- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Ben sizde bir hata falan görmedim . Hesap sormamışsınız zaten kendinizi suçlu hissetmenize gerek Yok .ayrıca size böyle şeyler söylemesi çok abartı olmuş . Ne gerek var bunlara ilk defa yapmışsınız sonuçta . Bence kafası başka şeye bozuk
Hatanın büyüğü sizde,en azından benim hatam bu yönde kusura bakma,ama sen de abarttın tepkini vs gibi yumuşak geçişli bir mesaj çözer işi diye düşünüyorum.
Siz de sanırım uzatınca iyice bozulmuş adam :)
Sevgilinizin yerinde ben olsam ,ki oldum eskiden, aynı tepkiyi ben de verdim,hakaret etmedim ama uzaklaştırdım kendimden.
Teli kapamistir ama birisi aramistir acmistir yahu? Olamaz mi?Bence tavrınız cok normal ben olsam bende sorardim hem teli kapatiyor hemde meşgul ne var ki bunda hesap sormak degil bu soru sormak
Erkek arkadasin cok tepki vermis ne demek hastasin sizofrensin yok dr gorun tovbe tovbe ben olsam o laflari yedirirdim
Sizin hataniz yok
Bence tavrınız cok normal ben olsam bende sorardim hem teli kapatiyor hemde meşgul ne var ki bunda hesap sormak degil bu soru sormak
Erkek arkadasin cok tepki vermis ne demek hastasin sizofrensin yok dr gorun tovbe tovbe ben olsam o laflari yedirirdim
Sizin hataniz yok
Teli kapamistir ama birisi aramistir acmistir yahu? Olamaz mi?
Vallahi bu erkekler sizin gibi kizlari nerden buluyor anlamiyorum.
Cekilecek gibi degilsiniz ha
Resmen bogmussun.
Ne yani sevgiliniz sizden baskasiyla konusamacak mi?
Araba kullanicam demistir gidecegi yere varmistir telefonla gorusuyordur ne var yani?
Gercekten bir psikiyatrise git.
Surekli uyuma istegi falan depresyon belirtisidir .
Sevgilini de arama bir sure kafasini diblesin adam
Tamam haksızssınız anladık içimi şişirdiniz resmen haksızım öyle yapmasaydım böyle yapsaydım şöyle yapsam olmayacaktı falan önce bi sakin olun ilişkiniz güzel ilerleyebilir ama hiç mi problem vs. olmayacak ufak tefek sorunlar olmayacak olmasa nasıl tanayacaksınız birbirinizi en azından şöyle düşünün bu size tecrübe olmuş oldu bir daha bu tarz konularda nasıl davranmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz birde böyle bakın olaya
ben tam olarak neyin hesabını sorduğunuzu anlamadım,kimle konuştuğunun mu?
Araba kullancam diye telefonu kapatıp kimle konusuyosun diye sordum ay okuyunca sinirden gülesim geliyor ne diye kibar kibar sormadın be kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?