Kendi yaptıkları yanlışları küçülten, benimkileri abartan kayınvalide/peder

Esim bana gidelim dedi sabah kayinpederim benden ozurdileyince kalalım dedim esime

Bu kadar iyi niyetli olmanı tavsiye etmem çünkü kıymetin bilinmez. Ve küfür ettiği halde kalman bir daha küfür edeceği zaman kendini tutmaması demektir bence. Yine de sen bilirsin.

Yanı bunları okuyunca bızımkılere sarılıp opesıp gelıyor desem yalan olur ne kadar ıyı nıyetlı altdan alan bı ınsan olursan her ortamda degersızlesırsın malesef üzgünüm ama gerçek bu net bı tavrın yok çıkıp gıtme kararı alıyorsan gıdıceksın ki bırsonkı tavrın cıddıye alınsın bu ınsanlar hayat boyu sana değer vermeyıp bu sekılde senli ezıcekler benım esım olsa asla benı öyle bı ortamda tutmaz olması gereken bu siz ıplerı çoktan vermıssınız saygı gordugun yere saygı bırakırsın senın hayatın senın kararın hayatını yoruma açtığın ıcın rahatlıkla söylüyorum bunu üzgünüm saygıyla salaklık arasında önce bı cızgı vardır secım senın

Demek eşiniz çok üzüldü?
Yazdıklarınızı okuyunca bende üzüldüm sizin için
Bakın bir farkımız Yok eşinizle
İkimiz de size üzüldük
Bilmem anlatabildim mi?

Rabbim deli sözümle sınamasın ama bana küfür edip kapıyı gösteren insan benim yüzümü belki son nefesinde ya görür ya görmez!

Back
X