- 16 Nisan 2012
- 2.113
- 3.691
- 358
- Konu Sahibi Dunyayigeziyorum
-
Siz. E hissediyorsunuz ?Soyledigine gore bana cok uzun zamandir birsey hissediyormus.. Aslinda aramizdaki tam olarak sadece is arkadasligi degil.. Bazen is cikisi hadi birseyler icelim deriz, is disinda oturur dertlesiriz bazen..Is arkadasligi disinda iyi de bir dostlugumuz var diyebilirim.. Ama 40 yil dusunsem bana karsi birseyler hissedebilme ihtimali aklima gelmezdi
Eşimle yaşıtız(28) bana bu bile kücük geliyor cünkü erkekler bence gec olgunlasıyor. Evlendiğimizde 24 idik ve şuanki yaşımla onun ilk evlendiğimiz zamanki haline asla katlanaamazdım sanırımArkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Ona başka birşey de deniyor ama bağlanmak istemiyorum..Sizden 14 yaş küçük biri anca küçük kardeşiniz olur. İnsanlar çok şaşırtıcı
Her şey tamam bir sorun yaş farkı mı? Yani seviyorsunuz, aşıksınız, güveniyorsunuz, kafalarınız uyuyor filan bunların hepssiiiini geçtiniz de tek sorun yaş farkı mı kaldı? Eşim benden 20 yaş büyük. Şimdi evlensem, bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenmek isterdim. Yaşlar sadece sayıdır. Önemli olan başka şeyler önce onları takın kafanıza...Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Evlendiklerinde Yağmur Atacan 25 yaşındaydı yalnızAklıma direk pınar altuğ yagmur atacan cifti geldi ama onların bile bu kadar değildi 9yastı sanki
24yasındaki bi erkek erkek değil cocuktur daha yahu
Yine de kapanmaz olmaz 50 yaşındaki erkek gençtir ama 50 yaşında bile olsa kadın orta yaşlıdır ki 64 yaş
E büyükler de abimiz olur herkes yaşıtıyla evlensin madem. Sizin aile ilişkileriyle aşk ilişkisini böyle benzer tutmanız daha şaşırtıcıSizden 14 yaş küçük biri anca küçük kardeşiniz olur. İnsanlar çok şaşırtıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?