Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

Erkek 14 yaş büyük olduğunda dahi sorunlar olabiliyorken kaldı ki burda siz 14 yaş büyüksünüz. Şu an olmasa bile ileride olması muhtemel. Kendinizi çok yıpratabilirsiniz. İçinizden başka bi kadın bile fırlayabilir bu dönemde. Bence kimseyi değil kendinizi düşünün en çok.

Bu kadınlar çöküyor erkekler hep aynı onlar yaşlanmaz kadın yaşlanır fikri bi tek ortadoğuya has sanırım. E kadın tabi daha çabuk çöker çocuk doğur, nerdeyse baba desteği olmadan büyüt, evi çekip çevir yemek yap, çalış. Erkekler de koltukta tv izliyor bu esnada tabi 😂 Bi de şey var erkekler geç olgunlaşır. E anneler utanmasa 25e kadar kaşıkla peşlerinden koşup altlarını bezlicekler utanmasalar. Evlenince anyayı konyayı gören erkekler mecbur geç olgunlaşıyor.

Yani önce sorunun temeline inip onları düzeltin hanımlar, oturup cinsiyetimize hakaret edeceğinize. Tüm sorumluluğu üstüne alınan da erken çöktüm diye ağlamasın. Kendi değerinimizi bilelim.

Buradaki tek sıkıntı jenerasyon farkı olabilir hepsi bu.

Bu kadınlar çöküyor erkekler hep aynı onlar yaşlanmaz kadın yaşlanır fikri bi tek ortadoğuya has sanırım. E kadın tabi daha çabuk çöker çocuk doğur, nerdeyse baba desteği olmadan büyüt, evi çekip çevir yemek yap, çalış. Erkekler de koltukta tv izliyor bu esnada tabi 😂 Bi de şey var erkekler geç olgunlaşır. E anneler utanmasa 25e kadar kaşıkla peşlerinden koşup altlarını bezlicekler utanmasalar. Evlenince anyayı konyayı gören erkekler mecbur geç olgunlaşıyor.

Yani önce sorunun temeline inip onları düzeltin hanımlar, oturup cinsiyetimize hakaret edeceğinize. Tüm sorumluluğu üstüne alınan da erken çöktüm diye ağlamasın. Kendi değerinimizi bilelim.

Buradaki tek sıkıntı jenerasyon farkı olabilir hepsi bu.

aynen ya kadınlar eziyet çekmiş çekmiş sonra vay kadınlar erken çöküyor. e çöker kim olsa o kadar yorgunluğa.

jennifer lopez de kadın valla 50 yaşında taş gibi 🤣

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
siz ne hissediyosunuz ona karşı

Bende cok yaş farkına pek olumlu bakmayanlardanim ama mesela defne samyeli, hande ataizi gibi kadınlar var ve bu kadınlar 47 yaşında. 3 sene sonra 50 olacaklar. Bence 30 duruyorlar. Yanlarında bazı erkek yaşıtları bile yaşlı kalir. Ece erken çağla sikel de 41 yaşındalar ve hiç göstermiyorlar bence.
Bence birazda kadının gorunumuyle enerjisiyle de önemli. Bazi kızlar görüyorum 25 30 yaşında. Kilolar almış başını gitmiş. Sac baş bakımsız.
Kişiyle ilgili birazda modern yaşamda normal sayılıyor böyle şeyler.
Ama özellikle Önemli bir konu var. Oda anne ilişkisi. Aşkım Kapışmak diye bir kişisel gelişim uzmanı var bilirsiniz. Onun seminerine gittim geçenlerde ve bu konudan bahsetti oda. Bazi erkekler anneleriyle evleniyor ve bunun farkında değiller dedi. Eğer olumlu düşünecekseniz en çok anneyle ilişkisini öğrenmeye çalısin derim.

24 yaşında olan siz olsanız da bence uygun olmazdı. Çok fazla yaş farkı, denge lazım biraz.

