Yaa gerçekten yorumları okurken deli oldum. Sevgili konu sahibi sizi üzmek istemiyorum ama neden sürekli herşeye bir bahane sunuyorsunuz. Oynamam yerim dar hesabı.
Bir kere diyet menüleri öyle TV de sosyal medyada gördüğümüz gibi değil. Ben bir sene önce diyetisyenle 20 kiloya yakın verdim ne avakado yedim ne bilmem ne bar vardı.
Sadece istiyorum diyorsunuz ama istedikleriniz konusunda hiç adam akıllı düşünmediğiniz belli aklı başında kimse hem çalışma hayatına girme ile çocuk sahibi olmayı bir araya getirmez. Borcumuz var diyorsunuz bir de

yani öyle yaşınız da çok küçük değil. Böyle tutarsız istek ve düşüncelere sahip olmanız beni şaşırtıyor.
Resmen bir yorumda şimdi korunmamaya devam mı edelim demişsiniz. Biz mi karar vericez ona. Size buradaki herkes çocuk için erken önce kilo ve sağlıklı beslenme işini halledin diye tavsiye verdi siz hala yok öyle mi olsa yok böyle mi olsa diyorsunuz.
Zaten hamilelik sürecinin ne kadar çalkantılı olduğunu biliyorsunuz bir de çocuğunuz var. Benim de ikinci hamileliğim şuan. asla birinci ile ikinci aynı olmuyor. İkinci çok daha zor çünkü evde bakım bekleyen bir çocuk hatta bebek var.
Bu süreçte umarım olan çocuklara olmaz