kendim ettim kendim buldum

pisSmanLiKk92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
3
39
3
32
Iyi günler değerli kk bayanları..

Durumumu anlata bildigim kadar anlaticam ki şunu da lütfen unutmayın burda çoğu detay anlatilmiyor ve yaşamadan anlamasi nekadar zor olsa yorum yapmasi da okadar kolay oluyor o yüzden lütfen yorum yapmadan iki defa düşünün çünkü yaşadıklarim gerçekten yeterince yipratti beni..

başlamadan önce şunu belirtmek istiyorum ki ben boşanmayi kafaya koydum ama yinede paylasmadan edemicem şimdiden dilerim ki okuyan gözleriniz dert görmesin

Ben kaçarak evlendim bu dört bes sene önceydi ve o günden bu güne mutlu olmadım ailemle barıştım ama tabi eskisi gibi olmuyor kv derdi bitmiyor ki bunlar evliligimin en önemsiz sorunlari iki gönül bir olunca geriye b.. yemek düşüyor diye bi laf vardır ya.. ama malesef bizim gönüllerimiz bırakın bir olmayi kırıp dökmekten başka bişey yapmadi..

Kocam ilgisiz soğuk odun okadar soğuk ki soba bile yakılmaz bu odunla.. kafamda baştan beri sevmedigine dair şüphe vardı zaten ama birakamiyordum işte hep icimdeki o sinsi umut yüzünden çocuk oldu şu oldu bu oldu derken hep mutsuzdum kocam ise bunu takmadan bilgisayar oyunu akşam uyku hapiyla uyumak telefon tv çalışmak hariç her çocukca oyun var işte koltuk süsü misali....

Benim bunlar hariç bi ton ayrilma sebebim vardi ama hep içimde korku umut bilmemne olduğu icin hep kaldım bide çocuğu bahane ettim.. oysa çocuğuyla beş dakka ilgilense çok geliyordu... neyse gelelim asıl konuya..

Ben dedim bu adamdan kurtulmak için bana bi güç lazım bana istesemde kalamicagim bi sebep lazim dedim.. ve aklıma ona sahte hesaptan (facebok) yazmak geldi..

Yazdım yabancı biri gibi evliyim çocuğum var rahatsiz etme bilmemneler fln ama biraz daha cabaladim oyunuma düşmesi için çünkü salak değil içinde ben olduğuma dair şüphe vardı çünkü.. neyse bende dedim boşvereyim ya nekadar zor olsada katlanayim deeerrkeeenn... adam beni birden eski sevgilisi sandı bende tabi çaktırmadan oynadim.. Çok iyi oynadım adam salak değildi beni kontrol etmeye gelirken dizimi aciyordum bişey yokmuş gibi öyle böyle inandı ben olmadığıma...
Sonra demezmi.... Kızlar çocuk uyandı devamini sonra eklicem kusura bakmayin ltf

Bebiş uyumaya devam ediyor..

Birden demezmi seni unutamadim benim için çok degerlisin bende tabi sorular sorup durdum kafasindaki düşünceleri ortaya cikarmak icin.. seni herkesten cok sevdim karimi hic seni sevdigim kadar sevmedim ve buna benzer şeyler.. ve görüsmek istedi bende erteleyip durdum tabi..

Sonra ben karısı olarak msj lari gördüm dedim boşanmak istiyorum dedim fln sadece ona oyun oynamak intikam almak istiyorum dedi o beni terk etti bende buluşmaya gitmiyerek intikam alcam diye yalanlar üretti tabi arkadan yazmaya devam etti bana artık yalan söyliyemiyordu çünkü sevgiliside bendim karisida.. Çok şeyler yazısildi ve suan duruldu çünkü kiz yani ben buluşmayi erteleyip durdugum icin.. bende suan ev aramaktayim sorulariniz varsa beklerim yazısmalarini detaili anlatamadim ama inanin bana bi heveslede yazmış olsa veya gercekleri de yazmış olsa zaten umrumda değil çünkü adam bu olayın haricindede ise yaramaz sevgisiz okuzun teki sadece ondan kurtulmak istiyorum ev bulmak okadar zor olmasaydi keşke..

Son düzenleme:
ahaa arkasi yarın ....

Ne bu şimdi. Bahaneye ne gerek var. İstemiyorsan ayrıl ne çocukça sahte face falan.

Bu arada konu sahibi yanlış anlamasın, sıkıntısına degil yazıyı gönderip birazdan devam ederim demesine gülüyoruz.
Anlat bacı sen

Dediğim gibi yeterince sebebim vardi ayrılmak icin ama bana yalandan seni seviyorum demesini ortaya çıkarmak istedim okadar... suan çok rahatım asla pişman olmam ayrilmaktan

1)En başından sevmediğini biliyormuşsunuz, ne diye evlendiniz?
2)Bu adam evlendikten sonra böyle olmadı değil mi? Evlenmeden önce huyunu biliyordunuz buna rağmen neden evlendiniz?
3)Yetmezmiş gibi böyle bir evliliğe neden çocuk yaptınız?
4)Bir de böyle bir adama neden " kaçtınız " ?
Bence eşinize karşı bahane üretmenize gerek yok. Adam besbelli sizi sevmiyor ve sizden kurtulmak istiyor. Sizden ayrılmaya dünden razı gibime geldi.
Bir an önce davayı açın derim.

Son düzenleme:
anlattığınız kadar umursamaz ve ilgisizse zaten sebep bulmanıza gerek yokmuş ki.
boşanmak istiyorum senden deyip boşanabilirdiniz direkt olarak.

Ee boşa madem bacım. Yazışmaları da kaydet ver avukata donuna kadar al ... Geçmiş olsun , kaçıcam diyenlere de ders olsun

eşin iğrençleşmiş sen daha fazla iğrençleşmişsin

E canım sen kararını vermişsin zaten, istemiyorsan ayrıl, tabiki dışardan konuşmak kolay ama emek vermeye değmeyecek bir adam olduğunu düşünüyorsan ve sevgin bittiyse devam etmenin anlamı Yok

Ne kadar çirkin bir şey eski sevgilisi rolüyle yazmak...

Sevmiyorsan istemiyorsan bitir Allah aşkına ya...

Niye kendini bu kadar düşürüyorsun?
Belki o hiç bir zaman bilmeyecek ?
Ya sen?

siz neden ev arıyorsunuz aile apartmanında mı yaşıyordunuz eşinizle beraber?
ortada çocuk var bence kocanız evden gitsin siz ve çocuğunuzun düzeni bozulmasın

Keşke buluşmaya gidip orda çarpsaydın yüzüne. Sonuçta amacına ulaşmışsın hayırlısı olsun senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…