Kendim de yalnız

fdkmsl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
113
189
18
34
Merhaba arkadaşlar ben evliyim bir kızım var 2 buçuk yaşında sürekli evdeyim bebek istiyoruz eşim kilolu 130 kilo bende üzülerek söylüyorum ki 93 kiloyum benim yaşım 29 eşim 28 ben herşeyi eşimle yapıyorum gezmeyi sohbeti aklınıza ne gelirse doğru düzgün arkadaşlarımız yok ben bu durumdan çok sıkılıyorum kendimi çok yanlız hissediyorum bebek istiyoruz bir yandan kilomuz var çalışmak istiyorum dahasi da arkadaş da istiyorum bakıyorum burada bile herkes birbiriyle samimi ben üzülüyorum hepsi birbirini tanıyor beni görmüyorlar diye boş yaşıyorum sanki çok şükür saglimiz yerinde bir bebeğim var ama bu yanlizlik hiç hoş degil

Once güzelce diyet yapip kilo verin. Inanin fazla kiloyla hamile kalmakla normal kilolu insanin hamileligi arasinda daglar kadar fark oluyor. Bide sizin bi cocugunuz daha var, bakim gerektiren. Cok yipranirsiniz bu kilo ile yerinizden kalkamayacak şekilde olabilirsiniz hamilelik gecirirseniz

Oncelikle sagliginiz icin kilo verin. 2. Cocugu ondan sonra düşünün derim. Arkadas istiyorsaniz cevrenizdekilere bunu belirtin. Sosyal medyadan ekleyin mesajlasin gerisi gelir zaten.

Neden herşeyi aynı anda istiyorsunuz. Öncelikle sağlıklı şekilde kilo verin. Daha sonra çocuk düşünmelisiniz.
Çocuk istiyorsanız çalışma fikrini ertelemeniz gerekecek bir müddet. İki çocuk ikisi de küçük olacak ilgiye ihtiyaçları olduğu bir dönem

Oncelikle sagliginiz icin kilo verin. 2. Cocugu ondan sonra düşünün derim. Arkadas istiyorsaniz cevrenizdekilere bunu belirtin. Sosyal medyadan ekleyin mesajlasin gerisi gelir zaten.
Bebek geç oluyor bende o yüzden 4 ay oldu başladık insan endişeleniyor ben sosyal medya da kullanıyorum ama msjlasmiyorum kimse yazmıyor ki ya ne bilim ne güzel görüşen tanışan arkadaşlar var

Evde çocukla sürekli etkinlik halindeyim eşim çalışıyor bahanesi olmasa da işi pek etkinlik icind girmiyor eşim gezmeyi çok seviyor fakat pandemiden beri bir yerlere gitmiyoruz diyet kaç kere denedim olmuyor çok kez ağladım

Bebek için çok erken diğeri daha bebek sayılır ki yaşınız küçük. Sosyalleşmeleri için kurslara vs gidin dersim ama süreç sıkıntılı. Şu an em sosyal insan bile asosyal durumda. Eşinizle birlikte diyete başlayın . Sonrasında gerisi gelir.

Kızımı bu yaz eşimin işinde kreşe göndereceğim zayiflmayi tabiki istiyorum ama öyle çok zor ki

Bebek geç oluyor bende o yüzden 4 ay oldu başladık insan endişeleniyor ben sosyal medya da kullanıyorum ama msjlasmiyorum kimse yazmıyor ki ya ne bilim ne güzel görüşen tanışan arkadaşlar var
Bunun sebebi de kilo olabilir arkadaşım bebek olmuyor diye Dr a gittiğinde dr ona önce kilo vermelisin demişti

Eşim diyet konusunda hiç ama hiç sıcak değil pazartesi başlayıp akşamı 2 ekmek bitiren insan ahhh kaç gündür bende yedim bitirdim kendimi kilo ver iş bak bul çalış insan tani

Bu kilo ile tek başınıza kilo vermeniz hem zor hem de yanlış. Diyetisyen eşliğinde vermelisiniz. Online hizmet veriyor artık bütün diyetisyenler, çocuktan dolayı fırsat bulamıyorum derseniz.

