- Konu Sahibi agresifkiz
-
Kendi diyet yapanlar kiloları geri alıyor bence siz diyetisyene gidin yağ kas ölçümü yaptırın ona göre bi beslenme listesi verir ve doktorunuzla konuşup beslenme alışkalığı haline getirin size uygun olan listeyi devlet hastanelerinde bile diyetisyen var...Arkadaşlar artık çok kötü bunalıma girme eşiğindeyim kilom almış başını gitmiş. Dur demem lazım farkındayım yoksa beni depresyona sürükleyecek. Kendim yapsam altından kalkabilir miyim bu diyet işinin yoksa diyetisyene mi gitmeliyim ne olur bir akıl verin?
Kaç kılo verılecek?
O zaman dıyetısyensız olmaz, hem dıyetısyen hemde spora baslamanı ve kararlı olmanı tavsıye edıyorumen az 30 kilo vermem gerek
Arkadaşlar artık çok kötü bunalıma girme eşiğindeyim kilom almış başını gitmiş. Dur demem lazım farkındayım yoksa beni depresyona sürükleyecek. Kendim yapsam altından kalkabilir miyim bu diyet işinin yoksa diyetisyene mi gitmeliyim ne olur bir akıl verin?
Diyetisyen degil bence iyi bir diyetisyene gidin. Yoksa hayalkırıklıgı ile daha da kötü olabilir durumlar.Sanırım diyetisyene gitmem en mantıklısı olacak çünkü kendi kendime nereden başlayacağımı bilmiyorum ve motivasyonum sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?