfondada dedim.doğruyu söyleyince semada bende kıskanç ilan ediltik bu zmna kadar ama ben gercekten kıskanç bile olsam kıskancağım kişi ancak eşim olur
sizin sevginizi kıskandığım falan yok gönlünede karıscak değilim beni ister sev ister sevme
istersen sedefei basütnde tasırken benden nefret et
inan umrumda değil
yeterki huzurumuzu bozmayın kimsenn sevgisine ihtyacım yok eşim sevsin beni dedim.

amanede birşey daha söyleyeceğim,eğer senin yerinde olsaydım o insanla da evlenmezdim..bu kadar sorunun içine yapılan bir evlilik huzursuzluk getirir.daha nişanlıyken bunları yaşadın.

inşallah mutlu olursun canım

yaklaşık 8 9 aydır senı takip ediyorum ilk kez bu kadar olaylara dışarıdan bakabiliyorsun gibi geliyor amanede

ben umutlandım senden galiba sen kendıne bir çıkış yolu bulacaksın arkadaşım

her nekadar geçmiş konularında tatsızlıklar yaşanmış olsa da sen bu adamı bırakıp geçmişe bir sünger çekersen bu sitedeki bir sürü kadın senın için mutlu olacaktır en başta da ben.

bence bu adamı bırak amanede senı seven başkasını da bulursun daha yaşın 22 ailesiyle yüz göz olmadan herkesle mesafeli saygılı suyu çıkmamış bir ilişki kurarsın aile seviyesi senin ailene denk olan bir adam mutlaka vardır

ben senın mutlu olmanı çok isterim...

lütfen evlenme...

arkadaşım ben böyle biir adamla evlendim, kocam eltime aşık diye konu bile açacak kadar kendimi kaybettim. sakın evlenme bu adamla, zamanla ikisindende nefret ediceksin, kendini özgüvenini kaybettikce dahada kötü durumlara düşüceksin, bir kere içine kurt düştüyse ne olur evlenme. ikisini konuşturmadığım ,evde ismini bile andırmadığım halde şu an tahammül edemiyorum, çünkü düşüncelerinden atabildimmiki, zannetmiyorum, çok zor tahammül edemezsin dahada kötü durumlara düşersin

amanede birşey daha söyleyeceğim,eğer senin yerinde olsaydım o insanla da evlenmezdim..bu kadar sorunun içine yapılan bir evlilik huzursuzluk getirir.daha nişanlıyken bunları yaşadın.

haklısınız ben de öyled iyorum kendime aklını basına al kızım daha nişanlısın baksana en güzel zmnlarında bile nasıl davranıyolar bunlarlamı aile olcan yıprancaksın yapma diyorum
ama annem bile x'e(nişanlımdan bahsediyo)yazık diyo
o çocuğun gözlernden belli nasıl seni sevdiği oda bıkmış ama bi çıkar yol bulamıyo yanında ol kızım destek olun brbrnize kapını kapatınca hzurunda olur diyotm siz ordan bakınca ne yazıosam ona gre değerlendriyosunuz inanın haklısınız ama madalyonun bde öteki yüzü var işte ailem arkadaslarım hepsinin diline destan oldu
x in bana verdiği değer ve sevgi yani buraya anlatıyorum bi sayfalık kötü huyunu yaptığı hataları
ama sayfalarca da anlatabilceğim iyi huyuda var değeri herseklde gstermeside var bilmiyorum kafam allak bullak oldu

benden büyük olduğunu tahmin ederek yazıyorum sen varya ablacım sen
sen benim hep aklımdasın hep duamdasın konunu okudum seni gözümün önüne alarak ilerde böyle olurmuyum diye düşünerek bu hale geldim dibe vurdum
bi cesaret ayrıldım ama yapamadım işte hala brlkteyz allah sonumu hayr etsn diyorum dua et bana lütfen

senden büyük ve tecrübeliyim tatlım, aklını başına al bi cesaret bırak bu adamı, boşanmak daha zor, öyle aklında kurtla yaşanmıyor ya o kurdu öldüreceksin ya öldürecek başka yolu yok. yaşın genç , evli değilsin , çocuğun yok sonra çok pişman olucağın işlere kalkışma, ne yap ne et kurtul, unutur gidersin , bu kadar sorunla mutlu olamazsın, bunlar iyi günlerin,

yanılmışım....

