• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim Diyetim. ( resimli)

20160419_085518.webp
buda benden olsun:KK52:

-200 ile formda kalmaya devam

gunaydin arkadaslar:KK53:
ben bu hafta tembeldim..
spor 2 3 kere falan yaptim:KK55:
baklava,atistirmaliklar yedim
:oops:
sonuc gecen haftayla ayni:KK70:
62.3:confused:
ha bu arada bide reglimin ikinci gunu...
kilo verenleri tebrik ediyorum:nazar::KK200:
Tamam tamam seni affediyoruz:KK19:
Bilirimki herşeyden önce insanın mutluluğunun yerinde olması önemli:KK60:

Aayyy Allahım esirgesin aileni şekerim :KK68:

Kilo almaktansa yerinde kalmakta iyi birşey Hoppa

Oooo süpersin.. Maşallah sana:nazar:

Artık 6 lı rakamları görmek istiyoruz TuğbacımHoppa

Tebrikler canım , hastalıklara rağmen yola devam..:KK9:
CANIM ZATEN ADANAYA GİTMEDEN 70 İ GÖRMUSTÜM AMA NASIL OLDU BİLMİYORUM GERİ YÜKSELDİM..DİYETİMİ BOZMADIM SADECE DÜZENİM DEĞİŞTİ.ÖDEMİM ONDAN KAYNAKLANDI..PES ETMİYECEM İNS..SU SOGUK ALGINLIĞIM Bİ GEÇSİN KOSUBANDININ TOZUNU ATTIRCAM İNS.

İDOLUM ZAYIFLAMA AZMİMİN SEBEBİ GULCUM MELEKCİM VE KOMSUM SİZİ ÇOK SEVİYORUM...:KK200:

CANIM ZATEN ADANAYA GİTMEDEN 70 İ GÖRMUSTÜM AMA NASIL OLDU BİLMİYORUM GERİ YÜKSELDİM..DİYETİMİ BOZMADIM SADECE DÜZENİM DEĞİŞTİ.ÖDEMİM ONDAN KAYNAKLANDI..PES ETMİYECEM İNS..SU SOGUK ALGINLIĞIM Bİ GEÇSİN KOSUBANDININ TOZUNU ATTIRCAM İNS.

İDOLUM ZAYIFLAMA AZMİMİN SEBEBİ GULCUM MELEKCİM VE KOMSUM SİZİ ÇOK SEVİYORUM...:KK200:[/QUOTE

Canımsın yaa bende seni seviyorum :KK200:

Bu uzun bir süreç Tugbam , iradeni ve istikrarını yerinde tut gerisi gelir.. Kilo verdikçe motivasyonun artar..:KK19:

Biz hep burda senin yanında olacaz ideal kilona gelene kadar pes etmicez.. :KK5:

qizlar salam.butun gununuz ugurlu olsun inwAllah.uwaqlar xeste idi ona gore cox gire bilmirdim sete.haminiz cox ghozel kilo vermisiz.kaw mende 70 olsam bu ayin axirina kimi,inwAllah.
gecen hefte 75.500
bu hefte 74.600
cox az gedir kilolar ama olsun yenede getsin.
Bende seni tebrik ediyorum.. Sende böyle hafta hafta gr da olsa inceleceksin..
Uzun vadeye yaymak lazım giden kilolar kalıcı olsun şekerim:)
1 ay sonunda 3 kilo 2 ayda 6 kilo vermiş olacaksın. Acele etme kilo vermek zor evet ama keyifli hale getirebilirsin..

Heyyyttt kim tutar seni :KK52:

Valla ozletiyorsun kendini Meleğim:KK200:

Gezmelerin keyfini çıkar tatlım :KK66:

Yaw sen çok zayıfladın , boyunda uzun ideal kilona geldin :KK54:
Tebrik ediyorum seni azminden dolayı..:KK9:

tebrikler canım senin kadar bende mutlu oldum inan..

Çoook tesekkur ediyorum kizlar
Bende sizi tebrik ediyorum
Gulum seninle boyumuz ayniydi galiba
Ideal kilom boyuma gore 60 yaziyordu ama bende 57 58 istiyorum. Pesindeyimmm :KK45::KK45::KK9:

Çoook tesekkur ediyorum kizlar
Bende sizi tebrik ediyorum
Gulum seninle boyumuz ayniydi galiba
Ideal kilom boyuma gore 60 yaziyordu ama bende 57 58 istiyorum. Pesindeyimmm :KK45::KK45::KK9:

5 li rakamlara az kaldı inan heyecanla seni bekliyorum :KK19:

Benim boyum 165 sen benden uzunsun diye hatırlıyorum degil mi ? Yani 167 olmalısın :KK51:

gunaydin arkadaslar:KK53:
ben bu hafta tembeldim..
spor 2 3 kere falan yaptim:KK55:
baklava,atistirmaliklar yedim
:oops:
sonuc gecen haftayla ayni:KK70:
62.3:confused:
ha bu arada bide reglimin ikinci gunu...
kilo verenleri tebrik ediyorum:nazar::KK200:
bende seni tebrik ediyorum komsum yemene rağmen aynısın;)

qizlar salam.butun gununuz ugurlu olsun inwAllah.uwaqlar xeste idi ona gore cox gire bilmirdim sete.haminiz cox ghozel kilo vermisiz.kaw mende 70 olsam bu ayin axirina kimi,inwAllah.
gecen hefte 75.500
bu hefte 74.600
cox az gedir kilolar ama olsun yenede getsin.
olursun canım..az zamanda bayağı kilo verdin kalmıs 4 kilo,,,basarırsın canım ins

5 li rakamlara az kaldı inan heyecanla seni bekliyorum :KK19:

Benim boyum 165 sen benden uzunsun diye hatırlıyorum degil mi ? Yani 167 olmalısın :KK51:

168 canim boyum. Ben seni 168 saniyodum. Gerci 3 cm de cok degil. Walla ben kendimden bu kadar beklemiyordum ama devam sayenizde :KK68:

Back
X