Kendi misafirlerini benim evimde ağırlamak isteyen kv

Kendi evi kirlenmesin ona iş çıkmasın, sen etrafta dön dur o kadınlarla köy bayır çekiştirsin popoyu yaysın çay içsin kek yesin maksat bu tepkin içimin yağlarını eritti

Sizce o kv tatlı dilden anlar mıydı?
Ya herkes böyle demiş. Anlardı demiyorum zaten ama bir büyüğümü ki bu büyük benim eşimin annesi böyle tersleyeceksem ortada gerçekten çözülemeyecek kadar büyük bir sorun olmalı. Kayınvalidem de birlikte güne katılmak istiyordu hep isterdim gelinimle gideyim falan dedi hiç hazetmem ama bir kere gittik beraber kırmadım çok seviyorum çünkü. Sonra bir daha istedi gitmedim mesela çünkü zaten ilkinde de sadece onu kırmamak için gitmiştim. Ama bunu söylerken kibarca söyledim ilk anlamadı tekrar sordu eşime söyledi vs ben geçiştirdiğim için. Sonra düzgünce söyledim anne ben sevmiyorum ilkinde de sadece senin için gitmiştim vs diye bir daha hiç sormadı ve kırılmadı. Konu sahibi bıkmış olabilir belki sert de çıkışabilir ama yazdığı gibi konuşmuşsa çok sert geldi. Mesela benim annem de çok ısrarı biridir. Eşimden sürekli bir şey ister yapmazsa tekrar eder. Örn bel fıtığı var ağır kaldıramıyor ama annem gel buzdolabını çekelim koltuğu çekelim odunları keselim taşıyalım vs gibi bir çok istekte bulunuyor. zaten ben varsam hemen uyarırım anne yeter diye ama eşim her defasında kibarca reddeder hatta bazen yapar. O sabrı beni her defasında mest ediyor.

Yani sadece cümleden çemkirmeleri sen yerine sizi ve ya yı çıkarsak normal bir tepki diyebilirdim.

Kesinlikle haklısınız. Çağırdığı kişiler sizin çok sevdiğiniz kişiler olsa bile böyle bir şey yapamaz. Ev siz ve eşinizin. Bizim milletimizde kök ailelere ev sizin rahat edin diyoruz ya misafirperverliğimizden, işte bazıları bunu yanlış anlıyor. Çok istiyorsa kendi ağırlasın. Mantığını bile anlamadım yahu nasıl iş? Neden hiç kendi evinde ağırlamıyor acaba?

Bacım siz niye kek yapıp gittiniz? Normal zaman olsa tabi ki yapılır ama aranızda böyle bir gerginlik olmuş ya ondan dedim. Artık yeni taktiği ikramlıkları size yaptırmak olur sanırım.

Kız herkes sinirlenmiş basmış eksiyi bana ben kız haksız demedim ki evet konu sahibi çok haklı ama dile getiriş biçimi sert olmuş dedim insanlar pek dertliymiş sanırım bu konuda

Hamilesiniz son aylar ortada hala bulaşıcı bir hastalık var. Bu nasıl bir anlayışsızlıktır. Kahvaltıda eşiniz demeliydi hamile zaten ne misafiri diye.Siz de iyi olsanız da rahat takılmayın.Yemek vs yapmayın boşverin canım yapınca yaranılıyor sanki.

Şaka mı bu.Siz neden yapıyorsunuz onu anlamıyorum.Evde malzeme yok markete gidecek halim de yok keksiz çay içeriz diyemiyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…