Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla bende e$imin soyadini kullanmak istiyorum evlendigimiz zaman
ama bizim görümcemle adlarimizda ayni
böylelikle 2 tane Merve Keseci bulunucak bir ailede :)-tatlicadiarzu-
ben kimliğimi yeniletmeye gittiğimde birden karar verdim ve iki soyadımıda aldım. eşim bu tarz şeylerde kararlarıma saygı duyar. sonuçta onun soyadını reddetmedim
ikisini de kullanmak isterim sonuçta ilk soyadımla okula gttim diplomalar sertifikalar...ve bi kariyer mesela...ikisini de taşımak gurur verir...:asigim:
Ben ikisinide kullanıyorum.....Çünkü soyadımı çok seviyorum. Ayrılmak istemedim.Eşim bazen mırın kırın eder ama alıştı artık. Sonuçta sebebini biliyor.Kafama koyduğumu yaptığımı bilir...
Ben soyadım kısa olsaydı ikisinide kullanmak isterdim ama hem nişanlımın soyadı hem benimkisi uzun onun için nişanlımınkini tercih edicem bi aile olucaz aynı soyadı taşımalıyız dimi ama :kedi:
bn iki soyadı kullanmak istiorum..ama sanırım imkansız olucak çünkü nişanlımın soyadı 12 harf..kendi soyadım da 5 harf epey bi uzun oluo akannehir kendi soyadımdan vazgeçmek zorunda kalıcam sanırım :1closedeyes:
Ben kullanmayı düşünüyorum..
Hem çok güzel ilginç ve çok nadir bir soyisim..
Hemde bizim ailemizde erkek yok.
Taşımak isterim..
ısterse eşime bile verebilirim kaydirigubbakcemile2
ailemi ve babamı çok sevdiğimden soyadımdan vazgeçemem
kendi soyadımı almamda bilmiyorum pek mantıklı gelmiyor bana
Zaten sadece bende olacak çocuklarımda da olsa neyse
ama güzel olurdu çocuklarımızda da çift soyadı olsaydı bence:sm_cool:
kendi soy ismimden vazgecmem gibime geliyor cünki begeniyorum acikcasi ve babamdan kalan tek bir hediye
ben ikisinide kullanirim degisik duruyor nede olsa:lepi: