Kendi paranı harcayamamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle haklisiniz ama en basindan oyle başlamak lazim heralde. Esime bu konuda nezaman sikayette bulunsam bozuluyor. Onu suçladığını düsünüp benimkinide sana veriyim sen bana harclik ver diyo imali imali(

Kesinlikle haklisiniz ama en basindan oyle başlamak lazim heralde. Esime bu konuda nezaman sikayette bulunsam bozuluyor. Onu suçladığını düsünüp benimkinide sana veriyim sen bana harclik ver diyo imali imali(
Desin,bu duygu sömürüsünü dikkate almayın.
-Hayatım ben senin kartını istemiyorum, ikimiz de yetişkin insanlarız ve kazandığımız parayı idare edebiliriz,herkesin kartı kendisinde dursun, deyip gülümseyin.

Bende ögretmenim. Esim harcamalarima pek karişmaz. Ama kartim ondadir ve ben harclik isterim ondan. Bide onun ek kartini kullaniyorum. Su alsam bilir. Buda beni rahatsiz ediyor
Benim anlamadığım niye kartınızı eşinize veriyorsunuz ne alaka. Siz maaş çekmeyi bilmiyormusunuz
Ben çalışıp bir yerlerimi yırtıcam keyfini o sürecek ohh ne ala

Çalışan biri olarak hep etrafında keşke bizde çalışsak..ayaklarımızın üzerinde durup eşimizden harçlık istemesek.ozgurce her istediğimizi alsak diye düşünenlere selam olsun..

Benim anlamadığım niye kartınızı eşinize veriyorsunuz ne alaka. Siz maaş çekmeyi bilmiyormusunuz
Ben çalışıp bir yerlerimi yırtıcam keyfini o sürecek ohh ne ala
Okulumla evim yanyana bankamatikse hep uzaktaydi. Arabada onda olunca surec oyle gelisti . Cunku birkac defa bankamatigime el koydum. Ama bankamatige gidip para cekemedigim icin parasiz kaldim( olur mu demeyin cocuklar kucuk olunca para cekmeye bile gidecek zamaniniz olamayabiliyor

Bende ögretmenim. Esim harcamalarima pek karişmaz. Ama kartim ondadir ve ben harclik isterim ondan. Bide onun ek kartini kullaniyorum. Su alsam bilir. Buda beni rahatsiz ediyor
Onun kredi kartı tabi ki sende olsun.Ama senin maaş kartın da sende olsun.Ucretsiz izindeyim.Calisirken maaşımı çekip eşime veriyordum.Sonra da ekdersime karşılık gelen rakamı kendime harçlık olarak alıyordum.Bu harçlıkla kişisel olan tüm harcamalarimi,kuaforumu, dışarda tek başıma yediğim/ içtiğimi ödüyordum.Ama evime alacağım ekmekten,çocuğuma aldığım kıyafete kadar herşeyi eşimin kredi kartından alıyordum.Su anda ise kendim için eşimden harçlık alıyorum.Evin harcamasini da onun kartıyla karsiliyorum

Son düzenleme:
Haklısınız benimde küçük çocuğum var zaman konusunda çok haklısın ama bu seferde böyle alışıyorlar her halta karışıyorlar

Lütfen böyle yapma.Gerekirse harçlığını ayda bir toptan çek,koy kullanmadigin bir cantana,oradan parça parça ay boyunca al.Emek harcayan sensen emeğinin karşılığını görmek senin de hakkın.İstiyorsan maaşını çekince git esine ver ama çeken sen ol.

Hemen tamam olur de konuyu kapat
Bozulduğunu anlamamazlıktan gel
Başta hata yaptın diye öyle devam etme

2
Kredi ödüyoruz. Son 1 yil . Bitmesini dört gozle bekliyorum. Biter bitmez alcam kartimi. Bu arada ben guzel para harcarim

2

Kredi ödüyoruz. Son 1 yil . Bitmesini dört gozle bekliyorum. Biter bitmez alcam kartimi. Bu arada ben guzel para harcarim
İster harca ,ister harcama ....ama çocuğun birşey istediğinde ve ya arkadaşların bir yerde oturup birşeyler yemeyi teklif ettiğinde derdin kredi kartı gecerlimidir,eşim kızar mi olmasın.Bundan sonra da mal mülk alırken odemelerinizi senin harçlığını düşerek hesaplayin

sizde esinizine ev giderlerini yari yariya boluselim kalanda herkes kendi maasini hacasin diyin bir kadinin en dogal hakkidir uzerineze olmuyosa ne yapacaksiniz insan icine cikiyor calisiyorsunuz bnce sonunna kadar haklisniz

Ya küçümsemek değil de 160 TL ye ne ediyor ki zaten ? Dün kotona girdim ki nispeten ucuzdur dandik kazaklar bile 70 80 TL idi.Yani 2 3 parça bişey alınır o paraya.Bir de öğretmenmişsiniz , insan içine çıkıyorsunuz sürekli.

Kıyafete ihtiyacınız olması çok normal.Eşiniz çok sinir bozucu.Bence keseleri ayırın.Krediyi ve diğer masrafları ortak karşılayın.Kendisi kalan parasını da ailesine mi yediriyor sigara mı alıyor ne yaparsa yapsın.Kadınların maaşı üzerine çöken erkeklerden nefret ederim.Kadınlara kürek mahkumu muamelesi yapılıyor resmen.Çalış çalış ama bir kuruş harcama.Yok canım !!

O zaman çok şanslısınız ben zamanında bu eşi seçmeyi becerememisim

Ben fazla ustume aldım her şeyi bu zamana kadar hep idare eden bendim ben kendimi dağıtınca böyle davranmaya basladi

Evet kızlar
Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ben akilliyim diye geciriyordum binasına kadar ama benim aklım bu evliliği kurtarmaya ve bu kişiyi adam etmeye yetmiyor hicbir zaman beni pohpohlayan ağzımın içine bakan bir adam olmadı ama aramızda saygısızlık asla olmazdı bu çirkin muhabbetler geçmezdi.Ne zaman ailesiyle tartıştım aramızdaki sevgi saygı bitti ikimizde birbirimizden soğudum bu tarz tahammulsuzlukler ortaya cikti

Ben doğuda yapamam hiç çalışmadım ilk batıya atandım çok büyük bir şehirdi ve o zaman bırakın böyle aşkla çalışmayı her kalktigimda rapor mu alsam diye düşünüyordum yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum 2020 de muafiyetten bahsediyorlar belki o zaman çünkü böyle ömür geçmeyeceğini ben de biliyorum

Su an kredi odememiz yüksek olduğu icin kartimi alirsan zararli cikarim diye düşünüyorum. Cünku hic hesap kitaba karismiyorum su an. Sadece harciyorum. Ama tabi benim parami kendi parasi sanmasi canimi sikiyor. Bide benim babam bana ev almisti onun kirasida geliyor bana. Kira gelince mesela cocuklara hadi anneniz parasiyla bize bir yemek ismarlasin diyor . Tepem atiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…