Kendimdeki sorunumm

Bu guvensizlik hissin nerden kaynaklaniyor? Acaba baban anneni mi aldatti da sen de her erkek yapar diye dusunuyorsun?

Bende öyleyim sürekli karıştırmak istiyorum siz neden ayrıldınız
İşte ben böyle davranışlarda bulundum . O da benim inadıma herşeyi yaptı . Sonra bi baktık birbirimizden nefret ediyoruz saygı bitti sevgi bitti her gün tartışmalar vs. 6 ayın sonunda herşey bitti.

8 senelik evliyim kendimden nefret ediyorum eşimden hep şüphe duyuyorum sürekli araştırıyorum.
Bu akşam telefonundan g mail hesabı açtı sandım maçtaydı aradım bağırdım geldi ben açmadım dünyada bir o isimde ben mi varım dedi çok kızdı annemi babamı aradı dayanamıyorum sürekli araştırıyor diğer kadınlar gibi dizi baksın gezmeye gitsin beni araştırıpdurmasın dedi kapıyı çekti gitti
Niye güvenemiyorum ne Zaman araştırsam haksız çıkıyorum hep yalan söylüyor gibi geliyor,telefonuna casus bile yükledim kafayı yedim kendimi boğasım geliyor

Bu konuda bir sorununuz var belli bence bir uzmanla konusun bu guven probleminizin kaynagi vardir bence

İşte ben böyle davranışlarda bulundum . O da benim inadıma herşeyi yaptı . Sonra bi baktık birbirimizden nefret ediyoruz saygı bitti sevgi bitti her gün tartışmalar vs. 6 ayın sonunda herşey bitti.
Böyle olmasından korkuyorum bizde çok tartışıyoruz ama ayrılamıyoruz

Kaynağı derken çocukluktan mı

Ben nerden bileyim illaki yasadiginiz bir olay varki bu derece abartmanizi sagliyor, guven problemi var yani. Merak ediyorum sadece kocaniza karsimi bu huyunuz yoksa herkestenmi supheleniyorsunuz, yada kocanizin bir hatasi mi oldu gecmiste yani sebebi nedir bu davranisinizin biliyormusunuz.

Kendimi düzelmiş gördüm o yüzden bıraktım

buna ancak doktor karar verebilir
ayrıca bu tür durumlar grip gibi değil tamam iyileştim denilip ilaç birakilmaz belki de ömür boyu devam etmek gerekir
ayrıca kendinize başka bir uğraş bulsanız
çocuğunuz da bu durumdan çok etkileeniyordur

Ben nerden bileyim illaki yasadiginiz bir olay varki bu derece abartmanizi sagliyor, guven problemi var yani. Merak ediyorum sadece kocaniza karsimi bu huyunuz yoksa herkestenmi supheleniyorsunuz, yada kocanizin bir hatasi mi oldu gecmiste yani sebebi nedir bu davranisinizin biliyormusunuz.
Daha önceki yorumlarımda yazmıştım ana tekrar yazayım
Onun adına Facebook hesabı açılmıştı onun Mail'inle ams ben açmadım filan dedi unutmuş gibi yaptım ama güven sorunum buradan geliyor
Dışarıda bu kadar değilim işyerindekilere de oluyor ama anneme babama kardeşime olmuyor onların beni yüz üstü bırakmayacağına eminim çünkü

buna ancak doktor karar verebilir
ayrıca bu tür durumlar grip gibi değil tamam iyileştim denilip ilaç birakilmaz belki de ömür boyu devam etmek gerekir
ayrıca kendinize başka bir uğraş bulsanız
çocuğunuz da bu durumdan çok etkileeniyordur
Evet çocuğum etkileniyor bende bu duruma çok üzülüyorym

Daha önceki yorumlarımda yazmıştım ana tekrar yazayım
Onun adına Facebook hesabı açılmıştı onun Mail'inle ams ben açmadım filan dedi unutmuş gibi yaptım ama güven sorunum buradan geliyor
Dışarıda bu kadar değilim işyerindekilere de oluyor ama anneme babama kardeşime olmuyor onların beni yüz üstü bırakmayacağına eminim çünkü

Demekki kendi cekirdek ailen disindaki herkese karsi boylesin bence bir uzmana danis konus sen yinede hic normal degil bu kadar suphecilik ve didik didik arastirma. Kendine zarar verirsin.