Bebeğin küçük değilmi daha ben anlamam çocuk işlerinden de. Yalnız zayıflaman lazım. Şu dönemde bende görüşemiyorum arkadaşlarımla. Doğum çocuk ev işi derken arkadaşlarından geri kalmış olabilirsin

Çocuk düşüncesini kilo verdikten sonra uygulamaya geçirin. Yaşınız da büyük değil ki ben 32 yaşındayım daha yeni 2.hamileyim.sıkmayın kendinizi. Biraz sabredin emin olun ki zayıflamaya başladıkça hayattan zevk alacaksınız.

yaşınız geç değil ki. geç olsun ne olur.
önce zayıflayın yürüyüş evde spor falan.

Her şeyi aynı anda istiyorsunuz
Hem bebek isteyip hem çalışmak istemeniz birbirine zıt.
Önce kilo vermeyi birinci hedefiniz olarak belirleyin. Kilo verdikçe özgüveniniz artacak o yüzden arkadaş çevrenize daha girişken olacaksınız.
Zor hamile kalıyorum demişsiniz. Belki kiloda etkilidir bu duruma. Yani ortak payda “kilo vermek”
Diyet yapmakta zorlanıyorsanız ilk önce kendinize saat sınırı koyun.
Mesela “akşam 8den sonra bişey yemeyeceğim” kuralı. Bunu 2 hafta bozmadan uyguladıktan sonra saati geriye çekin 7.30 gibi. Bi süre sonra motivasyonunuz artar, gün içinde yediklerinize de dikkat etmeye başlarsınız.

Bu kilo ile tek başınıza kilo vermeniz hem zor hem de yanlış. Diyetisyen eşliğinde vermelisiniz. Online hizmet veriyor artık bütün diyetisyenler, çocuktan dolayı fırsat bulamıyorum derseniz.

Bunun sebebi de kilo olabilir arkadaşım bebek olmuyor diye Dr a gittiğinde dr ona önce kilo vermelisin demişti
Kadın doğuma gittim folik asit verdi yumurtamin iyi olduğunu söyledi kilo için birşey
yaşınız geç değil ki. geç olsun ne olur.
önce zayıflayın yürüyüş evde spor falan.
Ay nasıl da istiyorum varya belki de hiç arkadaşım yok sürekli evdeyim diye böyle oldum

Anam yazan ne güzel yazıyor netden bende bakıyorum tam diyorum başarıcam olmuyor ben şimdi korunmuyorum acaba zayıflamaya calissam birşey olur mu aha da tutarsa bebek

Kadın doğuma gittim folik asit verdi yumurtamin iyi olduğunu söyledi kilo için birşey

Ay nasıl da istiyorum varya belki de hiç arkadaşım yok sürekli evdeyim diye böyle oldum

valla herkes evde şu dönemde. bende evdeyim cuma dan cumaya evden çıkıyorum anneme market alışverişi için.
burada takılıyorum canım sıkıldıkça. geçicek bu günler.

valla herkes evde şu dönemde. bende evdeyim cuma dan cumaya evden çıkıyorum anneme market alışverişi için.
burada takılıyorum canım sıkıldıkça. geçicek bu günler.
Ben pandemiden önce de bu şekildeydim çok aşırı sıkılıyorum kitaplar bitirdim çocuğu saymıyorum bile sonra havlu kenarı ördüm satış için değil hobi hergun ev temizlemeye çalışıyorum ben ergenlikte de kiloluydum yaşıma göre bu kilo stres yaptırıyor şuan yazdıkça bile kendime sinirleniyorum

Olmayan arkadaşlarım zayıflamak kelimesi diken gibi batıyor bana belki de yemek konusunda tecrübem yok diyetisyenler kendi listesini yazıyor ama o malzeme bende olmuyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…