Kendim de yalnız

Yasim sizin yaşınıza yakın. Evliliğimin 3. yilinda cocuk sahibi olmaya karar verdik. Daha öncesinde borcumuz vardı. Maddi manevî yetebilecegimizden emin olmak istedik.. Siz hem borcumuz var yazmışsınız..aylık geliriniz ne kadar o borç kaç ayda ödeyeceksiniz? Zatne 1 çocuğunuz varmış. Karar sizin tabi de yine de önünü ardını düşünmek gerekir.
Eşim memur maaşı alıyor 1 buçuk yıl içinde borç biter diyo en az 1 yıl içinde kilo ver diyorlar sanki kolay kimseyle konusmuyorum sıkılıyorum ise de giremedim

İkinizin de kilolu olmasını avantaja çevirin. Direkt evinizin içinde yasayan bi diyet arkadaşınız var. Birlikte spor yapabilirsiniz ve uygun besinleri tüketirseniz bir sağlık sorunu yoksa rahat verirsiniz.oncelikle doktora gidin genel muayene ve testleriniz yapılsın. Temiz çıkarsa diyetisyene yönlendirir zaten ama bir sorun varsa da tedaviye başlarsınız.
Eşimle ben yaklaşık 30 kilo vermemiz gerekiyor ben ev temizlik dışında bayağı tembellestim bunalimdayim tabi

Merhaba arkadaşlar ben evliyim bir kızım var 2 buçuk yaşında sürekli evdeyim bebek istiyoruz eşim kilolu 130 kilo bende üzülerek söylüyorum ki 93 kiloyum benim yaşım 29 eşim 28 ben herşeyi eşimle yapıyorum gezmeyi sohbeti aklınıza ne gelirse doğru düzgün arkadaşlarımız yok ben bu durumdan çok sıkılıyorum kendimi çok yanlız hissediyorum bebek istiyoruz bir yandan kilomuz var çalışmak istiyorum dahasi da arkadaş da istiyorum bakıyorum burada bile herkes birbiriyle samimi ben üzülüyorum hepsi birbirini tanıyor beni görmüyorlar diye boş yaşıyorum sanki çok şükür saglimiz yerinde bir bebeğim var ama bu yanlizlik hiç hoş degil
Yaşlarınız genç ,çocuk planlamaktan önce bence kilo problemlerinizin üstüne düşün .İkinci çocuk olunca üstüne ,doğum kilolarınızda binecek .Görselliği geçtim ,sağlık açısından riskli .Arkadaş olaylarına gelince ,eskiden gelen arkadaşlıklarınız yoksa .Sosyal medyadır ,yeni arkadaşlıklar edinmektir ,pekte sağlıklı değil .Eşinizin ve sizin aile ilişkileriniz nasıl ?Uzak akraba vs iletişim kurun.Sanal ortamdan arkadaş edinmeyin .Başınızı belaya sokmayın .

Yaa gerçekten yorumları okurken deli oldum. Sevgili konu sahibi sizi üzmek istemiyorum ama neden sürekli herşeye bir bahane sunuyorsunuz. Oynamam yerim dar hesabı.

Bir kere diyet menüleri öyle TV de sosyal medyada gördüğümüz gibi değil. Ben bir sene önce diyetisyenle 20 kiloya yakın verdim ne avakado yedim ne bilmem ne bar vardı.

Sadece istiyorum diyorsunuz ama istedikleriniz konusunda hiç adam akıllı düşünmediğiniz belli aklı başında kimse hem çalışma hayatına girme ile çocuk sahibi olmayı bir araya getirmez. Borcumuz var diyorsunuz bir de🤦🏻‍♀️ yani öyle yaşınız da çok küçük değil. Böyle tutarsız istek ve düşüncelere sahip olmanız beni şaşırtıyor.

Resmen bir yorumda şimdi korunmamaya devam mı edelim demişsiniz. Biz mi karar vericez ona. Size buradaki herkes çocuk için erken önce kilo ve sağlıklı beslenme işini halledin diye tavsiye verdi siz hala yok öyle mi olsa yok böyle mi olsa diyorsunuz.
Zaten hamilelik sürecinin ne kadar çalkantılı olduğunu biliyorsunuz bir de çocuğunuz var. Benim de ikinci hamileliğim şuan. asla birinci ile ikinci aynı olmuyor. İkinci çok daha zor çünkü evde bakım bekleyen bir çocuk hatta bebek var.

Bu süreçte umarım olan çocuklara olmaz
Bana yapılan bütün yorumları okuyorum eleştirilere bakıyorum

Yaşlarınız genç ,çocuk planlamaktan önce bence kilo problemlerinizin üstüne düşün .İkinci çocuk olunca üstüne ,doğum kilolarınızda binecek .Görselliği geçtim ,sağlık açısından riskli .Arkadaş olaylarına gelince ,eskiden gelen arkadaşlıklarınız yoksa .Sosyal medyadır ,yeni arkadaşlıklar edinmektir ,pekte sağlıklı değil .Eşinizin ve sizin aile ilişkileriniz nasıl ?Uzak akraba vs iletişim kurun.Sanal ortamdan arkadaş edinmeyin .Başınızı belaya sokmayın .
Birşeye başladığımda buradan gidişatı yazacağım kendime not da olarak

Back
X