aslına bakarsan bayramı bekliyorum ben ablacım bayramda aynı ortama gelicez o sahıslarla.ilk defa ev ortamında ve uzun süre bi arada olucaz.benim tek amacım incelemek gözlemek.benim içimi rahatsız etcek tek bi bakıs yakalarsam ztn betecek bu iş.çünkü tahamül sınırım çoktan asıldı

sen kendi konunda konu başlığına ilişkin evlenmeden öncede hissettiğim bişey demiştin.evlenmeden önce ne gördün ne yaşadın neye dayanarak evlenmeden öncede hissettiğim bişey dedin.en çok bunu merak ediyorum.eğer anlatrsan belkide bi çıkış bulucam kendime yazdıklarından fark etme şansımı bana geri verceksin belkide.

düğününüze çok az zaman kalmış canım
şimdi olmasa bile başka zaman yine sinir olursun
keşke düşünmek için önünde biraz daha zaman olsaydı

bana kalırsa 1 gün bile bekleme ama madem kendine böyle bir hedef koydun sedefle ilgili sen bilirsin, benim sana tavsiyem sevgilinin beğenisiyle ilgili ufak bir süphen bile varsa evlenme. hem ne demek başkasının karısını seni rahatsız edecek kadar beğenme, ben diyorumki eğer kıskançlıktan adamı kafese kapatmamış başka böyle vakan yoksa bu beğeniden rahatsızlık hissediyorsan sen kendini değil onlar kendilerini sorgulasın, manyakmıyımda dünyada milyon kadın varken ben gideyim eltimden kıskanıyım, ay çok öfkelendim

onu fazlaca koruması, onu güzel bulduğunu falan söylemesi gibi şeyler

aynen katılıyorum
evlenince bıçakla kesilmiş gibi bitmiyo sorunlar
ilk aylar canım cicim sonrasında heyecanda bitiyo
yazık
senin çektiklerin yaşadıkların insana kadınlığını ututturur kendini beyenmez ezik hisseder insan

