- 23 Ağustos 2019
- 334
- 366
- 18
- Konu Sahibi Dunyayigeziyorum
-
Bu kadınlar çöküyor erkekler hep aynı onlar yaşlanmaz kadın yaşlanır fikri bi tek ortadoğuya has sanırım. E kadın tabi daha çabuk çöker çocuk doğur, nerdeyse baba desteği olmadan büyüt, evi çekip çevir yemek yap, çalış. Erkekler de koltukta tv izliyor bu esnada tabiBi de şey var erkekler geç olgunlaşır. E anneler utanmasa 25e kadar kaşıkla peşlerinden koşup altlarını bezlicekler utanmasalar. Evlenince anyayı konyayı gören erkekler mecbur geç olgunlaşıyor.
Yani önce sorunun temeline inip onları düzeltin hanımlar, oturup cinsiyetimize hakaret edeceğinize. Tüm sorumluluğu üstüne alınan da erken çöktüm diye ağlamasın. Kendi değerinimizi bilelim.
Buradaki tek sıkıntı jenerasyon farkı olabilir hepsi bu.
siz ne hissediyosunuz ona karşıArkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Kaç kere öyle bir ilişki yaşadınız ?5 6 yaşa kadar okeyim özellikle 30dan sonra hiç sıkıntı yok. Ama 14 yaş asla kabul edilmemeli. Ne erkeğin büyük olduğu ne kadının büyük olduğu farketmez. Kati bi dille reddedin.
Ay ne oldu ben şimdi farkına varmadan kötü bir şey mi dedim? Biriniz alıntılandırın da bari aydınlatın beni anlayamadım.Psikiatri uzmanlarına göre 17 ve üstü yaş farkı (büyük olan ister erkek olsun ister kadın) ruhsal sapkınlık / rahatsızlık olarak değerlendiriliyor. Çünkü 18 yaşında bir insanın reşit olduğu düşünülecek olursa o kişi sizin çocuğunuz olabilecek yaşta oluyor ve jenerasyon farkı sayılıyor. Buna göre sizin yaş farkınız "sorunlu" sayılabilecek bir boyutta değil ama yine de az bir yaş farkı değil. Sizin ona karşı olan duygularınız nedir, onun duyguları nedir, gelecek hedefleriniz nelerdir? bunların hep düşünülmesi gerek. Anladığım kadarıyla iyi bir arkadaşlığınız var, ama yaşı genç, size karşı olan duyguları bir hayranlık olabilir mi?
Yaşamam mı gerekiyor anlamadım? Çevremde görüyorum ve asla sağlıklı bulmuyorum. 25 ile 40 yaşındaki enerji beğeniler aynı mı sizce? Çökmekten falan bahsetmiyorum ama jenerasyon farkı oluyor açıkça da görülüyor. Mutlu olan yoktur demiyorum ama çok çok nadir,bu riske değmez o yüzden. Siz sanırım böyle bir ilişki yaşıyorsunuz o yüzden alındınız böyle ama sizlik bi durum yok, alınmayın lütfen :)Kaç kere öyle bir ilişki yaşadınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?