- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi melankolik_24
-
O aklima gelmedi hic almicam zaten de nasil desem diye düsünüyorumBurda okumadın galiba yada feto vs olayları asla almam
Açıkca diyeceksin ben o konulara girmeyeyim para lazımsa vereyim ama benim üstüne olmasin. Kusersede emin ol dost arkadaş değildirO aklima gelmedi hic almicam zaten de nasil desem diye düsünüyorum
Benim bir tanidigimin başına geldi bu durum.Hat konumda yazmak istemedim cok acik olmasin diye.
Aslaa almazdım. Bu tür şeylere pek sıcak bakmıyorum, anne babama bile almadım derdim.Tünaydin herkese,
arkadasim özel sebeplerden dolayi (eski es falan) kendi üzerine telefon almak istemiyor, bana sordu yapar misin diye? Benim özel bilgilerim gerekiyor tc falan, bir de benim üzerime olmus olcak yani. Ben sicak bakmiyorum ve yapmak istemiyorum ama nasil söyleyecegimi bilmiyorum. Hemen trip atan insan arakadasini zor durumda birakirmi diyen bir insan o yüzden ne diyecegimi bilemiyorum, benden cevap bekliyor. Siz olsaniz yapar misiniz, yapmazsaniz nasil aciklardiniz?
Yapmam. Kesin ve net.Tünaydin herkese,
arkadasim özel sebeplerden dolayi (eski es falan) kendi üzerine telefon almak istemiyor, bana sordu yapar misin diye? Benim özel bilgilerim gerekiyor tc falan, bir de benim üzerime olmus olcak yani. Ben sicak bakmiyorum ve yapmak istemiyorum ama nasil söyleyecegimi bilmiyorum. Hemen trip atan insan arakadasini zor durumda birakirmi diyen bir insan o yüzden ne diyecegimi bilemiyorum, benden cevap bekliyor. Siz olsaniz yapar misiniz, yapmazsaniz nasil aciklardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?