he kilit tamda burda kesişiyo işte.ben ayrılmıyosam eğer kendime güvenmediğimden ayrılmıyorum şöyleki nişanlım bana asla ama asla yengesini güzel bulduğunu falan söylemedi.ilk zmnlarımızda yengem çok iyidir yengem bizi çok düşünür kendi evine bişi alsa bizede alır işte gelirken elleri dolu gelmiş abim bile onun kadar ilgili değil vs bu şeklde övgüler yapıyodu hep.yani kaynanam gbi onun yaptığı normal şeyleri bile sanki sedef herkesten daha iyinyetli olduğu için yapıyomuş gbi anlatıyodu.hatta bkeresnde zmn ilerledikçe sedef bana saçma sapan hareketler yapmaya basladıkça sen onu takma önceden herkes onu seviyodu ilgiliydi şimdi sen varsınya e ondanda güzelsinya klasik kadın çekememezliği falan demişti.
sonra mesela politik olmak vardrya bi insan senin gözünde kötü baskasının gözünde iyiyse politik davranıp akıllıca yaklasmak gerekr.ben ne yaptım ilşkinin basında nişanlımın sedefi övdüğü dnmelrde sedef kavgası çıkarıp koruduğu için kadın böyle böyle yapıyo sen hala koruyosun kadın sizle aynı odada yatmıshepinize yetişmiş aile boyu falan biton laf söyledim benm küfrlerime karsılık bu kadın bu kadarmı kötüya diye savundu.o savundukça ben hırslandım.semaya her gttiğimizde sedefin yaptıklarını anlattı dnleyip hakverdm nişanlım bunları gördükçe klasik psikoloji oluştu işte semayla ben çekemiyo sedefi dışlıyo sedefte iyiniyetli masum ezilen dışlanan yenge oldu.belkide nişanlım o yzden koruma içgüdüsünüde artrdı.bakın bunlar sadece tahmn bilemem içini dışını allah bilir tabiki
sonra kafaya en çok taktığım şeye bide şu açıdan bakmaya çalıştım düşünrsem kafayı yerim çünkü belkidepolyanacılık yapıyorum bilemem ama
şu sedefin gydiğini sende gy mevzusu sadece b kere ve su seklde oldu
sedefn onlara geldiği bgün biz daha sevgiliydik,cafede nişanlımla otururken şöyle şöyle tşörtler varya sanada alalım çok yakısır sana dedi.nerde gördün sedefte gördün benide ona benzetion aklın sıra diye parladım ztn daha öncesndede dünya sedef kavgamız olmuştu ilk yalanınıda orda söyledi ne sedefi magazada gördüm diye.yalan olduğunu o gün inkar etmesine ragmende biliyodum.bugün ztn parlamıştın iyice sinrlnme kavga büyümsen diye yalan söylemek zorunda kaldım diye itiraf ederkende biliyorum ztn.dediğim gbi nişanlım yalan söyleyemiyo,söylese bile hemen açık veriyo beceremiyo yani.
sonra bu konu benm kafamda büyüdü aradan aylar gecince atıyorum üstmdeki bi tşörtü beğenmediyse ki açık açık beğenmedim asla demedi aşalarcasına davranmadı ne gydin kız sen öyle falan diye takılarak belli etti.işte bende gördüğü bişeyi beğenmeyince saçma ama o sedefin tşörtü mevzusu geldi aklıma hep .işte yengeis ztn herseyi dpooğru yapar onun gözünde onunkini beğenir benimkini beğenmez diye kıyaslamaya grdim kendimce.
dediğim gbi bugün baska açıdan bu olaya bakmaya çalışırsam iyim kötümü bunu yapmak blmiyorum ama yine nişanlımla sevgililik dönemimizde ben bayan arkadasımın sevgilisinin yanında çalışıyodum ahmet diyelim adına.ahmet bgün bi tşört gymişti gercekten begenmiştim ama begendiğim ahmet değil tşörttü.tşörte bakınca içinde hayal ettiğim gyse ne yakısır dediğimde nişanlımdı.sonra telde konusrken şöyle şöyle bi tşört alcam sana maasımı alıncaçok yakıscak dedim ama ahmette gördüm demedim.baska bgün arkadasım ahmet sevgilimn ben aynı ortamdayken ahmet yne o tşörtü gymişti.aaa askım işte bunu diyorum bak iki renginide alalım süper olur sana çok yakısır demiştim.ama nişanlım tm alırız deyip gecti benm yaptığımı yapmadıki.yapsa şaşardım ztn hatta gözümde komik duruma düşerdi.yuh tşörtü beğendim diye seni ahmetemi benzetmeye çalışıyom derdim.sonuç olarak kendime gelince böyle düşünüyosam eğer niye nişanlıma gelince aynı seklde düşünemiyorumda kıkançlık yapıyorum kendimi kötü hissedip kıyaslamaya giriyorum
on tane gönlü yokki bitane var oda bende.çok uçuk hayatlar dısında niye gecmişte aynı odada yatmıslar yada ne bileyim korudu diye absinin karısına karsı bu kadar sorun çıkardım.evet haklısınz sakın nişanlıma hakverdiğimi düşünmeyin alıştıkları yetiştkleri aile düzeni doğru değil.ama olan olmuş kaç sene öncesini geri getrip değiştremezki.yada ben olanlar için abisinin karısna kötü düşündüğünü düşünsem bu ona haksızlık olmazmı.benide gecelim abisi o canı cigeri abisne ihanet edermi.of of sorular sorular çıkmazlar.böyle geciyo işte hayat