Aldatilma korkusu bence.
Yani buyuk mu konusuyosnz aldatrsa biter gibi?
Yani basiniza gelmesinden asiri korktugunz belli
Ama bazen aklinda olmayan seyi erkeklerin aklina biz sokuyoruz
Birde kendi acinizdan dusnun size yapsalr ne kadr dyanblrsinz?
Bende arada bakarm ama bsey bulmak amacnla deil merakdan ve hic bi zman bole yemem kendmi
Seviyosaniz guvenmelisinz.
Sizi yeterince sevmedgnide dusunuyo olabilirsinz.

Evet çocuğum etkileniyor bende bu duruma çok üzülüyorym

ne güzel çaresi olan bir durum gidin doktora
böyle sürekli tetikte korkarak yaşanmaz
sürekli o şeyi düşünürseniz onu hayatınıza cagirirsiniz
eşiniz bir gün boşanmak istediğinde onu durduramazsiniz bile çünkü siz yapıyorsunuz her şeyi

Damla iyi bir psikologla tedavi ol ve bu surecte kuruntularini icinde yasa, adama yansitma.

Bak bu yaptiginla cok ozguvensiz duruyorsun; esin " israrla aldatacagimi dusunuyorsa, demekki benim daha iyisini elde edebilecegime inaniyor" diye dusunmeye baslayabilir. Kisaca, adami sen aldatmaya iteceksin bu gidisle.

Canım belki geçmişinde yaşadığın bir güvensizlik sorunun vardır daha önce böyle bi durum yaşadıysan eşine güvenemen çok normal fakat böyle yaparak kendinide eşinide yıpratıyosun aranıza soğukluk girmesibe sebebiyet veriyosun iyi yönlerden düşün biraz eşin seni sevmezse şimdi kadar ayrılmaz mıydı ? şahsen benim eşim sürekli araştırsa dursa beni güven olmadığı için bitirirdim piskoloğa devam et içini ferah tut sen hep düzelmeyecel şey yoktur

Bende oyleydim,burda yazamam cok detay ama kendin istemezsen bu huyundan kurtulamazsin.(Biliyorum,cok istiyorum ama..... Diceksin.)

Aldatilma korkusu bence.
Yani buyuk mu konusuyosnz aldatrsa biter gibi?
Yani basiniza gelmesinden asiri korktugunz belli
Ama bazen aklinda olmayan seyi erkeklerin aklina biz sokuyoruz
Birde kendi acinizdan dusnun size yapsalr ne kadr dyanblrsinz?
Bende arada bakarm ama bsey bulmak amacnla deil merakdan ve hic bi zman bole yemem kendmi
Seviyosaniz guvenmelisinz.
Sizi yeterince sevmedgnide dusunuyo olabilirsinz.
Aldatırsa biter diyorum zaten yüzünede söyledim
Bana değer verdiğini düşünüyorum 8 senede aşk kalmasa da sevgi var ama saygı bitiyor
Sadece bu daha önce onun Mail'inle açılan Facebook hesabı kafamı kurcalıyor
Adlında internete çok düşkün değil Facebook'la ilgili şeyleri bile baba sorar ama niye onun Mail'inle Facebook açılmış diye düşünüp duruyorum

Aldatırsa biter diyorum zaten yüzünede söyledim
Bana değer verdiğini düşünüyorum 8 senede aşk kalmasa da sevgi var ama saygı bitiyor
Sadece bu daha önce onun Mail'inle açılan Facebook hesabı kafamı kurcalıyor
Adlında internete çok düşkün değil Facebook'la ilgili şeyleri bile baba sorar ama niye onun Mail'inle Facebook açılmış diye düşünüp duruyorum
facebook hesabı açık mı hala.
merak etmiş açmış demek ki sana da söyleyememiştir.
ne yapabilir ki facebook üzerinden en fazla.
sen böyle sıkı sıkı takipteyken.
durumun ilerlemeden ve evliliğin iyice bozulmadan tedavine devam et.
gerekirse dr. değiştir.
ilaç tedavisi ve terapi beraber gerekli gibi görülüyor senin durumunda.

facebook hesabı açık mı hala.
merak etmiş açmış demek ki sana da söyleyememiştir.
ne yapabilir ki facebook üzerinden en fazla.
sen böyle sıkı sıkı takipteyken.
durumun ilerlemeden ve evliliğin iyice bozulmadan tedavine devam et.
gerekirse dr. değiştir.
ilaç tedavisi ve terapi beraber gerekli gibi görülüyor senin durumunda.
Şu an hala açık ben açmadım diyor Nasıl açıldığını bile bilmiyorum diyor 2012 yılında açılmış ben 2014 ye fark ettim içeriğine girdim hiç birşey yoktu sadece açılmış bende uzatmadım ama oda benim içimde kaldı Allah korkusu olan bir insan yemin etti Kuran a el bastı bende uzatmadım ama aklımdan çıkmıyor

Back
X