Ben cevremde cok gordugum icin sizede danisayim dedm cocugunu dovupte bagiripta yada babasina cocugu dovdurupte gidip kocasnla yatan rahat huzurlu olan varmi cocugunuz cok simarik yssda uyku ilaci veren uyusn bz raht olalm dyen ynls anlmyn bn bkrm mrk etm cvrmde ckta bmu annelk bn kymm uyudn dye bklrm zvkm ivn cnilik ypmm sbrlym esmde ole olmli yda gdp aldtmmli ccgu ananeye bbneye kmsys atyr kmsya
dediklerinizin pek çoğunu yapmam..
sadece evet zevkim için cinsellik yaşarım kocamla..
sonuçta cinsellik bu... zevkli bir durum :))
görev diye değil zevk için duyduğum haz için yaparım bu da ayıp ve günah değildir sanırım.. olması gerekendir
[/COLOR]
sesli harfleri koysak bile sonuç böyle zaten.
çocuğunuz çok şımarık yaşta ise , uyku ilacı verin uyusun
biz rahat olalım diye, yanlış anlamayın bakıyorum ben
merak etmeyin çevremde çok.
bu mu annelik? ben kıyamam uyudun diye bakabilirim zevkim için, canilik yapmam sabırlıyım
eşimde , öyle olalım mı? ya da gidip aldatalım mı? çocuğu anneanneye --babaanneye kimisi atıyor , kimi si yaa!.
sanırım konu sahibi şunu demek istedi: var mı aranızda şımarık çocuğu olan? ve çocuğunu uyku ilacıyla uyutan? eşimle cinsellik konusunda yalnız kalamıyoruz hiç,,,eşimde zaten dayanamıyor bu duruma, illa aldatalım mı diyor. ama ben yapamam ki, çocuğuma uyku ilacı veremem, kıyamam ona.zevkim için canilik yapamam.
çoğu kişi anneanne- babaanneye bırakıyor.ben bakıyorum yanlıs anlamayın, sadece merak ettim.
burasını cinsellik sanarak yorum yaptım
fakat görüyorum ki yanlış anlamışım;
ne yapsam bilemedim
Ben cevremde cok gordugum icin sizede danisayim dedim cocugunu dovupte bagiripta yada babasina cocugu dovdurupte gidip kocaslnla yatan rahat huzurlu olan varmi cocugunuz cok simarik olsada uyku ilaci verin uyusun biz rahat olalım diyen yanlıs anlamayın ben bekarım merak ettim cevremde cokta bumu annelik ben kıyamam uyusunn diye beklerim zevkim için canilik yapamam sabırlıyım esimde ole olmali yada gidip aldmmli cocugu ananeye babanneye komsuya atıyor komsuya
arıhy oky
Ben cevremde cok gordugum icin sizede danisayim dedm cocugunu dovupte bagiripta yada babasina cocugu dovdurupte gidip kocasnla yatan rahat huzurlu olan varmi cocugunuz cok simarik yssda uyku ilaci veren uyusn bz raht olalm dyen ynls anlmyn bn bkrm mrk etm cvrmde ckta bmu annelk bn kymm uyudn dye bklrm zvkm ivn cnilik ypmm sbrlym esmde ole olmli yda gdp aldtmmli ccgu ananeye bbneye kmsys atyr kmsya
Ben cevremde cok gordugum icin sizede danisayim dedm cocugunu dovupte bagiripta yada babasina cocugu dovdurupte gidip kocasınla yatan rahat huzurlu olan varmi cocugunuz cok simarik yada uyku ilaci veren uyusun biz rahat olalım diyen yanlıs anlamayın ben bekarım merak ettim cevremde cokta bumu annelik ben kıyamam uyusun diye beklerim zevkim için canilik yapamam sabırlıyım eşimde ole olmali yada gidip aldatmamali hemen cocugu ananneye babanneye komsuya atıyor
Kimse annamas sanıp yazmışsın amma,ben annadım.:2:
İnanın bana konunun ana fikrini yine anlamadım..
"Çocuğu kendisi döven ya da babasına dövdürüp rahat yatan anne
Şımarık çocuğa uyku ilacı veren anne
Çocuğu anneanneye veya babaanneye atan anneyi" tartışmayı anladım da..
Eşimde öyle olmalı ya da gidip aldatmamalı'nın konuyla alakasını çözemedim :26:
madem bekarsın, doğmamış bir çocuğun hesabını yapmanın manası ne?
kaldı ki, yazdığın şeyler çok anormal.
var mıdır sence? çocuğunu uyku ilacıyla uyutup, zevkine bakan anne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?