Kendi yaşıtım arkadaşım dostum yok

aybuss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.583
955
123
Başlıktan da anlaşılacağı üzere kendi yaşıtım yok arkadaşlar, canım çok sıkiliyor, her şeyi kafama takıyorum aileme nişanlıma sariyorum oysa bi arkadaşım olsa fena mı olur

Kendinize zaman ayırın, kendinizi geliştirin. .
İnanın az insan çok çok huzur vallahi

Çevremde abla diyebileceğim çok kişi var ama insanın yaşıtı olması bir başka... 20 yaşındayim bu arada. Gece gece taktm yalnızlıktan ağlıyorum. Ailem nişanlım beni çok seviyor ama arkadaş apayrı bişey. Yakn arkadaşlarımla kustum bir yılu geçiyor diğeriyle 5 yıldır falan çocukluk arkadaşımdı o kişi. Ama barışmam artık. Sizce ne yapmalıyım ? Üniversiteye de gidiyorum ama ordaki ler de bi değişik uzakta oturuyoruz brbrimize

Tek çocuğum bir de

Benin m de kız arkadaşım yok. Çok takma. Yalnızlık çok güzel şey. Orada kal.
Ama inan ki canım çok sıkılıyor çevremdeki diğer insalar rahatsız ediyorum dertlerimle

Ama inan ki canım çok sıkılıyor çevremdeki diğer insalar rahatsız ediyorum dertlerimle
Arkadaş mı arıyorsun dost mu?
Arkadaş arıyorsan sosyalleşmen lazım. Evde oturarak fazla kimseyle tanışamazsın. Dost için yorum yapmayacağım. Dostum dediğim pek kimse yok.

Arkadaş mı arıyorsun dost mu?
Arkadaş arıyorsan sosyalleşmen lazım. Evde oturarak fazla kimseyle tanışamazsın. Dost için yorum yapmayacağım. Dostum dediğim pek kimse yok.
Guvenebilecegjm iyi bi insan olsun yeter

istanbul'da yaşıyormuşsun,bana uzak bir şehir:) Yoksa neden olmasın.

öncelik olarak, yalnizlik duygusunu kafandan at. Yalnız olmak güzel bir şey aslında. Ben seviyorum.
Hep arkadaşlarıma ben görüşelim demekten ikinci planda olmaktan sıkıldım gerçek arkadaş dost yanımda birisi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…