Kendi yaptığı yemekleri daha çok beğeniyormuş

Benim eşim de benden güzel yapsa ona yatırırm valla her gün her gun yemekbderdi çekilmiyor. Öyle konusamsina da alınmam

Sevgili Whitelite,
bir şirkette uzun yıllardır müdürüm, biri beş diğeri iki yaşlarında iki çocuğum var ve uzun yıllardır düzenli olarak sanat ve çeşitli spor dalları ile uğraşıyorum. Yetenekli olduğum bir çok konu olduğu kadar, yeteneksiz olduğum alanlarda mevcut tabii ki, bunu çok doğal ve insani karşılarım ben oysa :)
Bakın mesela benim giyim zevkim berbat ötesidir, her ortamda dalga geçeriz hep birlikte :)
Yer ele geçirmek mi? Yer belirlemekten ziyade o yeri paylaşmayı tercih edenlerdenim, eşimle yarışmıyorum ki :)
Söz konusu şu ki eşimin dışarıda aile dostlarımızında bulunduğu bir ortamda bunu ben masada bulunmuyorken dile getirmesine üzüldüm. Zaten bu yüzden abartıyor olabilir miyim acaba diye sizlerinde fikirlerini almak istedim. Olay bu :)

İnsanları tanımadan etiketlemeyi çok yanlış buluyorum, bu nedenle özellikle ilk fırsatta size cevap vermek istedim.
Yine de teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yazdığınız için :)
Sevgiler

Hah bi karışılmayan adamların damak tadı kalmıştı, o da oldu
Adamın kimin yaptığı yemeği daha çok beğenecepine tabiki siz karar veremezsiniz. Üstelik başkasının da değil kendi yaptığı yemeği beğendiğini söylüyor adam.

Keşke benim eşim de çok güzel yemek yapsa elime megafon alıp her yerde ilan ederim ve yemek işini hepten ona devrederim

Ben yemek yapmayı sevmem. Esim çok sever ve bendende iyi yapar. Her ortamda derim ben eşimin Yemekleri restoran yemeği gibi güzeldir diye. Oda der benim hanım sevmez yemek yapmayı. Hic alınmam. Hatta bu ara bebek var diye son bir yıldır akşamları hep o yapar yemeği. Canıma minnet.

Birde sırtınız dönukken duydunuz tamamda yüz ifadesini nasıl gördünüz. Bence alınganlık yapmissiniz

Çok abartmışsınız. Böyle her şeye alınıp kırılırsanız hayat çok zor olur sizin için. Kötü de yemek yapabilirsiniz , öyle muhteşem bir meziyet değil iyi yemek yapmak.

Anlattıklarınıza sizin adınıza çok sevindim evet önyargı yaptım çünkü bu davranışları genellikle bahsettiğim insan tipinde görüyorum o sebeple de size böyle davranmamak için bir sebep olmuş olsun bu dediğim gibi bunlar ufak tefek şeyler sizi kırmak istememiştir elimiz ama mutfakta iddiasını belli etmek istemiş olabilir bu da kırılmanız gereken bir şey değil herkes her konuda süper olacak diye bir şey yok keza ben çok korkunç yemek yaparım ama nişanlımla bu konuda eğleniriz genelde ve herkes içinde çünkü böyle şeyler sizin bizim değerimizi göstermez dolayısıyla kırılacak üzülecek bişey yok bol başarılar dilerim

keşke benim eşimde güzel yemek yapsada konuşsa böyle. bende kurtulsam ne yemek yapsam derdinden

İlk zamanlar bende yemek yapamıyorum eşim de zaman zaman söyledi hepsini sineye çektim. İyi yapamadığım için alınıyordum. Hatta bazen erkek kardeşlerim de yemeklerim ile dalga geçerdi harbiden canım sıkılırdı. Şimdi su böreği bile açıyorum. Herkes parmaklarını yiyor . Hatta beğenmeyenlere siz yemeyin diyorum zıkkımın pekini yesinler ben tatlı bedenimi yormuşum da haspalarım beğenmemiş. Bir iki defa da kocamı iyice payladım ( yani tartıştık ve ağzının payını verdim ) o gün bugündür her yemeğini yedikten sonra ellerine sağlık cok guzel olmuş der kalkar masadan . İnsanlık da budur bence. Ne yani insan ilk zamanlarda yapamayabilir çok normal . Hersey zamanla . Çokta takma .

Çok takma ya geyik yapmış adam , eşim yapsa kahkahayı basar geçerim bu kadar hassas olmayın çok üzülürsünüz bu hayatta

madem kendi yaptığını beğeniyormuş yemegini eşine devret o yapsin neden takiyorsun kafana sen yapma çocuğuna ilgilen ya... eşim böle deseydi sen yap hep bundan sonra derdim.

“Ben de senin yaptığın yemekleri daha çok seviyorum” derdim. Hatta benim eşim yemek yaptığı zaman benden daha güzel yapıyor. Ben herkese söylüyorum. Bu kadar basit şeylerle kalbiniz kırılmasın. Özgüvenli olursanız dışarıdan gelen bu eleştiriler ya da yorumlar sizi incitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…