Kendim de yalnız

2.gebelik geç olur korkusu yüzünden şişmanlar geç hamile kalır yüzünden isim yok evde benim de katkım olsun deyip çalışmak isteyip de iş bulamam yüzünden 2 üç arkadaşım var onlarda da yazarsan yazıyor o yüzden yoksa ben depresyon damiyim

Olmayan arkadaşlarım zayıflamak kelimesi diken gibi batıyor bana belki de yemek konusunda tecrübem yok diyetisyenler kendi listesini yazıyor ama o malzeme bende olmuyor bazen
Malzeme konusunu anladım. Ben lise sonda 96 kiloydum şaka yapmıyorum sonra üniv kazanınca pilav makarna ekmek tatlı yememiştim yıllarca 65 kilolarda kaldım. Yaşım 35 hâlâ daha kilo alayım hemen bırakıyorum unlu şeyleri. Çok arkadaşı napacan yoksa kalsın madem

Ayy ne güzel pozitif düşünce hayran oluyorum pozifli insanlara ben çaya şeker katıyorum su fazla içemiyorum ekmek de kahvaltı da arıyorum bazen yemek yemesemde ekmek arası yiyorum

yaşınız geç değil ki. geç olsun ne olur.
önce zayıflayın yürüyüş evde spor falan.
Acaba bahane mi yapiyorum kızım zayıf beni hareketli gördükçe o da hareket yapar zayıflar diye sonra gebelik olurda hareket de düşer diye off Deli bahaneler

Merhaba. Bence siz biraz alınmayın ama bahanelerin arkasına saklanan bir insan gibisiniz.

Öncelikle diyet yaptım olmadı gibi bahanelere sığınmayın. Belki bir süre denemişsinizdir ama başarısız oldunuz diye pes edemezsiniz. 1 kibrit kutusu peynir tarzı şeyleri bırakıp sağlıklı beslenmeyi bir yaşam biçimine dönüştürmeniz lazım. Muhtemelen eşiniz de böyle ve belki çoucuğunuz da sizden böyle görebilir bir ihtimal.,

2.çocuktansa biraz kendinize ve hayat tarzınıza yatırım yapın. Sahip olduğunuz kiloyla 2 çocuğa yetişmek o enerjiye sahip olmak zor. Sizi daha da yıpratır.

Arkadaş meselesine gelince bazen insanlar bize gelir bazen de bizim onlara gitmemiz, tanımak ve kendimizi tanıtmak için girişimde bulunmamız gerekir. Siz bunları yapıyor musunuz?

Eee 2,5 yaşındaki evladınız bebek yerine sayılmıyor mu ayol?
Eşim 2.cocugu hep istiyor bende kilo var acaba diyorum Allah'ın izniyle hamile kalayım sonra doğum olsun 1 yıla kadar kilo vereyim sonra ikiside kreşe bende işe gireyim ya bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sürekli diyete başlayıp bırakan biri olarak yazıyorum zayıflamak gerçekten emek isteyen bişey sonuçta nefsimizi terbiye etmemiz gerekiyor.. gerçekten insan kafada bitirdinmi veriyor yani ben çok fazla odaklanirsam veriyrm..hamilelik konusunda belki hamilelikte e kilo almzsiniz ama emzirme döneminde alabilme olasiginiz fazla..her hamilelik insanda kilo bırakıyor..online diyet gerçekten çok iyi oluyor öyle light ürünler yazmıyor artık çoğu diyetisyen listeye sen ne yaoicaksn ona göre seni yönlendiriyor şunu ye bunu yeme bu kadar ye fln diye sürekli seni kontrol ediyor yani benim diyetisyenn öyleydi..bide arkadaşlık konusunda komşunuz fln yokmu hiç yada kuzeniniz akrabalarınız gerçi pandemidem dolayı insan kardeşiyle bile görüşmeye çekiniyor... insan arkadaş bulcam ben diyip arkadaş bulmamalı zaten .örnek verym mesela çocuğunuzu parka çıkardığınxda başka çocukların annedide oluyor insan orda bile bı muhabbet açılıyor sonra insan görüşe görüşe muhabbeti artar bı komşuya selamlasirsin yemek goturursun öyle muhabbet artar gider internetn fln arkadaş bulmak anlayamadım

