Kendi pisliğimi kendim temizleyecekmisim

Amaan yaa bu Almanya da yaşayan Türklerin havası ne anlamıyorum buraya getirdikleri ürünler belki Almanya'nın düşük kalitede ürünleri ama zannedersin onlara üretilmiş gormemisler ya insan ne demek memleketini begenmez.

Konuya gelincede yaşlılar huysuz olur canım biraz ne yapcan aradiysan yarım saatte olsa gitsen olurmuş esinin yaptığı kabalik çok ayrı bişey zaten. .

bence gitmemeniz iyi olmuş yaşlı da olsa öyle davranmamalı selamını almamış yüzüne kapatmış . senin bi pisliğin yok

Bu kaçıncı artık inan canıma yetti teyzesi kuzenleri dayısı filan kısaca tüm akrabaları almanyada yaşıyor kayınvalidem de sürekli gidip geliyor ve her geldiklerinde onlarca aşağılayıcı laflar.iyyy siz burda nasıl yaşıyorsunuz iğrenç burası trafiğe bak hatta kayinvalideme bir gün sordum anne dedim senin tezgah bezin çok iyiymiş nereden alıyorsun de hele bende alayım dedi bana dedigi laf senin gibi ucuuz Türkiye mali kullanmıyorum ben koskoca Alman malı kullaniyorum
almanlar da ona bayılıyordur eminim, ucuz olan kendisi. orada köylü diye dıslanıyordur o kesin, burada da gelip hıncını senden cıkarıyordur görmemis kadın

Nedendir bilmiyorum ama bu Almanya havasi soluyan cogu Turkte bu tuhaf kendini begenmis cok bilmis burnu havada tavirlari var. Istisnalar elbette vardir ama cevremde gozlemledigim insanlarin cogu böyle . Ayrıca bende olsam donerdim yoldan geri haketmis
bence orada bu tip insanlar kesin köylü diye dıslanıyordur, eziyorlardır, o yuzden gelip hınclarını burada cıkarıyorlar. bircok almanyada yasayan arkadasım var hepsi de avukat muhendıs doktor iyi pozisyonda insanlar. onların hicbiri burada gelip ıyy ezik turkler ben almanyada yasıyorum yeahh sizi dogulular diye konusmuyor. boyle konusanlar genelde gecekondudan almanyaya terfi etmis tabaka oluyor .cok zavallılar

Back
X