- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Bilmiyorum onlara neden söylemedigini, ne dersem deyim sen bana güvenmiyorsun nasil arkadassin diyecek.Yapmazdım ama bende sizin gibi nasıl söylerim bilemezdm
Abisi ablası annesi babası yokmu onların üzerine almayı teklif et
Onlar varken arkadş ne alaka
ASLAAA ALMAM. Akrabasi yok miTünaydin herkese,
arkadasim özel sebeplerden dolayi (eski es falan) kendi üzerine telefon almak istemiyor, bana sordu yapar misin diye? Benim özel bilgilerim gerekiyor tc falan, bir de benim üzerime olmus olcak yani. Ben sicak bakmiyorum ve yapmak istemiyorum ama nasil söyleyecegimi bilmiyorum. Hemen trip atan insan arakadasini zor durumda birakirmi diyen bir insan o yüzden ne diyecegimi bilemiyorum, benden cevap bekliyor. Siz olsaniz yapar misiniz, yapmazsaniz nasil aciklardiniz?
Ne derdiniz, nasil hayir derdiniz?Mantıklı değil.
Akrabalar falan daha bosanma durumunu bilmiyor sanirim o yüzden onlara aciklamak istemiyor neden bir baskasinin üzerine olmasi gerektigini.ASLAAA ALMAM. Akrabasi yok mi
Cok mantikli benim basim agrir o zaman, ama nasil hayir diyebilirimeskiden olsa çok yakın dostuma arkadaşıma yapardım ama şimdi yapmam
böyle bişey için trip atacaksa arkadaşlığı bitirecekse de bitirsin yani
kimseyle bu tarz bir alışverişe girmek istemiyorum diyin
oldu bişey oldu faturalarını ödeyemedi ne olacak o zaman?
Çok ciddi bir sıkıntı.Akrabalar falan daha bosanma durumunu bilmiyor sanirim o yüzden onlara aciklamak istemiyor neden bir baskasinin üzerine olmasi gerektigini.
Evet dediğim konu buydu sanırım. Almamalı bencedeBir kaç hafta önce böyle bir konu açılmıştı. Yıllar önce arkadaşı için tlf almış biri. İcra gelmişti sanırım. Arkadaşınada ulaşamıyordu. Asla ama asla yapmayın.
kusura bakma böyle alışverişlere girmek istemiyorum diyinCok mantikli benim basim agrir o zaman, ama nasil hayir diyebilirim
Hat konumda yazmak istemedim cok acik olmasin diye.Kesinlikle hayır.
Hat mi alacak direkt telefon mu?
Eski eşi telefonunu nasıl bulsun ki?
Hem yasal değil hem de en ufak şey de benim başıma iş açılır kabul edemem kusura bakma ailenden rica et deyin.
Desin isterse küssün asla yapmayın benceBilmiyorum onlara neden söylemedigini, ne dersem deyim sen bana güvenmiyorsun nasil arkadassin diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?