- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 34
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #1.821
Kizlar sizede kuzularada Rabbim acil sifa versin. Cuma sabah kvalidem gitti ama dun cok uzgun oldugun icin buraya yazmayada yüzüm yoktu acikcasi
Persembe aksami pide istedi kocam. Oglus 7 gibi uyuyunca yemek 8 i gecti biraz. 4 5 pide 2 bardak kola hatta gun icerisinde yaspasta ekler yedim
Nefsime yenik düştüm hatta nefsimdede degil tum suc benim 
Sali gunu 69.3 veya 69.4 tu kilom
Cuma sabah 70.5 oldugumu gordum
Buraya yazarsam belki hakli olarak biri uzulecegim birsey yazar bende kendime kizip diyeti birakirim diye korktum ve sadece selinayla paylastim durumu. Kendime cok kizdigim icin ceza verdim
Dun sabah cok hafif kahvalti
Oglen 35 40 dk plates yaptim. Saat 15 30 da Tavuk yedim sadece
Ve bu sabah tartildigimda 69.5 tim
Bu sabahta hafif kahvalti yaptim
Oglusum dis cikaracak galiba surekli agladigi icin yemek hazirlayamadim.cokta actim saat 15 te ekmek arasi domates zeytin yiyerek gunu sonlandirdim. Simdi ebru sallinin 55 dk lik platesini yapacagim
Bugunki kilom icin sevinmek icin daha erken bakalim yarinda ayni olursam hatta azcicik verirsem sevinecegim. Bir daha 70 leri gormek istemiyorum.bu bana cook buyuk ders oldu
Sali gunu 69.3 veya 69.4 tu kilom
Cuma sabah 70.5 oldugumu gordum
Buraya yazarsam belki hakli olarak biri uzulecegim birsey yazar bende kendime kizip diyeti birakirim diye korktum ve sadece selinayla paylastim durumu. Kendime cok kizdigim icin ceza verdim
Dun sabah cok hafif kahvalti
Oglen 35 40 dk plates yaptim. Saat 15 30 da Tavuk yedim sadece
Ve bu sabah tartildigimda 69.5 tim
Bu sabahta hafif kahvalti yaptim
Oglusum dis cikaracak galiba surekli agladigi icin yemek hazirlayamadim.cokta actim saat 15 te ekmek arasi domates zeytin yiyerek gunu sonlandirdim. Simdi ebru sallinin 55 dk lik platesini yapacagim
Bugunki kilom icin sevinmek icin daha erken bakalim yarinda ayni olursam hatta azcicik verirsem sevinecegim. Bir daha 70 leri gormek istemiyorum.bu bana cook buyuk ders oldu