cnm bende değişik bi şampuan yapıorum şimdi
öcelikle yeşil çay,kekik,nane,biberiye,defne,limon kabuğu bunları şimdi kaynatıorum(bunların saça ii geldiğini duydum)
suyunu süzüp yarım zeytinyağlı defneli sabun yarısı beyaz sabun(zeytin yağlıyı kullanmıştım)bunları rendeleyip karıştırcam
biraz macit efendinin bakım yağından katcam
ampullerden alınca bi kaç da ondan katarım umarım ii olur
(bioblas almıştım kafamı kaşındırıo çok kötü yapıo yıkarken şampuan vücuda deydiği için aslında heryerim kaşındı)
Selam kızlar
Hülyalı ne kadar suya ne kadar yağ katmayı düşünüyorsun ? oranı nasıl yapacaksın ?
chantyclarie şimdi biz bu şampuanı yapıyoruz ya,peki içinde yağ var ampüller var vs vs..ee peki bu karışım saçımızı temizlemeye yetiyor mu.
yani bununla yıkadıktan sonra ayrıca bi temizleme yıkama vs işlemine ihtiyaç duyuyor musun ?
yoksa şampuan gibi yıka,durula ve çık mı diyorsun :)
bir de çam terebentini ne kadar koydun ?
bu yağa badem yağı,hint yağı ve saça yararlı diğer yağlardan eklemek istesek acaba çok mu yağlı olur ne dersin ? ya da oranı ayarlasak
üüüüf ne çok soru sordum böyleeeee :)
cnm bende değişik bi şampuan yapıorum şimdi
öcelikle yeşil çay,kekik,nane,biberiye,defne,limon kabuğu bunları şimdi kaynatıorum(bunların saça ii geldiğini duydum)
suyunu süzüp yarım zeytinyağlı defneli sabun yarısı beyaz sabun(zeytin yağlıyı kullanmıştım)bunları rendeleyip karıştırcam
biraz macit efendinin bakım yağından katcam
ampullerden alınca bi kaç da ondan katarım umarım ii olur
(bioblas almıştım kafamı kaşındırıo çok kötü yapıo yıkarken şampuan vücuda deydiği için aslında heryerim kaşındı)
senin saçların yağlı mı arkadaşım,bunların hepsi yağlı saçlara tavsiye edilen şeyler de
chantyclarie fikrin çok hoşuma gitti canım...dün aksam bende yaptım kendi şampuanımı sonuçta hergün ısırgan suyu kullanıyorum saçlarıma dünde pazarım vardı şöyle kocaman bi tane aldım gece onu bir güzel kaynattım senin gibi ama ben tencereye 7-8 diş sarımsak 1koca soğan 1demet civanperçemi 1 avuç adaçayı (komik biliyorum ama bunların saça faydası acısından a.s)1 demet venüssaçı baldırıkarada diyolar ve dağ kekiği ilave ettim...ha bide 3 adet turp rendeledim onuda kullananlar çok memnun olduğu için...öyle düsünüldüğü gibi koca tencere değil normal 2-3 kişiye yemek pişirilen bi tencereydi benimki...yarım saat sonra süzdüm ve içine rendelediğim bittim sabunlarını bemiks ve bepanten ilave ettim çok enteresan ama sarımsak ve soğan kokmuyodu haşlandığı için sanırım...o şekilde 750 ml lik bir şampuan çıktı ortaya yemyesil a.s
bugün yıkadım saçımı yumusacık oldu hacimli gibi yaşkende koklattım başımı eşime adaçayı kokuyo dedi...
valla çok iyi bi fikir seninki çokda mantıklı bakalım nasıl etki edecek şöyle 1-2 hafta kullanıcam belli eder kendini sanırım...en azından doğal olduğunu biliyorum...gerçi eşim benle dalga geçiyo hanım bide kepekli yap bakalım diye...naniknanik
chantyclarie canımcım valla benden haberler iyi yani...:teytey: biraz daha sıkarsam kendimi formülde,revivogen falan halt edecek yanımda...4-5 gün oldu yapalı ve yıkayalı 15-20 tel kardayım aman nazar değdirmeyim kendime
bu arada kulaklarını çınlatıyorum tarama sonrası... valla herşeyi denedim kendi yarattığım şampuan işe yaradı gibi...senin tavsiyenle tabii:lepi:
benim saçlarım boyalı .bu aralar okadar çok dökülüyor ki kel kalacam yakında..saç kremi kullanmadanda açılmıyor saçlarım..bu yaptığınız şampuanı kullandıktan sonra saç kremi kullanıyormusunuz.
bu şampuandan bende yapmayı düşünüyorum.
chantyclarie canım ben haznedardayım.Yine bakacagım eczanelere.Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim.
bak canım büyük ihtimalle bulursun
üretimi tekrar başlamıştı çünkü
canım sen hangi saç kremini kullanıyorsun bu arada
sabun kullanıyorum demişim ama o sabun saçımı maf etti arkadaşlar bilginiz olsun kepek doldu kafam şuan bitkisel organicum şampuan kullanıyorum çok da memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?