Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte ben böyle davranışlarda bulundum . O da benim inadıma herşeyi yaptı . Sonra bi baktık birbirimizden nefret ediyoruz saygı bitti sevgi bitti her gün tartışmalar vs. 6 ayın sonunda herşey bitti.Bende öyleyim sürekli karıştırmak istiyorum siz neden ayrıldınız
Evet aldattı babamBu guvensizlik hissin nerden kaynaklaniyor? Acaba baban anneni mi aldatti da sen de her erkek yapar diye dusunuyorsun?
8 senelik evliyim kendimden nefret ediyorum eşimden hep şüphe duyuyorum sürekli araştırıyorum.
Bu akşam telefonundan g mail hesabı açtı sandım maçtaydı aradım bağırdım geldi ben açmadım dünyada bir o isimde ben mi varım dedi çok kızdı annemi babamı aradı dayanamıyorum sürekli araştırıyor diğer kadınlar gibi dizi baksın gezmeye gitsin beni araştırıpdurmasın dedi kapıyı çekti gitti
Niye güvenemiyorum ne Zaman araştırsam haksız çıkıyorum hep yalan söylüyor gibi geliyor,telefonuna casus bile yükledim kafayı yedim kendimi boğasım geliyor
Böyle olmasından korkuyorum bizde çok tartışıyoruz ama ayrılamıyoruzİşte ben böyle davranışlarda bulundum . O da benim inadıma herşeyi yaptı . Sonra bi baktık birbirimizden nefret ediyoruz saygı bitti sevgi bitti her gün tartışmalar vs. 6 ayın sonunda herşey bitti.
Kaynağı derken çocukluktan mıBu konuda bir sorununuz var belli bence bir uzmanla konusun bu guven probleminizin kaynagi vardir bence
Kaynağı derken çocukluktan mı
Kendimi düzelmiş gördüm o yüzden bıraktım
Daha önceki yorumlarımda yazmıştım ana tekrar yazayımBen nerden bileyim illaki yasadiginiz bir olay varki bu derece abartmanizi sagliyor, guven problemi var yani. Merak ediyorum sadece kocaniza karsimi bu huyunuz yoksa herkestenmi supheleniyorsunuz, yada kocanizin bir hatasi mi oldu gecmiste yani sebebi nedir bu davranisinizin biliyormusunuz.
Evet çocuğum etkileniyor bende bu duruma çok üzülüyorymbuna ancak doktor karar verebilir
ayrıca bu tür durumlar grip gibi değil tamam iyileştim denilip ilaç birakilmaz belki de ömür boyu devam etmek gerekir
ayrıca kendinize başka bir uğraş bulsanız
çocuğunuz da bu durumdan çok etkileeniyordur
Daha önceki yorumlarımda yazmıştım ana tekrar yazayım
Onun adına Facebook hesabı açılmıştı onun Mail'inle ams ben açmadım filan dedi unutmuş gibi yaptım ama güven sorunum buradan geliyor
Dışarıda bu kadar değilim işyerindekilere de oluyor ama anneme babama kardeşime olmuyor onların beni yüz üstü bırakmayacağına eminim çünkü
Evet çocuğum etkileniyor bende bu duruma çok üzülüyorym
Yani siz Eşinizin yaptığını sandığınız şeyleri,yapmayı aklınızdan mı geçiriyorsunuz demek.ben bu cümleden bunu anladımKişi kendinden bilir işi cümlesini anlamadım
Aldatırsa biter diyorum zaten yüzünede söyledimAldatilma korkusu bence.
Yani buyuk mu konusuyosnz aldatrsa biter gibi?
Yani basiniza gelmesinden asiri korktugunz belli
Ama bazen aklinda olmayan seyi erkeklerin aklina biz sokuyoruz
Birde kendi acinizdan dusnun size yapsalr ne kadr dyanblrsinz?
Bende arada bakarm ama bsey bulmak amacnla deil merakdan ve hic bi zman bole yemem kendmi
Seviyosaniz guvenmelisinz.
Sizi yeterince sevmedgnide dusunuyo olabilirsinz.
facebook hesabı açık mı hala.Aldatırsa biter diyorum zaten yüzünede söyledim
Bana değer verdiğini düşünüyorum 8 senede aşk kalmasa da sevgi var ama saygı bitiyor
Sadece bu daha önce onun Mail'inle açılan Facebook hesabı kafamı kurcalıyor
Adlında internete çok düşkün değil Facebook'la ilgili şeyleri bile baba sorar ama niye onun Mail'inle Facebook açılmış diye düşünüp duruyorum
Şu an hala açık ben açmadım diyor Nasıl açıldığını bile bilmiyorum diyor 2012 yılında açılmış ben 2014 ye fark ettim içeriğine girdim hiç birşey yoktu sadece açılmış bende uzatmadım ama oda benim içimde kaldı Allah korkusu olan bir insan yemin etti Kuran a el bastı bende uzatmadım ama aklımdan çıkmıyorfacebook hesabı açık mı hala.
merak etmiş açmış demek ki sana da söyleyememiştir.
ne yapabilir ki facebook üzerinden en fazla.
sen böyle sıkı sıkı takipteyken.
durumun ilerlemeden ve evliliğin iyice bozulmadan tedavine devam et.
gerekirse dr. değiştir.
ilaç tedavisi ve terapi beraber gerekli gibi görülüyor senin durumunda.