Kendi yaptığı yemekleri daha çok beğeniyormuş

Neden kırıldınız ki çok normal. Zaten adam sohbet ortamında gayet mutlu şekilde söylemiş. Hani bağırışın çağırışın ortasında kavgada söylese haklısınız da. Kırılacak bir durum yok. Valla ben de en çok kendi yaptığım yemeği severim eşim de ne yapsam beğenir yer ama hiç bir gün de “hanımın ellerinden vs olsa da yesem” dememiştir vicdansız

Bu ne drama yahu, üzülmeye yer arıyorsunuz herhalde. Eşim de bazı yemekleri benden daha iyi yapar. Kendim bahsederim millete. Buna üzülmem gerektiği hiç aklıma gelmemişti.
Ben bir de sen daha güzel yapıyorsun, sen yapar mısın derim, sonra da eline sağlık çok güzel olmuş, sevgini kattığın için bu kadar güzel oluyor bence derim

Çocuk yok sanırım yada yeni evlisiniz...zira çocuk olsa başınızı kasiyacaginiz vaktiniz olmasa " öylemi ne güzel hayatım bundan sonra sen yap çok da sevinirim " der geçerdiniz

Reactions: The

Bence kırılacağınız bir şey yok. Zaten tartışmış olduğunuz için biraz alınganlık yapmışsınız. Çünkü yemeklerinizi beğenmese kalkıp eşimin elinden sarma istiyorum demez.
Eşinizin mizacını bilmem ama mesela benim eşim sırf beni sinir etmek hoşuna gidiyor diye arada saçmalar. Belki duyacağınızı bile bile söyledi, o an göz kırpmış olabilir ama arkanız dönük olduğu için siz görmediniz ve sadece söylediğini duydunuz.

Ben de kendi yaptığım yemekleri daha çok seviyorum çünkü baharatını acısını kendime göre koyuyorum. Zaten herkes için böyle değil midir

Benim eşim iyi yemek yapsa sonuna kadar tadını çıkarırdım :))))

İlla ki. Yemek yiyecegim zaman belli bir süre sadece kendime tabak yapıp ayrı yerdim, sebebini sorunca da "bilmem, benim yemeklerimi pek begenmedigin için kendi yemegini kendin yapmak istersin belki diye düşündüm" gibilerinden belli bir süre laf sokardım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…