İkinizinde tepkileri fazla. Bi kaç gün sessizce bekle başka probleminiz yoksa.
Beni ne kadar zor bi durunda bıraktın ne salak bi üsluptu o" diye
Ya bi git işine benim derdim ne sen ne diyon ya nelere getiriyon konuları yap yap yap sonra bak ne haldeyiz. Şizofren misin nesin" dedi
Ya hala bi şeylere takılıp sorguluyon gerçekten hastasın sen
Bi doktora görün tamam mı benimle de uğraşma
.... bu sözlerden sonra konuşmazdım şahzen.. olurda ararsa veya msj atarsa.. bu sözleri ona msj olarak atarım..sonuna bunları eklerim..'' bana böyle konuşuyorsun ne kadar kırıcı değil mi.. her moralin bozuk olduğunda bunları duymak zorunda değilim. Der.. yolun açık olsun derim...Kafanı toplamadan bana saçma sapan hükümler giydirmekten vazgeçmeden de konuşma benimle
Benim anlamadigim tamam bogdum sanki telefonu meşgul olsa ne olmasa ne olacak. Hesap sormam da yanlıştı biliyorum
Bunu davranışı sizi suçlu gibi hissetmenizi sağlamış.. kendinizi sorgulayıp duruyorsunuz.. siz normalsiniz.. sıkmaktan çok merak etmişsinizdir...Sanırım kendime guvenmedigim için böyle saçma şekilde bogdum.
Allahtan birbirinize saygilisiniZ hee..yoksa salak , şizofren lafları hakaretlere dahil değil mi ??
Lütfen daha anlaşılır yazar mısınız ? Yazdiklarinizdan bişey anlamadim"Tüm bunları iliskimi güzellemek için demiyorum sadece şimdi anlatacağım şeyle ne kadar çeliştiği içinyazdım. " Diye yazmıştım.
.... bu sözlerden sonra konuşmazdım şahzen.. olurda ararsa veya msj atarsa.. bu sözleri ona msj olarak atarım..sonuna bunları eklerim..'' bana böyle konuşuyorsun ne kadar kırıcı değil mi.. her moralin bozuk olduğunda bunları duymak zorunda değilim. Der.. yolun açık olsun derim...
Bunu davranışı sizi suçlu gibi hissetmenizi sağlamış.. kendinizi sorgulayıp duruyorsunuz.. siz normalsiniz.. sıkmaktan çok merak etmişsinizdir...
Görüşmeyi devam ettirmeyi düşünüyorsanız.. bir süre ara verin...
Lütfen daha anlaşılır yazar mısınız ? Yazdiklarinizdan bişey anlamadim[/QUOTE
Anlaşılır yazdığımı düşünüyorum
Kendinizi tutamayacaksanız da,
Özür dileyin en azından.
Lütfen daha anlaşılır yazar mısınız ? Yazdiklarinizdan bişey anlamadim
Hatanın büyüğü sizde,en azından benim hatam bu yönde kusura bakma,ama sen de abarttın tepkini vs gibi yumuşak geçişli bir mesaj çözer işi diye düşünüyorum.Şu an ikimizde konuyu buyuturuz az zaman geçsin özür dilerim kendimi yaptığım için :)
Ben konu sahibine sordum.Neyi anlamadınız ki ? İlk paragrafı dönüp okuyun,en son cümlesine bakın.
Ben konu sahibine sordum.
Size sorduğumu hatırlamıyorum.
Eger niyetiniz gerçekten buysa teşekkür ederim.Yardımcı olmak istedim hanımefendi.Hani insanlık ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?