C
chantyclarie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi chantyclarie
-
peki sonuç aldınızmı yada daha yeni yaptıysanız diğer tavsiye eden arkadaslarınızın aldığı sonuç nedir acaba
canım 3-4 lira arası bişey olması lazım ben ssk dan aldığım için tam fiyatını bilemiyorum ama hatırladığım kadarıyla öyleydi
ssk dan ansıl aldın cnm doktormu yazıo ayrıca tane tanemi satılıo bunlar çok soru sordum kusura bakma
Canım inşallah saçlarının dökülmesine iyi gelir bu şampuan.Ben de denemek istiyorum fakar yaklaşık bir yıldır bu ampullerden bulamıyorum,eczacılar acza depolarında bile bulunmadıgını söylüyorlar..
bir pakette 5 ampul var canım sağlık ocağından yazdırıyorum
sor sor boşuna mı açtım ben bu konuyu isteyen bilgi sahibi olsun yerimseniben
cvp için çok saol cnm a.s.
o zaman bende sağlık ocağındaki doktora yazdırım en iyisi hihoyyyt
Bende merak ettim bak simdi peki kullandinmi bu sampuani iyi temizliyormu saci? Ben daha once denemistim dogal sampuan yapmayi ama icine sabun yerine bebek sampuani koymustum yani tarifte oyle yaziyordu tabi sonuc berbat kopurmemisti bile benneyaptımki
Selam kızlar
Hülyalı ne kadar suya ne kadar yağ katmayı düşünüyorsun ? oranı nasıl yapacaksın ?
chantyclarie şimdi biz bu şampuanı yapıyoruz ya,peki içinde yağ var ampüller var vs vs..ee peki bu karışım saçımızı temizlemeye yetiyor mu.
yani bununla yıkadıktan sonra ayrıca bi temizleme yıkama vs işlemine ihtiyaç duyuyor musun ?
yoksa şampuan gibi yıka,durula ve çık mı diyorsun :)
bir de çam terebentini ne kadar koydun ?
bu yağa badem yağı,hint yağı ve saça yararlı diğer yağlardan eklemek istesek acaba çok mu yağlı olur ne dersin ? ya da oranı ayarlasak
üüüüf ne çok soru sordum böyleeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?