Kendi misafirlerini benim evimde ağırlamak isteyen kv

Birsey sorabilirmiyim?Sizin oradalarda korona yok mu?Ben 2 senedir kimseye gitmeyip kimseyi kabul etmiyorum .Üstelik hamilesiniz kaparsaniz neler olacağını tahmin edebiliyormusunuz ?
Merhaba, bu da ayrı bir derdim. Ben 15 gün önce falan korona gecirdim 1 hafta karantina sürecini evde benimle geçirmek istedi ben kabul etmedim.
Karantinanın son günü eve geldi oturmaya geldin iyi güzel korkmuyormusun dedim hatta sikayet edecektim temaslı diye esim izin vermedi.
Gidip gelme konusunda haklısınız zaten korona oldugumdan beri gidip gelme olaylarını kestim

Hayatımda ilk defa böyle bişey duyuyorum

Peki bu tepkiniz karşısında o ne cevap verdi? Ben orayı merak ettim

Sonuna kadar haklısın, kadına bak ya. Git kendi misafirini kendin ağırla, seni kullanıyormuş resmen. İyi yapmışsın, mesafe candır.

Neden böyle yaparlar bilmem ilk senemde banada aynısını yaptı herkesle tüm komsularıyla gelinim diye tanıştırmak için diye düşündüm biraz abartmıştı ama sonra kendiliğinden vazgeçti bizde bi sıkıntıda kayınpederim problemli yürüyemediği için hep evde agzı da hiç durmuyor eve de kimseyi çağıramıyor

iyi yapmışsınız
siz öyle söyleyince ne dedi kv

Ay ne haksızı. Resmen evine gelmek isteyen birinden kaytarmak için size yönlendiriyor. Bunu da sinsi sinsi yapmaya çalışması daha kötü. Açık açık söylesin ben tembelim yapamıyorum diye.
Ben kayınvalidemle çok iyiyim (mesafeli saygılı) ama bir gün misafirleri gelecekti bana da demez mi sende gel çay ney tutarsın ben şok.. Kusura bakma gelemem dedim. Çok bozuldu ve dedim ki böyle çağırılmaz anne. Kızım gelir misin sen de dersin ben gelince kadınların yanında bacak bacak üstüne atıp çayımı getirin demeyeceğim herhalde dedim. Sana yardım edeceğimi bilirsin dedim. Kusura bakma dedi ve anlaştık öpüştük koklaştık bir daha da olmadı. Her şeye tamam demek olmaz. Sonra göreviniz haline gelir.

Benim kv bana kalmaya geldiğinde kardeşlerini falan çağırıyordu. 1-2 ses etmedim, benimde sevdiğim insanlardır. Baktım huy edinecek her şunlar gelip bi kahve içeceklermiş dediğinde benim planım var siz takılın deyip çıktım dışarı. ama size geliyorlar ayıp olmasın dediğinde bana gelen beni arayıp müsait olup olmadığımı sorar, beni kimse aramıyor deyip çıkıyordum. Tatlı dilden, imadan falan asla anlamıyorlar. O yüzden böyle dümdüz söylemeniz çok iyi olmuş bence.

Sonuna kadar haklısın, kadına bak ya. Git kendi misafirini kendin ağırla, seni kullanıyormuş resmen. İyi yapmışsın, mesafe candır.

Bu ülkede koronadan daha tehlikeli ne var diye sorarlarsa tek cevabım kaynana olur.
Ne değişikler .
Ne uyanik öyle.

Kayınvalideniz çıtayı yükseltmiş. Genelde kendileri oğlumun evi deyip musallat olurdu, sizinki ek olarak davet düzenliyor.
Kızlar evet belki sert de tepki vermiş olabilirim ama haketti bunu cidden böyle huyları çok var. Bugün de aradı gelin çay icmeye dedi tamam dedim gelirken bir kek yapta getir çayla yeriz dedi yok diyemedim, kabartma tozu yoktu 2 saat markete gittim falan neyse bunlar gözüme gelmiyor da evine çağırdığın insandan ikramlığınıda getir gel demezsin kek ya 2 dk lık iş. Bu kadınla arama kalın bir mesafe koyma zamanı geldi bence

Keşke deseydin kekimi kendim getirceksem evde de çay demlerim diye hakediyorlar ya bi de hamilesinn
Nyse sen bana bakma ben çok yükseliyorum böyle tiplere bnde de var aynısı

Anne canın istiyorsa biz gelene kadar sen yap hazır olur birlikte yeriz ,yoksa da kızın yapsın ben misafirim deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…