Sağlıklı beslenmek konusunda inanın dayanamıyorum eşim kendi istediği birşeyi pişirttigi zaman o yiyecek bitene kadar yiyorum çocuğun yiyeceğini ben ayrı hazırlıyorum onun yasakları var ben kendimi yasaklayamiyorum 2.cocuk eşim istiyor bende istiyorum ama belkide o da kilomuzun olmayacagindan öyle istiyor işe girmek istiyorum çünkü bunalimdayim maddi manevi belki bana iyi gelecek her açıdan diye arkadaşa gelince aslında güler yüzlü biriyim yardimsever ama çöp bile atmak için dışarı çıkmıyorum nasıl olayım arkadaş

Bu online diyet ücretli mi oluyor ben bide zayıflama çayı almıştım netden onunbile bıraktım ya gebelik olmaz zararı olur diye

Zaten evet ayni evde esinizle birlikte bir degisime girmedikce iradeye hakim olmak zor. Ama belki siz biraz kilo verseniz veya bak 2.cocuk dusunuyoruz, biraz dikkat mi etsek tarzi olumlu konussaniz o da etkilenir.

Arkadas olmak bazen kolay bazen zor. Belki gercekten karsiniza bu tur insanlar cikmamistir.
Biraz burada takilin kafanizi dagitin eminim iyi insanlarla tanisirsiniz. Iyi sanslar:)

Eşim 2.cocugu hep istiyor bende kilo var acaba diyorum Allah'ın izniyle hamile kalayım sonra doğum olsun 1 yıla kadar kilo vereyim sonra ikiside kreşe bende işe gireyim ya bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
İyi öyle yapın madem.
İlginç düşünceler.
Allah'ım yardımcınız olsun inşallah.

Şuan konuma cevap veren insanlar bile beni mutlu ediyor aslında yorumlarda alinmiyorum neden alinayim ki beni bir silkeliyor kendine getiriyor eşim gece vardiyasinda bu konuyu iyice konuşacağım (adam yılbaşında ne yyeriz diye düşünüyor o da ayrı konu) ben şimdi diyete başlasam yaza kadar bence anca verdim diyelim kızım kreşe ben ise korunmuyoruz şimdi korunmasız diyet yapacagiz

Bu online diyet ücretli mi oluyor ben bide zayıflama çayı almıştım netden onunbile bıraktım ya gebelik olmaz zararı olur diye
Evet tabi ücretli oluyo..ama Instagram da diyetisyen leri takip ederseniz bazıları diyet listeleri paylaşıyor detoks tarifleri fln onlarla kendiniz başlayabilirsiniz

Evet tabi ücretli oluyo..ama Instagram da diyetisyen leri takip ederseniz bazıları diyet listeleri paylaşıyor detoks tarifleri fln onlarla kendiniz başlayabilirsiniz
Onlarda yok birşey bar yok avakado li bilmem ne pirinç patates erişte Makarna yasak bana geriye ne yiycem sebze sebzeye bulyon da yasak meyveler yasak insülin yüksek çıktı ahh dökülüyor hastalilar tiroid çıkmıştı onu dusurdum

Herşeyi aynı anda istiyorsunuz.
Çocuğunuz henüz küçük, yaşımız geçiyor diyerek acele etmeniz çok anlamsız daha 29 yaşındasıniz.
Kilo problemi için beraberce diyetisyene gidin eşinizle.
90 kiloyla hamile kalınca daha zor olur sonrası sizin için.

Çalışmak istiyorsanız önceliği ona verin. İkinci çocuktan sonra bir süre hayal olur o istek çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…