Kendim ettim kendim buldum

İşsizlik yüzünden psikolojisi bozuk belli.
Yani haksız olan sensin derdim ama hakaret yüzünden şimdi o haksız duruma düşmüş.

Ben sizde bir hata falan görmedim . Hesap sormamışsınız zaten kendinizi suçlu hissetmenize gerek Yok .ayrıca size böyle şeyler söylemesi çok abartı olmuş . Ne gerek var bunlara ilk defa yapmışsınız sonuçta . Bence kafası başka şeye bozuk

Bu tarz sabirsizligim ilk defa olmadı ama bu sebepten ilk defa hesap soruyorum. Sesim tamamen hesap sorar gibiydi. Bu konuda haklı ama anlam veremiyorum hasta demesine.

Aslında haklı ama şu an kendimi aşırı kırgın hissediyorum özür dilemek hiç gelmiyor içimden.

Bence tavrınız cok normal ben olsam bende sorardim hem teli kapatiyor hemde meşgul ne var ki bunda hesap sormak degil bu soru sormak
Erkek arkadasin cok tepki vermis ne demek hastasin sizofrensin yok dr gorun tovbe tovbe ben olsam o laflari yedirirdim
Sizin hataniz yok

neden bu kadar tepki vermiş anlamadım
ben telefonu meşgul olsa hep sorarım ne var ki bunda o da tek tek açıklar
hiç kızmaz
sevgiliniz agrasif mi ne ya
abartı bir şey yapmamışsınız

Resmen bogmussun.

Ne yani sevgiliniz sizden baskasiyla konusamacak mi?

Araba kullanicam demistir gidecegi yere varmistir telefonla gorusuyordur ne var yani?

Gercekten bir psikiyatrise git.
Surekli uyuma istegi falan depresyon belirtisidir .

Sevgilini de arama bir sure kafasini diblesin adam

Teli kapamistir ama birisi aramistir acmistir yahu? Olamaz mi?

Vallahi bu erkekler sizin gibi kizlari nerden buluyor anlamiyorum.

Cekilecek gibi degilsiniz ha

Hesap sorar gibi sordum. Belki düzgünce sorsam böyle olmayacaktı :)

Teli kapamistir ama birisi aramistir acmistir yahu? Olamaz mi?

Vallahi bu erkekler sizin gibi kizlari nerden buluyor anlamiyorum.

Cekilecek gibi degilsiniz ha

Bir şeye bakarak böyle kesin karar vermek ne kadar doğru? Haksız olduğumu bende belirttim. Catmak için yaziyorsaniz yazmayin. Söylediğiniz şeyi demenin 100 yolu vardi

Gideceği yere 5 dkda mı vardı? Tabi konuşacak baskaisyle böyle bir şey mi yazdım ben. Offff çatmak için yaziyorsunuz.

Tamam haksızssınız anladık içimi şişirdiniz resmen haksızım öyle yapmasaydım böyle yapsaydım şöyle yapsam olmayacaktı falan önce bi sakin olun ilişkiniz güzel ilerleyebilir ama hiç mi problem vs. olmayacak ufak tefek sorunlar olmayacak olmasa nasıl tanayacaksınız birbirinizi en azından şöyle düşünün bu size tecrübe olmuş oldu bir daha bu tarz konularda nasıl davranmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz birde böyle bakın olaya

Ay evet ya cidden çok kullanmışım haksizim da haksizim diye. :)))))

ben tam olarak neyin hesabını sorduğunuzu anlamadım,kimle konuştuğunun mu?

ben tam olarak neyin hesabını sorduğunuzu anlamadım,kimle konuştuğunun mu?

Araba kullancam diye telefonu kapatıp kimle konusuyosun diye sordum ay okuyunca sinirden gülesim geliyor ne diye kibar kibar sormadın be kizim

Araba kullancam diye telefonu kapatıp kimle konusuyosun diye sordum ay okuyunca sinirden gülesim geliyor ne diye kibar kibar sormadın be kizim

kendinizi suçlamayın ya ben de bazen sevgilime baya sinirli sinirli hesap soruyorum ama normalde yapım o değil bildiği için "tamam yassy sonra konuşuruz" diyor ben sonra yavru kedi modunda "ben öyle demek istemedim kiiii" diye gidiyorum. söylediği laflar gereksiz olmuş. Siz kendinizi suçlamayın

Kiminle konustugunu sormak boğmak mi ya? Hayir her konuda sıkıştirip dursan tamam bikmistir diyecegim o da yokmuş. Tepkileri çok saygisizca. Esime bende sorarim kiminle konusuyordun? Kim vardi? Vsvs. Yaninda kim olursa olsun esim sordugum soruya dogru durust cevap verir.
Boğmayayim, etmeyeyim derken havalara sokmuşsun baya O'nu. Hesap vermeyecekmiş miş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…