Şu durum için ben olsam kaale bile almam 24 yaşındaki adamı.
Benim kocam da 24 yaşındaydı evlendiğimizde. Ama ben 23 tüm. Aynı kafadaydık.
Ben tercih etmem.
Sizi bilmem :)

Bence tam ağzıma layık bende 38 im :KK8: neyse saka bi yana anlaştıktan sonra neden olmasım eşim benden 5 yaş küçük ama her zaman benden olgundu 20 yaşında sevgilim oldu 😁

Psikiatri uzmanlarına göre 17 ve üstü yaş farkı (büyük olan ister erkek olsun ister kadın) ruhsal sapkınlık / rahatsızlık olarak değerlendiriliyor. Çünkü 18 yaşında bir insanın reşit olduğu düşünülecek olursa o kişi sizin çocuğunuz olabilecek yaşta oluyor ve jenerasyon farkı sayılıyor. Buna göre sizin yaş farkınız "sorunlu" sayılabilecek bir boyutta değil ama yine de az bir yaş farkı değil. Sizin ona karşı olan duygularınız nedir, onun duyguları nedir, gelecek hedefleriniz nelerdir? bunların hep düşünülmesi gerek. Anladığım kadarıyla iyi bir arkadaşlığınız var, ama yaşı genç, size karşı olan duyguları bir hayranlık olabilir mi?

karşınızdaki 24 yaşında olgun bir insan sa neden olmasın ben kesinlikle bir şans verirdim eğer bende ona karşı bir şeyler hissediyorsam. 50 yaşında erkekler var 15 yaşındaki çocuk gibiler. Burada önemli olan karşınızdaki kişi ye karşı ne hissediyorsunuz sizin beklentilerinizi karşılayabilecek birisi mi. bu sorununda cevabını tek bir kişi biliyor. Ama ben ilk başta söylediğim gibi neden olmasın

Psikiatri uzmanlarına göre 17 ve üstü yaş farkı (büyük olan ister erkek olsun ister kadın) ruhsal sapkınlık / rahatsızlık olarak değerlendiriliyor. Çünkü 18 yaşında bir insanın reşit olduğu düşünülecek olursa o kişi sizin çocuğunuz olabilecek yaşta oluyor ve jenerasyon farkı sayılıyor. Buna göre sizin yaş farkınız "sorunlu" sayılabilecek bir boyutta değil ama yine de az bir yaş farkı değil. Sizin ona karşı olan duygularınız nedir, onun duyguları nedir, gelecek hedefleriniz nelerdir? bunların hep düşünülmesi gerek. Anladığım kadarıyla iyi bir arkadaşlığınız var, ama yaşı genç, size karşı olan duyguları bir hayranlık olabilir mi?
Ay ne oldu ben şimdi farkına varmadan kötü bir şey mi dedim? Biriniz alıntılandırın da bari aydınlatın beni anlayamadım.

24 yaşında biriyle kendimi düşününce midem bulandı. O yaştakilere çocugum gözüyle bakarım hatta. Yaş farkını hiç sorun etmeyenlerde mi bi sorun var yoksa bizde mi bilmiyorum. En katı yorum benimki olacak sanırım ama böyle bi durum benim için mide bulandırıcı.

Benim anlamadığım aranızda daha önce etkileşim olmadı mı birlikte iş çıkışı yemeğe gitmek, telefonda mesajlaşmak vs gibi. Yoksa adam bir etkileşim karşılık görmeden bir anda seviyorum seninle evlenmek istiyorum mu dedi?

Kaç kere öyle bir ilişki yaşadınız ?
Yaşamam mı gerekiyor anlamadım? Çevremde görüyorum ve asla sağlıklı bulmuyorum. 25 ile 40 yaşındaki enerji beğeniler aynı mı sizce? Çökmekten falan bahsetmiyorum ama jenerasyon farkı oluyor açıkça da görülüyor. Mutlu olan yoktur demiyorum ama çok çok nadir,bu riske değmez o yüzden. Siz sanırım böyle bir ilişki yaşıyorsunuz o yüzden alındınız böyle ama sizlik bi durum yok, alınmayın lütfen :)

Bence sakin kabuletmeyin cunku abzurt bir yas farki var ilerde genc birine kapilabilir cevreden etkilenir hersey olur.cunku erkekler o olgunlukta degil fikirleri degisir uzulen siz olursunuz.

Yaş önemli değil olgunluk önemli lafına asla katılmıyorum. Örneğin 25 yaşındaki bir insan ne kadar olgun olursa olsun asla 40 yaşındaki bir insan olgunluğunda olamaz. Biraz mantıklı düşünmek lazım.

Back
X