Kendi yaşıtım arkadaşım dostum yok

Tatlım bunu kafana takarak halledemezsin. Sosyalleş arkadaşlıklar kur bunlardan kaçı gerçekten dostun olur bilemeyiz ama önemli olan senin bunun için çaba göstermen... ailen sevdiğin yanında olduğu sürece dostun olmuş olmamış hiç önemi yok.

Tatlım bunu kafana takarak halledemezsin. Sosyalleş arkadaşlıklar kur bunlardan kaçı gerçekten dostun olur bilemeyiz ama önem
Okuldakilerı de sevmiyorum nasıl sosyalleşebilrjm

Okuldakilerı de sevmiyorum nasıl sosyalleşebilrjm
Vallahi daha bugün konu açtım ünideki bir arkadaşımın bana yaptığıyla ilgili. İstersen bi bak. Benimde o kıza hiç kanım ısınmamıştı ama arkadaş olmuştum :))) sonucu bu oldu.

Vallahi daha bugün konu açtım ünideki bir arkadaşımın bana yaptığıyla ilgili. İstersen bi bak. Benimde o kıza hiç kanım ısınmamıştı ama arkadaş olmuştum :))) sonucu bu oldu.
Burayı kullanmayı pek çözemedim hala nasil bakicam? Bi komşu açmıştı kendisiyle ilgili bi şey sordu burdan bende saclarimla ilgili şeylere bakıyorum burda tam bilmiyorum burayı

Dost kazığı yemiş biri olarak amann diyorum en iyisi sensin boşver Hala canım yanar dost diyince benimde dostum arkadaşım yok mecburi cevrem var yalandan gülümsediğim ,cocukların okulundan

Dost kazığı yemiş biri olarak amann diyorum en iyisi sensin boşver Hala canım yanar dost diyince benimde dostum arkadaşım yok mecburi cevrem var yalandan gülümsediğim ,cocukların okulundan
Bende çok yedim dost kazığı

Bizimki 1 ayı biraz geçti. 3 ay daha kalıcak Venezuela da .. neden 6 aylık çıktı ki şirketlerinden dolayı mı bizim kontratlar hep 4 aylık.
Galiba sizin ki Tanker gemisi.. Bizimki Kuru yük.. Sevgilim 6 ay iş aradı.. hemde bir sürü referans aracılığıyla ama bulamadı.. 6 ay evde olmak epey stresli olduğundan da ilk gemiye çıktı..

Galiba sizin ki Tanker gemisi.. Bizimki Kuru yük.. Sevgilim 6 ay iş aradı.. hemde bir sürü referans aracılığıyla ama bulamadı.. 6 ay evde olmak epey stresli olduğundan da ilk gemiye çıktı..
Allah yardımcınız olsun ilk seferler zordur hep... çalıştıkça işleri daha rahatlar.. desteğini hiç eksik etme. Sen ne kadar güçlü olursan o da o kadar rahat eder gemide. Allah kavuştursun :)

Allah yardımcınız olsun ilk seferler zordur hep... çalıştıkça işleri daha rahatlar.. desteğini hiç eksik etme. Sen ne kadar güçlü olursan o da o kadar rahat eder gemide. Allah kavuştursun :)
Allah sizinde yardımcınız olsun.. Ah bilmez miyim.. Neyse ki bir hayalimiz var.. O uğurda mücadeleye devam..

Kızlar ne var ne yok :)

bence en guzelı tek yek olmak
kımseye ıhtıyacınız yok siz size yetın
en ıyı arkadasınız kıtaplar olsun
evlenınce esınızle bırlıkte evlı arkadaslarınıza aksam cay kahveye gıder gelırsınız ıkı sohbet muhabbet bıttı gıttı:)

Başlıktan da anlaşılacağı üzere kendi yaşıtım yok arkadaşlar, canım çok sıkiliyor, her şeyi kafama takıyorum aileme nişanlıma sariyorum oysa bi arkadaşım olsa fena mı olur
yaz gitsin buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…