işte kilit nokta burası.ben ayrılmıyosam kendime güvensizliğimden bende fazlaca kafaya takıp bunalım yapmıs olabilirim diye düşündüğümden.nişanlım en pasaklı hallerimi gördüğünde bile sen ne güzel olmuşun şeker aşkım diye sever beni.bikere bile sedef için güzel dediğini duymadım.korumasıda şöyleydi o bi kez küçük bişeyde korudu o korudukça ben hırslandım her kavgada sedefe demediğimi bırakmadım.susuyodu nişanlım byere kadar sonra ben hakaretleri arttrdıkça yeter ya bu kadarmı kötü bu kadın abimin karısı bizimde namusumuz falan diye savunuyodu.sonra ben bu hakretlere devam ettikçe semayla brlk olup sedefi ezdiğimizi düşünmüş olmalıki.bigün bana sen degil siz sedefi ne olarak görüyonuz diye savundu.ilk zamnalrımızda oldu bu korumalar.güzellik mevzusuna gelince zman gecipte sedefin bana saçma sapan hareketleri olmaya baslayınca nişanlım ilgi onun üstnden dağıldıya önceden btek o seviliyodu şimdi sende varsın e üstüne bide ondan daha güzelsin o yüzden çekemiyo boşver demişti.sedef ve güzel kelimesini aynı cümle içersinde sadece bu şeklde kullandı.
su en çok kafama taktığım sedefin tşörtünün aynından banada gy demesi mevzsuda su seklde oldu.ben sadece olanı yorumsuz yazayım siz düşüncelerinizi yazarsınız ztn.sedef yüzünden kavgalarımız arttığı bu koruma olaylarının olduğu bi dönemde yine sedef nişanlımlara gelmişti.bkaç gün kalmışlardı.sonra biz nişanlımla grstük oturrken durduk yerde şöyle şöyle bi tşörtler varya sanada onlardan alalım yada sende öyle tşört varmı askım çok yakısır sana dedi.ben ztn anında anladım sedefte gördüğünü belki baskasında gördüğünü söylese umrumda olmayacaktı ama beğendği tşört sedefindi.canımı sıkanda buydu.ben parlayınca yalan söyledi magazada gördüm diye.iyice alevlenmiyim diye.ama dediğim gbi yalan söyleyemz yne yakalandı sedefte gördmüş yani.
şimdi düşünüyorum zamanında bende arkadasımın sevgilisinde gördüğüm tşörtü nişanlıma gösterip sana ondan alalım çok yakısır demiştim ama o ben gbi tepkide vermedi.aylar sonra böle böle yapmıstın beni onamı benzetmeye çalışıyonda demedi normal karsıladı.zaman ilerledikçe illaki iltfat vs sürekli ediyodu nişanlım ama beğenmediği şeylerde oluyodu.hiçbi zmn beğenmedim diye aşalayarak sölemedi yüzüme ama atıoyorum pant giyiodum bacaklarını çıta gbi göstermiş diyodu(bence bu olumsuz bi eleştridir)arkasındanda gyme bunu vuct hattını çok belli ediyo diyodu.yani ona kalsa amaç daha kapalı gyinmemi saglamak ama bir değil iki değil güle eylene sarıla marıla bi şklde bişileri beenmediğini dolaylı yollarla söylüyodu.beğenmiyosan iyisini al deyncede ben sana ne zmn begenmyorum dedim ben seni her halinle beğeniyorum diyodu.ama bi bayan olarak bu benm güvenimi yıktı işte kendime güvenm gttikçede sedefi koruması yok onun tşörtünü beenmesi kafamda ztn sedef melek biz kötü ben bişeyi doru yapmam sedef btane gbi kıyaslamalara döndü.beni bu hale nişanlım getrdi diye avuttum kendimi avutmaktan ziyade belkide gercekten onun yznden bu hale geldim hatta bu düşünce daha agır basıyo bende hala.ama bilkemiyorum dısardan bakan gözlere ihtyacım var.o yüzden her olayda kendimi buraya atıyorum.hepiniz sağolun

şunuda atlamıyım kıskançlıktan adamı kafese kaptma gbi bi vakam hiç olmadı:)hatta yolda sevgilimle(eski sevgilim ) yürürken sevgilimin boynuna brden bre atlayıp sarılıp öpüp iki lak lak yapıpı çekip gden kızlarda oldu.böle ilşkimde oldu.ben ozmn bile kavga çıkarmadım bu kadar hassas ve sinrli değildim.bu hareketler yanlış bile demezdim güler gecerdim.ama bu evlilik sevgililiğe benzemezki.ömrümü vericem rahatsız olduğum şeyleri gülüp gecerk yok edemem.bişilerin düzelmesi gerekiodu.kafamda büyüttüm belkide bilmiyorum bildiğim tek şey.eğer bi insanın ömrünün sorumluluğunu alıp o yolda beraber yürümeye karar verdysen önceliğin eşin istekleri hissettikleri ve rahatsızlıkları olmalı her iki tarafta bunu bilip ona göre davranmalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…