Kendi zevki için çocuğuna canilik yapan anne var mıdır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aaaay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Konuyu bir derdim var bölümüne açmışsınız ama.:26:

Her açıtığın konu saçma,çok fazla konu açıyosun,derdini bi başlık adında açsan bizde her seferinde okuyup yorulmasak

Geceleri rahatça ilişki yaşamak için çocuğunu ilaçla uyutan ananında babanında bir tarafları işlev görmez olsun, inşallah...

Benim çevremde yok, hayatımda da duymadım böyle bir şeyi. Dahası da var demişsin, varsa sosyal hizmetleri ara o zaman, ana-baba müsveddelerini şikayet et...

çok şaşırdım varmı böyle insanlar bunlara ınsan demekte zor ama bu gibi aileleri şikayet edecek bıyer yokmu çocuk istismarı resmen

gittiğim bir kursta bir oğlumun uyumamasından yakınırken kadının biri "amaaan ne dert ediyorsun ver şu ilacı (ismini vererek) uyusun çocuk ,ben işim varsa öyle yapardım onla mı uğraşacağım ya" dedi.şakacı bir tavırla söyledi ama sanırım gerçekten yapmış bu dediğini.tabi bana aşırı bencilce geldiği için yapmadım çoook uykusuz geceler geçirmeme rağmen.

yok valla, benim çevremde öyle manyak insanlar yok çok şükür, zaten o tarz insanlar arkadaşlık ya da komşuluk etmem mümkün değil

Son düzenleme:
Önce Türkçe'yi doğru kullanamamayı dert edinin bence...
Nasıl bir Türkçe bu? Konu başlığında hayır yok.

madem bekarsın, doğmamış bir çocuğun hesabını yapmanın manası ne?

kaldı ki, yazdığın şeyler çok anormal.

var mıdır sence? çocuğunu uyku ilacıyla uyutup, zevkine bakan anne?

doğmamış çocuğa don biçmek sanırım:)))))) yada kendi yaşıyor bilemeyeceğim....dolmuş o kesin....

Niye bu kadar şaşırdınız ki arkadaşlar?

Evet var böyle bilinçsiz anne-babalar.
Ve sayıları hiç de azımsanacak gibi degil....

Sonra da o çocuklar sevgiden ilgiden yoksun büyüyüp,
okullarda en problemli ögrenciler oluyorlar,
okulda terör estiriyorlar, ama ögretmenin biri bir şey dese,
vay efendim sen benim çocuguma nasıl bunu dersin oluyor....

Ne demişler kör ölür badem gözlü olur, kel ölür sırma saçlı olurmuş...

Bu arada konu sahibi o komşuna söyle Atarax vermesin.
Çocuklarda bir süre sonra zeka geriliği yapıyor.
Ama verir kimin umrundaki kadın kendi zevki derdinde,
çocuktan ona ne?

Son düzenleme:
Ayy çocuk uyusun diye ilaç mı veriliyor vicdansızlık....

valla böyle çocuk bakılıcaksa herkes yapsın töbe ya ne çevremde var nede yapabilecek bir vicdan var evlat ya töbe töbe

konu neymiş bir açıp okuyum dedim valla kriz geldi gülmekten öldürdünüz beni.şifre çözmeler falan.konuya gelirsek valla şaşırdım.uyku ilacı vereni de duymamıştım artık.ama gerçekten çocuğu sokağa salıp akşama kadar aç gezdirenler var şaşıyorum böyle insanlara

Bu sitede bir arkadaş vardı,ikiz bebekleri vardı,yetişemiyorum eylül biri uyuyo öbürü uyanıyo,bende derman kalmadı ,bugün dr.u dediki bir damla ver atarax rahat uyurlar diye,o da vermiş ohh dünya varmış dedi,sonra dr a danışmadan vermeye devam,sonra çocuklar salak gibi oldular,sersemliyolar demişti
korkmuş bırakmış,vicdanım sızlıyo napıcam ben diyodu,yani sakinleştirici olarak bilinen bu ilaç öyle reçetesiz filan kullanılmaz,psikolojik sorunları olan koca koca insanlar kullanıyor bu ilacı,çocuğun bir damla bünyesinde büyük hasarlar bırakır
uyarın bunu yapan kişiyi bence .

Kızlar bende aynen şöyle görünüyor;

"Ben cevremde cok gordugum icin sizede danisayim dedm cocugunu dovupte bagiripta yada babasina cocugu dovdurupte gidip kocasınla yatan rahat huzurlu olan varmi cocugunuz cok simarik yada uyku ilaci veren uyusun biz rahat olalım diyen yanlıs anlamayın ben bekarım merak ettim cevremde cokta bumu annelik ben kıyamam uyusun diye beklerim zevkim için canilik yapamam sabırlıyım eşimde ole olmali yada gidip aldatmamali hemen cocugu ananneye babanneye komsuya atıyor"

yani sesli harfleride kullanmış. Bende mi bir sorun var ya konu sahibesinin derdine gelincede; hiç böyle bir anneyle karşılaşmadım. Eğer gerçekten böyle bir şey varsa anneliği yerine getiremeyen aciz insanlardır. Ne dememizi bekliyorsun? tavsiyede veremiyoruz ki

Olayın içine aldatmayı da dahil etmiş, komşusundan bahsetmiş, kadın kocasıyla beraber olabilmek için ilaçlıyormuş çocuğunu. Yani ilaçlamazsa beraber olamazsa kocası aldatır falan bunu mu demek istedi acaba. :44:

Ay konu sahıbı gelıp acıklamamamıs sanırım hala ... Ama cozulenlerden cıkan bu arkadasın tanıdıgı bır anne musveddesı kocasını koynuna rahat gırmek ıcın cocuguna uyku ılacı verıyomus konu sahıbı gelınce bu msjımı dıkkate al o serefsızlerı sosyal hızmetlere sıkayet et bır zahmet kı o cocuk elınden alınsın oda annelık gıbı sereflı bır mertebeyı serefsızce kullandıgını anlasın...

:44::44::44:

Çocuğunu dövüp kocasıyla yatan ve en sonraki aldatmamalı yazan cümleden bişey anlamadım.. Mevzu çocuktu , aldatma nerden çıktı..

Sen bişeyden etkilendin de kelimelere dökemiyorsun herhalde şoktan

var her türlü insan var şu dünyada
çok bilinçsiz anne babalar var maalesef
ne denir ki bende üzülüyorum ama herkes anne baba olmayı haketmiyor bence

Çocuguna uyku ilacı vereni görmedim ama aç bırakanı gördüm derim çocuklar sabahtan akşama sokakta oyun oynuyorlar anneleri evlerine bile çağırmıyor gelin yemek yiyin diye biz bile sokakta oynarken annem mutlaka yemek yedirirdi , yada çocugu okuldan gelince anne ben çok acıktım bana beslenmede harçlıkta vermedin diyor bana yemek hazırla diye söylüyor çocuk ama kadının verdigi cevabı şuydu ben ne zaman acıkırsam o zaman yemek yersin şimdi git başımdan dedi annem ve ben şok olduk annem diyor çocuga böyle davranma hazırla bişeyler yesin yemegini dedi ama kadının cevabı aynı ben ne zaman acıkırsam o zaman yer dedi bende bunun üzerine çocugu yanıma çagırdım evde birşeyler hazırladım onu verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…