• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi küçük sıkıntısı büyük derdim

Herkese merhaba,dünyanın en saçma görünen ama beni fazlaca etkileyen derdinden muzdaribim. Yolculuklarda gelen ya şimdi tuvaletim gelirse korkusu:olamaz:
Normalde tuvaletimi saatlerce dahi tutabilen biriydim,biriydim diyorum çünkü bi gün yolda tuvaletim geldi içime bi korku düştü o gün bugündür asla huzurlu bi yolculuk yapamadım. Metroda nerdeyse her durakta inip kendimi sakinleştirdigimi bilirim, psikolojik biliyorum çünkü toplu taşımadan inince yada eve varınca sorun kalkıyor ortadan. Yine de cok yoruldum bu durumdan. Eskisi gibi olmasam kendimi sakinleştirmeye çalışsam da çok zorlanıyorum, uzun yolculuklar dert bana artık hep.
Bunu yaşayan,aşabilen var mı yoksa uzman yardımı almalı mıyım,bilenler aydınlatabilirse çok sevinirim. Güzel günler herkese:KK54:
üniversitede okurken bende de vardı bu korku
otobüs kalkana kadar sürekli wc ye giderdim :D

4 saatlik yolda iki mola verirdi otobüs ikisinde de koş koşa vc giderdim
bende bir de wc de ben girdikten sonra arkamda sıra bekleyen olursa çiş yapamama korkusu vardı ve illa bekleyen olurdu:)
otobüsü kaçıracağım korkusuyla yapamadan koşardım perona :D

4 senem böyle geçti , ben de normalde uzun saatler tutardım
ama psikolojikti sanırım
hiç altıma kaçırmadan bitirdim okulu :D

Şimdi de komik geliyor bu davranışım .

Birsey olmaz yani rahat ol.

Back
X